Glamour Stiletto Run

HejHopp!

Jag börjar bara med dagens kläder. Hann inte med det innan när vi kom hem.


Åkte till Jönköping med Robin innan idag. Det var riktigt kul faktiskt. Åkte på Glamour Stiletto Run. Skulle sprungit och tävlat också men jag kunde inte va med på Finalen sedan för den var samtidigt som min student så då kändes det lite onödigt tyvärr. Men nästa år ska jag springa och Vinna. hihi! Men det var riktigt kul att titta på och Glamours Marknadschef Julia var helt underbar. Så härlig människa.


Julia och Jag.
Jag vet inte hur jag har brillorna på denna bilden. haha!



Full rulle på klackarna.

Det var jätte trevligt. Och Goodiebagen satt inte fel. Fanns massa bra prylar där i. Kan visa imorgon. Har ingen bild på det nu. Men det var bland annat en mascara läppglans, Djävulen bär prada, Väska m.m. Tar allt det imorgon. Och när vi ändå var i Jkpg så handlade jag även ett ljusrosa läppstift från Isadora som jag velat ha så länge.


Nu kan jag krydda mina läppar lite finare med.



När vi skulle hem så var det raka vägen hem till Morfar. Han fyller 70idag. Så Grattis! Fick smörgåstårta och jordgubbar med glass. Mums! Jorgubbar är en av de bästa delarna med sommarn.

Jag och Robin stack ner och solade sedan. Jag tänkte bara sola 20min i solariet men jag somnade så det blev 25. Jätte rädd att jag ska bli röd som en kräfta till imorgon nu men jag brukar inte bli det så jag hoppas det är så denna gången med. Jag hade bara 10kr därför jag inte kunde lägga i till så lite tid som jag egentligen skulle ha. Sedan var det bara skynda upp till A-lags matchen. Tänkte verkligen inte missa något av den. Och äntligen så vann de!! Gu vad jag har väntat på denna segern! Nu ska vi se att allt släpper. Ni är kanon tjejer!
Och ingen fotboll utan Ida Karlsson. Yeah! Tack för sms:et Ida. Blev jätte glad.



Grattis Tjejer!

Men nu ska jag ladda inför den stora dagen imorgon. BALEN! Glöm inte komma och kolla i Östanå klockan 15.00 börjar det och vid 16.15 går jag ner för röda mattan.
Natti Natti!

Jönköping

Ska till Jönköping idag när Robin har spelat upp. Han ska sjunga på estetiska verksamheten. Han är skit duktig på att sjunga. Ska ju på Stiletto Run med Glamour. Blir en trevlig tripp.

Balen är imorgon. Och jag och mamma kollade på vädret innan och det ska spricka upp i eftermiddag sedan ska det bli soligt och varmt imorgon. Helt perfekt. Jag blir så glad. Nu längtar jag massor till imorgon. Även fast jag knappt kan förstå att det är dags.

Såg på Emelies blogg att jag var med på hennes layout nu. Riktigt kul.


Jag till höger i Layouten.



Nu ringde min mentor. Måste gå bort till honom och få lite information om nästa år.

Ingen sladd

Måste visst blogga snabbt nu. Hade mitt föredrag innan idag. Det gick faktiskt bra. 15minuter att snacka gick hur fort som helst. inget jag behövde vart nervös för. Men jag hade med mig datorn till skolan idag för jag hade Bildspelet till Anorexian där på. Och nu när jag kom hem upptäckte jag att jag glömde datorsladden i skolan. Och har inte jätte mycket batteri kvar så det ser lite krisigt ut för datorn iväll. Inte kul. Hoppas verkligen sladden ligger kvar där i skolan imorgon. Annars blir det inte roligt. Specielt inte just nu när syrrans dator precis har pajat med. Eller den funkar bara ibland.

Hittade smycken till Balen idag med. Halsbandet är jätte fint. Är så nöjd med det. Läppstift och kamerabatterier får jag fixa imorgon för det regnade så mycket när jag var på stan idag så det var inget kul att gå där.

Ikväll ska jag kolla på Supersize VS Superskinny som börjar igen ikväll. Tycker det är as bra. Och så ska jag ladda inför morgondagen. Ska till Jönköpin på Stiletto Run med Glamour. Kommer bli trevligt. Robin ska med med.


Glamour stiletto
run

Men nu ska jag göra det vanliga innan programet börjar. Plugga! Orkar snart inte mer!

Skolan

Är i skolan nu utan att jag behöver va det. Kunde haft sovmorgon till klockan halv 2. Det är så kul när man kommer till skolan och lektionerna är instälda hela förmiddagen. Så nu får jag fördriva tiden här med plugg. Ska ha föredrag om Anorexia vid halv 2. Lite nervös faktiskt. Ska ha för hela klassen. Hoppas det blir ganska bra alla fall. Känner mig inte riktigt så förbered som jag hade velat vara. Även fast jag haft så lång tid på mig. Men jag blir nog aldrig nöjd.



Efter skolan ska jag ner på stan och kolla smycken till balen, det är dags nu. Det är på lördag. Glöm inte att komma och kolla. Jag går klockan 16.15. Och så måste jag fixa ett läppstift och nya batterier till min kamera. Kommer bli massa fototagande nu så känner att den behöver fräshas upp.

Fotograferingen

Nu hinner jag skriva lite mer om fotograferingen igår.
Det var riktigt kul. Det började med att vi (jag och en tjej till) fick sätta oss på frisörsalongen Volym Hairdesign. Där blev vi välkomnade och Fredrik hette han som skulle fixa mitt hår. En helt underbart härlig person. Om ni har svängarna förbi Ängelholm och vill klippa er kan jag nästan garantera att ni kommer bli nöjda när ni går där ifrån.
Han ville egentligen klippt mitt hår kortare men i och med att jag har balen på fredag så ville jag gärna ha kvar längderna. Både tråkigt och kul. För det är alltid roligt med förändring tycker jag men sedan fick jag en grym uppsättning istället.


Jag innan hårstylingen. Sminkningen stod jag för själv.


När håren var klara var det bara att sätta på sig kläderna för märket Valentin och åka iväg till stranden för att börja fota med Emelie Ohlsson. Hon var kanon. Inget stel eller så över huvudtaget. Utan hon skojade till allt och även fast det började regna så höll hon humöret uppe. Mycket härlig människa det med. Man kände sig aldrig stressad bland dessa människor.


Fotograferingen hölls på stranden i Ängelholm
.


Sista stylingen innan fotona ska tas.




Fotograferingen i full gång.


Bilder kommer jag få hemskickade sedan. Men ännu en gång tack så jätte mycket Emelie och Fredrik för möjligheten. Det var riktigt kul. Gör gärna om det.


I bilen påväg hem igen. Nöjd och Glad.


Vi var hemma klockan 1 inatt så jag har faktiskt anledning att va trött idag efter fotbollen och allt med. Men jag återhämtar mig snabbt.

Ikväll ska jag göra någonting som faktiskt inte hör till vanligheterna för Anna Sjöstrand. Jag ska kolla på Fotboll på TV. Inget jag gör dagligen precis. Men alla snackar ju om denna Champions Leage Final så jag måste la kolla den. Den börjar vid 21 så måste plugga klart det sista nu. Eller jag kommer få plugga under matchen också så kommer kanske inte se allt för jag hinner inte klart nu innan.

Beach fotboll

Idag har vi spelat beach fotboll hela dagen i skolan. Sista året man är med där. Det var riktigt kul. Och vi gick till Final. Till en början. Sedan var det någon sjuk regel om att om man vann på straffar så fick man bara 2poäng. i vanlig vinst får man 3. Så det ändrades 10min innan finalen startade. Helt stört!

Men killarna gick alla fall till Final. Både lag 1 och 2. Imponerande grabbar.


Bollat hela skoldagen lång.

Grattis grabbar!



Vi fick nöja oss med att kolla på Finalerna.


Efter domarn blåst i pipan åkte vi hemmåt till Landsbro. Skulle egentligen haft träning ikväll med laget också men jag är sjukt trött och har så mycket plugg så jag tror jag dör. Det är hemskt! Bara längtar tills allt är över! B-laget spelar också nu. Men det missar jag också på grund av alla skolarbeten. Men om prick en vecka sätts betygen och efter det kan jag leva livet igen och träna hur mycket jag vill. Slippa allt plugg!

Fotografering

Jag kom iväg igår tillslut med världens bästa Robin. Han är underbar.


Vi är påväg till Ängelholm


Fotograferingen och allt var jätte kul. Lägger ut bilder och skriver mer om det sedan idag för nu måste jag göra mig iordning. Ska spela beachfotboll hela dagen med skolan. Så har ganska skön dag framför mig.


Gårdagens klädsel. Min nya skjorta.


Länkar till sidorna du kan se fotobilderna på med sedan idag. För nu måste jag verkligen gå. Hej sålänge!

Körning??

Jag har panik just nu! Emma kunde inte köra längre så just nu letar jag skjuts som en galning! Panik! För detta är verkligen någonting som jag vill göra. Ska böja fixa mig iordnig och så om en stund alla fall. För jag ska bara dit!! Så är det bara. Någon som känner att den kan ställa upp vid klockan 3 idag och köra? Den personen skulle vara en ängel!

Men nu har jag massa att göra. Skriver igen sen.


Här fotar fotografen Emelie Ohlsson Carola Häggkvist. Jag längtar...

Varm

Har suttit ute i solen och pluggat nu en bra stund. Men var tvungen att gå in och ta en paus nu. Blev helt överhettad. Men gud vad underbart att det börjar bli varmt igen. Jag ska inte klaga någonting!
Nu är det inte långt kvar till träningen heller. Vi skulle visst va på beachen och träna idag. Skit kul! Så nu längtar jag massor till träningen. Ska spela turnering där på onsdag mot massa andra lag. Kom och titta vett jag. Det är hela dagen. Vi spelar mellan 8.30 och 14.00. Det kan ni bara inte missa.

Nu har visst mina klasskamrater slutat engelskan. Så nu ska jag gå och umgås med dem. Tjaoo!

Imorgon

Jag vet att uppdateringen har varit kass. Men jag ska betra mig igen.

Nu har jag haft bild på morgonen. Kom inte jätte mycket framåt. Och nu har jag ingenting förens fotboll klockan 2. Men det är bara bra för nu hinner jag plugga ikapp lite. Har över mycket kvar. Och nästa vecka sätts betygen.

Men nu kan jag nästan inte tänka på det. För imorgon ska jag till Ängelholm och fotas. Det kommer bli så himla kul. Emma kunde tänka sig att köra också så nu är det också fixat. Hon är underbar. Var så länge sedan hon och jag gjorde något med så det blir perfekt. Kan gå och shoppa och lite när jag är klar sedan. En heldag med Emmsan.
Och idag ska jag sola inför imorgon och balen och testa ett par lösnaglar som jag inhandlade för länge sedan. Det är sådana tippar som man sätter på själv. Så om det är någon som gjort det innan och har förslag på hur det blir bäst så tipsa mig gärna.
Så det är smockat på schemat idag. Fixa mig och träna. Det kommer ta kvällen. Måste kolla på Gossip Girl med. Spelade in det för missade det igår när jag var hos Robin. Och det är en viktig bit. hihi!

Emma Andersson
Underbara Emma

Robin vakna

Sitter och väntar på att Robin ska vakna. Börjar bli väldigt sugen på frukost nu och så vill jag hinna se filmen som jag hyrde igår innan den ska tillbaka. För vi hann inte se den igår för vi skulle köra Kidde och en kompis till honom till stan. Men det var trevligt. Hans kompis där hade kanske en bil som han kanske kunde fixa till oss att ha på balen. Det börjar bli ganska akut om man säger så. Min baldejt är inte så bra på att ta tag i det.
Vi började kolla på en annan film sent igår sen. Wallander - Hämnden. Jag somnade ifrån den så kan tyvärr inte säga om den var bra eller inte. hihi!

Men nu ska jag gå och störa Robin i hans Beauty sleep lite. Kanske han kliver upp lite snabbare då.

Hos Robin

Sitter hemma hos Robin nu. Väntar på att han ska komma hem från sin träning.
Fick nyss ett underbart Mail. Jag är uttagen till en fotografering på tisdag! De vill ha mig. 10 st från hela Sverige blev uttagna och där ibland jag. Jag är as glad. Ser fram imot det i massor.



Mamma, jag och Ida var på stan lite innan med. Köpte två nya prydnadssaker till mitt rum (en grön glansig skål och en fjäril att sätta i blomman, lite somrigt) och en fin fotboll. Så nu blir det lir på trädgården. Och så köpte jag massa snacks till filmen jag hyrde som jag och Robin ska mysa till ikväll. Mumsig frukt och popcorn. Fast helften är visst redan uppätet. Äh de får han ta.


The Oxford Murders

Imorgon ska jag äntligen träffa Jasse. Var jätte länge sedan. Kommer bli kanon. Först ska vi kolla på Myresjö när de spelar och sedan ska jag ta hem lite vänner på kvällen, är ensam hemma.


Jasse

Morfar 70år

Igår var det full rulle på dagen. Upp klockan halv 9 för att göra sig iordning. Vi skulle överaska morfar som fyller 70. Vi kidnappade honom med ut på en utflykt i Skurugata. Det blev fika, klättring och mycket leenden på läpparna.


GRATTIS MORFAR!



Full fart bland klippor och sten.

Titt ut!


Sedan bar det vidare hem till oss för mat och paketutdelning.

Alla är med för att fira. (Är träningsklädd för hade fotbollsträning mitt i så var tvungen att sticka där ifrån en stund).

Grattis igen!

Massor av god mat.

En mycket trevlig 70års överaskning.



Direkt när firandet var slut sedan så stack Ida och jag upp till Borovallen. Det Var grillning och Fotbollsbrännboll som gälde där ihop med laget och Herrlaget. Så man kan säga att det var full rulle hela dagen och den var toppen.



Nu ska jag och Ida sticka och sola.

Ps. Bilder och så från klassfesten i förgår kommer. Ska bara få dem från Debbie först.

Träning

Vi har ju bara träning på onsdag i skolan. Otroligt skönt. Så det har blivit ännu en osminkad dag för mig. Det är underbart. Jag tycker inte att det är några problem över huvud taget att visa mig utan smink längre. Men ska sminka mig sedan. För ikväll ska vi ha klassfest i Östanå. Grilla och ha det trevligt. Det är Utposten ikväll med så kanske blir att man går dit sedan. Tyvärr kommer jag komma lite sent till klassen för vi har mental träning på fotbollen innan och det kan ta en stund. Om det drar ut för länge så ska jag be om att få gå tidigare.


Ännu en osminkad skön dag.


Konstig blogg

Men blogg har varit helt konstig? Jag har inte kunnat uppdataera någonting. Så fort jag tryckt på skapa nytt inlägg har det kommit upp Sidan kan inte visas. Men nu äntligen.

Började träna fotboll för fullt igår. Det var hur kul som helst! Jag levde lycklig hela kvällen igår. Jag trivdes som fisken i vattnet där på planen. Så nu är det full speta med fotbollen för mig.
Idag blir det gymet med Öslem. Hon ska lära mig lite nya tekniker. Det kan jag behöva. Det är alltid roligare med nya saker på gymet. Annars tröttnar jag så snabbt. Har prov idag med i samhäll om EU.  Har bara läst lite nu på morgonen men det verkar inte så svårt. Satsar bara på G i det ämnet. Min syrra lärde mig alla fall vem Sveriges stadsminister är idag. Jag trodde det var Leif Lejonborg. haha! Men nu vet jag faktiskt att det är Fredrik Reinfeldt. Man lär sig något nytt var dag.

Ska lägga in lite bilder sedan. Men har typ inga här i skolan.


Här har ni fresten min baldejt jag lottades ihop med.


Och den andra tjejen jag ska gå med.


Vi går ju två tjejer på en kille.

Sjukhuset

Hej hopp! Myskvällen igår med Robin blev som den blev. Vi hann kolla på Robinson och lite av Eurovision sedan bar det av till akuten. Hans lillebror hade slagit upp ela läppen och var tvungen att sys. Därför jag inte kunnat uppdatera någonting. Kom hem inatt vid halv 2. Men hoppas att han inte får ett allt för hemskt ärr där sedan.
Men jag tycker alla fall rätt låt vann på Eurovision. Visst jag hann inte höra så många men den var alla fall bra. Och våra grannar också ju.

Så nu har vi sovit ut idag. Ätit frukost till filmen vi egentligen hyrde till igår. The day of the dead. Fast den var kass. Brukar gilla sådana filmer annars. eller alla fall 28dagar senare och 28veckor senare och så men denna var skit.
Nu ska jag snart upp och kolla på B-laget. Sis spelar. Ska bli nice.


Kass

Mycke bra

Sliten

Asså jag är faktiskt seg idag. Jag brukar inte märka av när jag festat dagen innan men idag känns det till och med lite. Kände inget på morgonen men nu så. Men det är absolut inte värre än Robin. Han ligger ännu. Lämnade lite frukost till honom på sängen innan. Den slukade han upp och sedan somnade han om. Och där ligger han ännu nu. Jag har till och med hunni äta lunch också nu. Men snart får jag dra upp honom nu för om 30min börjar A-lags matchen och då kanske han ska ha ätit innan om han inte ska vara helt död! Om någonting nu hjälper på honom idag. hihi!


Sitter sliten framför datorn och väntar på att min kära Robin ska åtminstonne blinka snart. haha!

3:3 på bowlingen

Gårdagens partande var toppen. Jag hade riktigt trevligt.


Mamma kör in mig till Joakims förfest.

Grillning



En toppenkväll hemma hos Jocke!

Har tyvärr inga bilder från själva bowlingen sedan. Då hade jag fullt upp med annat än att springa runt med kameran. Men kanske kan ta lite bilder av någon annan sedan.



Jag mår faktiskt bra idag som alltid. Har inte det dära problemet med bakfylla. Det är väldigt skönt. Robin ser där imot ganska död ut i sängen här bredvid mig. Men väntar med att gå ner och äta frukost till han vaknar, om det inte tar timmar vill säga.
Sedan idag blir det en sådan skön dagen efter dag med slappning och kolla på fotboll och naturligtvis Eurovision song contest ikväll. Precis en sådan dag jag känner för.

3:3

Nu har jag gjort mig iordning en stund här och är nu redo för utgång. Ska bara vänta på att mamma kommer hem med hunden nu så bär det av in mot staden. Vi ska först vara hemma hos Berggren och sedan är 3:3Bowlingen. Ser fram imot en superkväll. Nu är jag äntligen laddad med. Kände mig sådär sugen innan men nu är jag på G igen.


Jag inför kvällen

Inget föredrag

Första lektionen är redan klar. Ska ha mitt föredrag nästa lektion egentligen. Men jag ska fråga om jag inte kan få ha det på måndag. Jag hoppas verkligen det för jag känner att jag vill att det ska bli så bra som möjligt men jag har inte skrivit några stödord ännu och jag vill inte glömma något. Vill ha MVG på detta framträdandet.
Så nästa lektion kommer gå väldigt snabbt nu om jag inte ska ha det. Sedan ska jag trippa ner på stan och handla en Sporttop, läppstift och en skvaller tidning. Läppstiiftet såg jag på reklam på MTV igårkväll från Isadora. Det verkar as bra. Vill ha ett ljusrosa som gör att läpparna ser lite blekare ut men ändå glossiga. Då fyfts ögonen fram ännu mer även fast läpparna fortfarande är snygga. Det tycker jag om.

Men nu ska jag gå och sätta mig ihop med mina vänner och lyssna på när Robin spelar gitarr och sjunger lite.

Trött

Nu har jag gjort ett halvdant bildspel alla fall. Men det får va så nu. Jag orkar bara inte sitta vid datorn mer. Jag blir helt trött i huvudet bara av att kolla in i den nu.

Så jag får säga godnatt redan nu. Får skriva upp stöd ord och så imorgon bitti. Får gå upp tidigt och strunta i att göra mig iordning så mycket. Jag ska ju ändå göra mig festfin inför alla på kvällen sen.





God natt
sedan när ni ska lägga er. Puuh! Får ångest om jag lägger mig och inte är klar nu men jag kan inte tänka klart nu. Ne e. Nu skiter jag i det. Jag måste låta det gå som det går någon gång och inte förvänta mig så sjukt mycket av mig själv hela tiden. Det kommer gå skit bra!

God natt, Sov gott!

Ren och fin

Nu är jag duschad, ren och fin. Härligt. Nu ska jag sätta mig och sätta ihop hela bildspelet till föredraget imorgon. Det är om anorexia nervosa. Men tror det ska gå bra. Är bra på att improvisera nu mer.


Precis innan jag skuttade in på badrummet och duschade och lyssnade på hög musik.


Gabbi var och färgade håret idag. Vill så gärna gå över till henne en sväng och se hur det blev men jag hinner verkligen inte. Skolan är sorglig ibland. Men tänk vad skönt när jag gjort det sedan. Det är så jag måste tänka. Men jag är nästan säker på att det blev snyggt Gabbi. Allt klär en skönhet vet du väll. Men jag kommer springa och leta upp dig direkt på bussen imorgon.
Ne he. Nu ska jag plugga! Ska! haha!

Duschen

Bloggen har vari helt konstig idag. Först kunde jag inte uppdatera och sedan kom jag inte ens in på den. Vet inte vad det varit för fel. Men men.. Nu funkar det ju igen alla fall.

Har nyss ätit kvällsmat (fruktsallad med rabarber i, mamma var ute och plockade de första innan, sjukt gott ihop med youghurt) och gått en promenix med mamma och hunden. Var fint väder till och med ju. Vart är regnet som de lovade? Så himla skönt att det är åt andra hållet för en gångs skull. Annars brukar de alltid lova sol men det blir molningt eller regn.

Det är sista 3:3 festen imorgon. Det kommer bli sjukt kul. Jag bara längtar. Vet bara inte vad jag ska ha på mig ännu? Hmm.. Det står still där uppe. Men jag vet alla fall hur jag ska ha håret. Så de e löst alla fall. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och bli ren och len. haha! Och ska nog till óch med göra ett fotbad så fötterna blir babymjuka med. Så är jag riktigt nice imorgon sen (förhoppningsvis). Jag har tid med det ikväll med. Fotbadet då. För då kan jag sitta och plugga samtidigt. Det är bara sådana saker jag hinner med just nu. Saker som jag kan göra samtidigt som jag pluggar. Men snart..snart är det över!

Fresten brödet innan blev gott faktikst. så här kommer receptet.
Dinkellimpa med Hallon och vanilj

  • 2 dl nakenhavre eller fiberhavregryn
  • 6 dl dinkelmjöl
  • 1/2 dl krossat linfrö
  • 1 dl torkade, hackade aprikoser
  • 1 dl hackad mandel
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 nypor flingsalt
  • 3 dl lättyoghurt vanilj
  • 1 dl vatten
  • 1 dl hallon, färska/frysta
  • 1 msk kanel
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 msk kallpressad rapsolja + lite extra att smörja formen med.

Börja med att sätta ugnen på 175 grader. Blanda samman alla torra ingredienser i en bunke. Rör sedan ner vaniljyoghurt, hallon, vatten och rapsolja. Blanda väl. Smörj en limpform med lite rapsolja. Häll över smeten/degen. När man bakar på dinkel är degen kladdig. Det ska den vara. Då blir brödet saftigt. Grädda brödet i formen längst ner i ugnen i ca 1 1/2 timma. Ta ur brödet och låt det svalna på galler. Perfekt att frysa in i skivor och ta fram som nybakt varje frukost.


fast jag ändrad om en hel del i receptet men jag slår vad om att det är absolut lika gott om inte godare om man har alla ingredienserna.




 


Hemma

Åh är redan hemma idag. Så himla skönt. Trodde det skulle vara lång dag i skolan idag men inte. Passar mig perfekt som har så mycket plugg nu. Men idag känner jag mig mer motiverad till att ta tag i det faktiskt. Ska ha mitt föredrag imorgon med. Tur för mig. Var inte förbered idag alltså.
Nu håller jag på att baka ett nytt bröd som jag hittade. Dinkellimpa med Hallon och Vanilj. Det låter la inte helt fel. Om det bilr gott så lägger jag in receptet sedan.

Idag i skolan så var det några som sa att de hade satt upp bilder borta vid teknik på några av oss i BF. Jag blev nyfiken och var tvungen att gå och titta.


Föredrag?

God morgon! Sovit gott?
Jag somnade väldigt sent igår sedan men jag sov gott sen med. Robin var helt underbar igår kväll så gick och la med mig ett stort smile på läpparna. Det sitter i även nu på morgonen känner jag.

Jag vet inte om jag ska ha mitt föredrag idag. Jag skulle gjort det hur bra som helst och verkligen övat¨på det igår men det gick ju som det gick med det. Men jag får improvisera om jag ska ha det idag. Det kommer nog gå bra.
Men nu måste jag ta och gå och äta lite frukost. Men får nog ta med datorn till skolan idag. För har ett bildspel på den som jag kanske behöver idag. Så det blir nog lite uppdatering under dagen.

En sak till som gjorde mig så glad igår var mina läsare här på bloggen. De bara ökar och ökar nu. Och det blir bara roligare och roligare att skriva. Så ett stort tack. Ni lyfter min dag.


Dagens. Kolla min hy! Jag är as glad. Det ända jag behövde smeta på mig i sminkväg idag är lite mascara. Hade kanske inte ens behövt det. Men ingen foundation, puder, rouge. Ingenting! Det är det bästa när man börjar bli lite brun. Man blir klar otroligt mycket snabbare på morgonen.


Men nu kurrar min mage efter frukost. Hej svejs! Hoppas ni vaknat på samma goda sida som mig idag.

Slut

Nu är det slut. Och Robin har inte kommit ännu så hinner skriva ett till innan det drar ihop sig för sängen. Sitter och kollar runt på tradera. Varför köper man inte mer saker där asså? Man kan ju hitta värsta fynden. Det ska jag nog börja göra. Sitter även och kollar på massa prenummerationer på olika tidningar. Älskar ju alla dessa mode och hälso tidningar som finns. Bode börja prenummerera, jag skulle nog tjäna på det i slut ändan, istället för att hela tiden köpa dem en och en. Men det är ju kul att variera tidning lite.

Men nu kanske jag ska göra mig iordning i alla fall så kan jag ligga i sängen och se lite söt ut när Robin kommer. hihi!



God natt med er! Dröm sött!

Snabbt inlägg

Är paus i Playboy mansion nu . så skriver snabbt.

Har inte gjort mycket ikväll. Blev ingen träning men en promenad med mamma och hunden alla fall. +(jag dammsög hela huset). Och nu väntar jag på att Robin ska komma in och säga Hej. Han har spelat match. Skickade precis efter ett par nya skor med. De till studenten ni vet. De var as snygga men ska bara ha dem i en storlek större. Men jag skriver mer sen innan det börjar igen.

Girls of the Playboy Mansion/The Girls Next Door  - Säsong 4

Är det någon som vet vart man kan köpa Girls of tha Playboy Boxarna? Jag vet inte varför jag gillar programet. Alla andra hatar det. Men inte jag.

Dammsugt

Nu har jag faktiskt dammsugt hela uppevåningen. Så nu blir det ett linne. Jippie! Ska faktiskt forsätta hjälpa till mer. Man känner sig glad efter åt faktiskt. Att fått något gjort. Tänk om man kunde känna så med plugget också. Men det gör man inte för när man är klar så är det bara ännu mer. Puuh!


Trött och osminkad men glad över att va klar med städningen.
(This is me)

Grattis Becca!

Idag fyller Becca 19. Det har jag verkligen inte glömt. Ska ringa henne sedan och kolla hur hon har det. Hon tatuerade sig visst igår med sen. Hon visste inte först om hon skulle göra det men så blev det visst tillslut. Träffade henne inte idag i skolan så har inte sett den men genom rykten har jag hört att den blev jätte snygg. Eve tatuerade sig också igår. Två fjärilar på foten. Måste säga att den blev snygg. Jag vill också tatuera mig men jag vågar inte. Tänk om man ångrar sig? Men då är den bara där. För evigt lixom.


GRATTIS BECCA!



Har gjort min första fotbollsträning med fotbollsgymnasiet för i år. Det var sjukt kul! Blir så glad av det. Nu känner jag verkligen varför jag en gång började spela.

Fotbollsgymnasieträning

Har även hunnit med att sola idag. skönt. Var riktigt avslappnande. Och nu blev jag brun på en gång. Det tog as mycket. Underbart! Kommer nog inte bli några problem med den dära brunheten till balen.

Ska ta och dammsuga övervåningen här snart. Då lovade mamma mig ett linne från JC. Hon är så snäll. Och det är faktiskt på tiden att jag börjar hjälpa till lite här hemma känner jag. Har varit lite väl lat med det den sista tiden.

Pappa och hunden

Mmm.. Nu har jag njutit av fruktsallad och kollat på One Tree Hill. Missade ju det i söndags så fick kolla på det nu. Hade spelat in det.
Blev ingen solning idag heller. Jag orkade helt enkelt inte. Imorgon får det bli. Har ju bara en lektion på onsdagar som är en fotbollsträning så då borde jag absolut orka sola efter det. Det är ju inte jobbigt direkt. Ganska skönt att ligga och njuta i värmen med lite Rix FM en stund. Nu ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på mer? Plugga som vanligt. Men seriöst. Jag pallar inte! Några immar om dagen får räcka annars har man för mycket. Tror jag ska lägga mig och antingen kolla på CheetahGirls (den nya filmen) Någon som sett den? Eller så ska jag kolla på House om tio min. Det blir det nog. Kan ju kolla filmen efter om jag orkar. Har inte tvättat bort sminket eller någonting ännu heller så.

Tänkte bara visa det jag köpte här om dagen. Hade inte tagit någon bild då.


Skjortan jag hade på mig idag. Kommer bli ett mycket använt plagg i sommar känner jag.


 

ghd Radiance set
Denna plattången med dessa sakerna till + en stor necessär med massa prylar var det vi köpte på visningen ihop med mina Bed Head produkter. Jag är hur nöjd som helst med plattången. Den är helt underbar. Klart värd pengarna. Ett absolut tips.


 



Min pappa säger att han inte gillar våran hund. Det är bara det att det lyser igenom till 1000 att han gillar den väldigt mycket. Det är bara för att han inte ville ha någon från början. Men vi andra i familjen gick imot. Och nu kan han inte erkänna att han gillar den. Kolla bara på denna bilden. Säger inte den allt!


Idag tog han till och med henne ut till sommarstugan. Bara han, hunden och farfar.

Pluffs

Äh jag skriver ett inlägg till. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem. Åka ner till affären och köpa GLAMOUR och frukt. Måste läsa den tidningen en gång nu. Var länge sedan och det kommer bli mycket lättare att veta om jag ska välja prenummerationen på den i ett år då eller Godie Bagen. Vad tycker ni?
Och frukt är jag sjukt sugen på nu. Hade ingen när jag kom hem idag. Och för en gångs skull är det inte jag som ätit upp all. haha! Frukt och man är vad jag är. Älskar frukt!


Jag nu sliten efter gymmet. Dragit på mig mina sköna myskläder.


nehe, nu ska jag fördriva tiden med att kolla runt på lite bloggar här på datron till mamma kommer. Är så slö just nu att jag inte ens orkar ta promenaden ner till affärn.

Gym

Kom hem väldigt sent från skolan idag. Ungefär kvart över fyra. Även fast vi inte haft en enda redig lektion under hela dagen. Hade inte ens behövt åka in idag. Men men.. Om jag inte hade åkt in hade jag inte gymat efter skolan. Så det var bara bra. För jag har inte gymat på jätte länge. så det var på tiden. Träffade Özlem där med. Så underbart go tjej. Vi ska ta och träna ihop lite på gymet nu. Kul. Slipper man gå dit själv varje gång med. Inte så många i mina kretsar som vill gymma med mig tyvärr.


I förgår gjorde jag en dum grej alltså. Jag skulle äta ett äpple i klyftor. så satt där i Robins soffa med äpple och kniv. Hann inte äta en enda klyfta innan jag hade skurit mig. Så typiskt mig. Höll handen under när jag skulle skära. Så prickade in fingret efter äpplet. Och det kan bara inte sluta blöda. Satte på ett plåster och trodde det skulle hjälpa men så fort jag tar av det så börjar det igen. Så var tvungen att ha plåster på mig i skolan. Det är nog det fulaste jag vet med plåster. Haha! Och frågorna alla tror att man vill ha för att man har det där som:
- Ne men, vad har du gjort?


Hittade alla fall snygga döskalle plåster hemma, så slapp de där tråkiga bruna.



Måste snart ner och sola också. Måste ju jobba på brännan för fullt nu inför balen. bara, hmm vad blir det nu? Bara 18dagar kvar.! Det är inte mycket alltså. Men jag har allt fixat nu för min del, förutom brännan då. Men den kommer nu. Brukar inte ha så svårt för att bli brun.
Träffade mina baldejter över en fika i matsalen idag. Myckt trevligt folk. Bara bilen det är lite problem med men det verkar också fixa sig nu. Och ja jag menar baldejter. I våran skola blir vi lottade och om det är fler tjejer än killar som ska gå vilket det är så får vissa killar gå med två tjejer. Så min kavaljer ska ha en till tjej med mig sig ner på röda mattan.

Kvällen

Morgon!
Denna morgonen har känts helt underbar. Jag vet inte varför. den har bara känts super. Jag har min nya skjorta på mig och jag känner mig faktiskt ganska fin.

Igår kväll skulle jag pluggat och kollar på Myresjö. Men jag mådde verkligen inte bra igår kväll. Och så bara vände det tvärt till idag. Så skönt. Myresjö vann igår med. Det var nog bara för att jag inte var och tittade. Och plugget gick ju i stöpet då så det måste jag verkligen göra nu. Det ska in nästa lektion.
En annan knäpp sak som hände igår kväll, När jag väl kommit i säng så hör jag ett mega duns! Jag hoppar upp ur sängen för jag fattar ingenting av vad som händer? Då visar det sig att Idas säng hade brakat ihop. haha! Härligt värre. Så hon och hunden får sova på en madrass på golvet nu. Hunden sover alltid med Ida.



Fick reda på en jätte tragisk grej igår av Malin. De ska stänga Mackeriet här i stan. Skojar de eller? Det är det bästa matstället i hela stan. Inget slår deras KycklingCurryBaguetter. Så nu blir det att äta loss där i veckan för att få njuta några sista gånger. Jag och Malin skulle kunna bli stammisar bara de har stället kvar. haha!


(Inte den baguetten man får där). Den är 10gånger smarrigare.

Kossutsläpps bilderna

Bilderna som jag inte kunde sätta in när jag var hos Robin.



Kossorna var helt galna!




Och sedan en massa gott fika. Bullar, kakor, paj, bröd - you got it!

Solglasögon

Jag gjorde något riktigt bra idag som inte är likt mig alltid. Jag struntade faktiskt i bikinin. Okej jag la undan den till imorgon men jag ska nog inte gå och köpa den faktiskt. Jag vill nog ha en blommig istället. Jag har ju alla fall en ny. Men solbrillorna blev det alla fall. Gillar dem skarpt. Jag som använder så mycket rosa kläder med. De passar mig perfekt.

Nu sitter jag med religion igen. Känns som jag alltid sitter med det. Men jag gör ju så lite varje gång. Jag måste ta tag i att lite bättre. 25 dagar kvar till betygen sätts. Det ska jag fasen orka med!!

 Någonting sådant är det jag vill ha. Denna är faktiskt inte fel alls!
Jag tror jag ska beställa den nästan. Svårt att beställa bikini men jag tror jag ska göra ett försök i alla fall.



Jo en fråga till. Vad ska ni alla önska er i studentpresent? Saker att flytta hemifrån ska jag önska mig men vad typ. Tallrikar och glas och så. Men mer?


H&M

Hejsan! Är i skolan nu. Haft bild nu första lektionen. Målat med akvarell. Faktiskt inte as tråkigt ändå. Nu ska jag springa enr på stan till H&M och köpa en bikini till och ett par rosa solglasögon innan nästa lektion och lunchen.
Jag är egentligen pank man jag kan inte hålla mig.
Skorna jag fick på posten ni vet till min student. De var as snygga. Lite små så vi ska beställa en storlek större men de var verkligen min stil. Bara längtar efter att få bära upp allt.

Men nu ska jag leta upp Robin och fråga om han kan sälskapa med mig ner på stan.

 
Dessa i rosa

Match

Bilderna kommer så fort jag kommit hem sedan idag. Är fortfarande hos Robin. Vi ska åka och kolla på A-laget i Ljungby. Fick tjata på honom. Så har lovat honom mat och massage och en riktigt mysig slapp kväll ikväll. Men vill man ha med sin pojkvän så gärna så vill man. Har lovat honom att kolla på Barca med. Inte min favorit på TV:en men nu måste jag ställa lite när han är så underbar.

Vi kollade nyss klart på filmen Australia. Jag missade början för då sov jag men jag kom in i den snabbt och den var rirkigt bra måste jag säga. Se värd!




En annan film jag kollade på igår också som var riktigt br var A lot like Love. Visst den är inte den nyaste filmen men den var faktiskt bra. En komedi och drama film. Så om ni har lust med lite filmkväll någon kväll så kan jag rekomundera dessa.


Ne he nu måste jag ta på mig lite riktigare kläder om vi ska ut och åka. Sitter här i taights nu och en fotbollströja som jag lånat av Robin.
Hörs sen!

Hos Robin

Sitter hemma hos Robin nu. har varit dålig uppdatering idag. och har tyvärr inga bilder heller här från dagen. så allt det kommer imorgon. jag kan bara nämna att det blev lite inhandlat idag med. En sjal, en bikini överdel och två underdelar och en skjorta. och sedan en del till som jag ska dela med syrran.


Bikinisarna köpte jag på H&M. De har alltid så himla snygga badkläder.


Och resten på Gina Tricot. Det är verkligen de bästa affärerna. Men som sagt nu ska jag mysa med Robin igen. Så bilder och händelser om dagen kommer imorgon.

Hoppas ni har en super trevlig Lördagskväll !

Visning

Viningen för Plattången igår på Två Rum var verkligen toppen. Jag trivdes som handen i handsken. Vi blev stylade och fick testa produkterna själva och hade väldigt trevliga timmar där mellan 18-21. Vi kunde naturligt vis inte åka därifrån utan att köpa någonting. Det är det som är farligt. Så det blev nytt Shampoo, balsam, Plattången (som också gör sjukt snygga lockar), En nesesär med Hårfön, Shampoo, Balsam, Värmeskydd, Balsamspray, Glansprodukter och sedan fick vi smink, en DVD och en jätte bra värme väska till tången. Perfekt om man har med sig den när man har med sig den någonstans och inte vill lägga den brännhet i väskan.


Ska testa dessa till Håret nu från Bed Head. Haraldrig blivit besviken på deras produkter förut så det blir jag nog inte denna gången heller.






När jag kom hem sedan kom Carro förbi. Vi gjorde Taco och mös och pratade. Tyvärr hann vi inte med så mycket men vi får ta igen det så mycket vi kan på söndag innan hon åker hem igen.



Idag nu ska vi upp till Mormor och Morfar och fika och släppa ut deras kossor. Jag vet. Bonnigt värre men de blir glada om man kommer och det är faktiskt trevligt att träffa hela släkten.
Så fort vi är klara där ska jag, Mamma och Ida in till stan och kolla lite. Måste hitta en sjal att ha över min balklänning 30maj. Och en bikini är vekligen en prio nu. De andra jag har sitter inte alls så som jag vill just nu. Inte underdelarna alla fall.

Gör mig iordning

Håller på att göra mig iordning.

Har faktiskt bara rouge och mascara på mig här. Ingen foundation eller puder eller någontin. Min hy har blivit as bra nu det sista.

Ja ja ska fixa håret med.

Huggorm

Gick ner till affären för en stund sedan för att hämta ut paketet. Men det gick ju inte. Hade inte med mig Legitimation. Så får hämta det sen. Men när det inte gick bestämde jag mig för att gå en promenad med Issa (min hund) istället. När vi gick där på en liten stig i skogen ringde min telefon. Det var från tidningen Glamour igen. Så kul! De snackade om priser, regler och en massa som var bra att veta för mig. Och så fick jag numret till dem. Så det var ju bra men mitt när de ringde hände en annan sak. Jag försökte låta så trevlig jag bara kunde i telefonen samtidigt som Issa börjat en faight med en Huggorm!! Jag brukar aldrig vara rädd för ormar men den var verkligen arg. Den försökte bita henne och fräste och...
Så hålla koll på hunden samtidigt som jag skulle låta trevlig i telefonen. Det var en utmaning måste jag säga. Shit!


Äckel orm! (Var tvungen att ta en bild, Har aldrig sett någon så nära innan)



Snart ska jag börja göra mig iordning med. Ska hämta min balklänning och sedan ska jag och syrran in till stan på visning Två Rum. Kommer bli Nice Nice.
Och som toppen över i så kommer Carro hem ikväll. Yeah!

Gratis Bio

Jag är medlem i Gratisbio.se. Det är kanon tycker jag. Man kan tjäna massor på det tycker jag. Och gillar du att gå på Bio, vem gör inte det?, så är det här verkligen perfekt. Tycker du ska testa och är det inget för dig så kan du ju bara sluta med det. Men jag lovar att du inte kommet ångra dig när du registrerat dig.

www.gratisbio.se


Grattis Eve!

Är tvungen att göra ett eget inlägg till Evelina idag. Hon fyller 19. Hoppas verkligen du får världens bästa dag. Hur vill du bli firad? hihi! Och lycka till på Nationella idag i engelska. Kanske inte det första man vill höra på sin födelsedag men går det bra så börjar ju alla fall dagen på Topp.


Grattis!


 


8 maj

Sitter och skraper precis ur det sista i min frukosttallrik. Tänkte ut och springa nu men när jag kollar på tempen ute så vet jag inte riktigt. Får se om det blir det eller om jag bara kör ett DVD-pass med Carmen Electra.
Ska träffa mina baldejter över en fika idag vid 10. Om jag nu tar mig in till stan. Men det ska jag försöka lösa.

Gissa vad somhade kommit på posten igår? Skorna och klänningen. Äntligen. Som jag har väntat. Ska hämta ut dem i affären sedan. Hoppas de sitter som jag vill nu då. Annars är jag tillbaka på ruta ett med skorna inför studenten. Men nej. Tänk possitivt. De kommer sitta skit bra!


Har ni inte smakat denna filen så tycker jag det är det första ni ska göra nästa frukost. Den är så sjukt god. Finns att köpa på Willys.

DM

Hej Hopp!
Nu sitter jag hemma. Sitter och läser nya ELLE och Fredag (Har bara tagit mig igenom halva fredag än, så jag har mycket härlig läsning kvar) som blev det ända jag inkasserade idag. Bra för mig i och för sig. Men jag ska ju dess värre på stan imorgon igen. Hoppas jag inte hittar något jag verkligen vill ha. haha!


Kenza är med i Fredag och visar badmode. Tycker absolut det är värt att ta en titt på.

Vid 19 spelar min lillasyrra DM-match sedan. Ska sticka upp och kolla på den med mamma. Alla fall tills Robin kommer.
Min lillsyrra var och klippte sig idag med. Det blev as bra. Hon måste vara nöjd. Kan visa bild på det sen.

En annan väldigt rolig sak som hände idag var att tidningen Glamour ringde till mig. Jag kan inte säga om vad ännu men det var toppen. Jag kommer även få en Godiebag eller en årsprenummeration av dem nu. Underbart. Frågan är bara vilket av dem jag ska välja. För jag vet ju inte vad Godiebagen innehåller. Vad tycker ni?

Religion

Sitter och pluggar som vanligt nu, de sista veckorna innan betygen sätts. Fast i skolan idag. Håller just nu på med religionen. Men jag är alla fall lite bättre på att plugga i skolan. Är hos Rhode nu. Sedan är det alla fall bara en lektion kvar. Skulle gått ner på stan efter skolan och träffat syster min. Hon ska klippa sig där idag, men om det är detta skitvädret så struntar jag nog faktiskt i det. Då åker jag hem istället och lagar lite mat till Mamma och henne till de kommer hem. Mamma tycker visst jag hjälper till för lite hemma fick jag höra idag. Så får la göra något för henne.

Ikväll ska jag försöka pallra mig iväg till gymet och när jag åker där ifrån tänkte jag ha med mig Robin hem. Mysa lite.

Hade möte med Birgitta idag igen. För en gångs skull kände jag verkligen att det gav något och hon var bra. Hoppas på att det kommer fortsätta så. Hon fick mig faktiskt mer motiverad. Så skönt.

Nehe, back to Plugget!

Ny bild

Äntligen har den nya bildenLaget.se kommit in på mig. Den gamla var för ful. Inte för att denna var så himla bra den heller men alla fall bättre. Tyvärr har inte texten kommit in än men de kommer förhoppningsvis snart.



Gamla faktan:
Position:Back
Smeknamn:Sjö
Ålder:18 år
Längd:164 cm
Moderklubb:Landsbro IF
Familj:Pärona & Ida
Intressen:Fotboll !
Favoritmusik:Typ allt
Favoritmat:Rött grillat kött och pommes på sommaren :P
Favoritdryck:Läsk

Jag nu:
Position:Back
Smeknamn:Sjöö
Ålder:18 år
Längd:166 cm
Moderklubb:Landsbro IF
Familj:Pärona & Ida
Intressen:Träning, kompisar, pojkvän, mode
Favoritmusik:All lyssnare!
Favoritmat:Grillat kött på sommaren & Taco
Favoritdryck:Bubbelvatten

Redan paus

Så länge orkade jag plugga nu. Fick ett nytt ryck nu och kända att jag måste fixa till det ordentlige på mitt rum. Slänge massa gamla saker och så. Samtidigt som jag gör det kollar jag runt på massa bloggar för att få lite inspiration om mode och sådant. Hittade sådana dära frågor som jag tycker är kul att svar på ibland. Så här kommer några.

Favoritgodis: Djungelvrål, sura flaskor, gräddkola
Coolaste stad du har besökt: Barcelona
Action eller Skräck? Gillar faktiskt bägge
Ville bli när du var liten: Kriminalare/skådespelare
När fick du din första kyss: På snurraflaskan leken
Hur var du i Högstadiet/mellanstadiet: Super idrottaren som aldrig kunde sitta still. Var alltid ute med kompisar eller tränade eller var ute. Nästan aldrig hemma.
Vad är du beroende av? Mode, modeller - för tillfället
Dagens roligaste händelse: Att jag vaknade upp med underbart långt snyggt hår.
Dagens tråkigaste händelse: Att jag missade bussen och fick stå och vänta på ny skjuts i ösregn.
Dagens humör: Peppad
Vilka tv-program följer du? One Tree Hill, Gossip Girl, Du är vad du äter, Girls of the playboy mansion, Robinson, Talang
Vad gillar du mest med dig själv? Mina ögon och att jagnog faktiskt är en trevlig person att umgås med.
Vad gillar du minst? Ställer alltid för höga krav på mig själv så blir aldrig nöjd.
Vad är det roligaste du vet? Sport, shopping, umgås, fota/fotas
Hemlig hobby? Korsord, jag är värsta nörden egentligen.
Något vi inte vet om dig? Jag kan TV panelen nästan utantill. Kollar den varje morgon.
Vad ångrar du? Att jag aldrig kan vara nöjd.
Vad önskar du? Att studenten, sommaren och Hösten kommer vara underbar.
Vad gör du helst en vardag? Är det sol så sitter jag gärna i solen med någon vän.
Vad gör du helst en lördagskväll? Grillar med några kompisar och sedan fortsätter ut och dansar tills man inte orkar mer.
Vad har du mest av i din garderob? Trosor. Har hur många som helst. Samlar nästan.
Drömjobb? Frisör och MakeUp artist i Hollywood eller Hollywood stjärnan själv. haha! Eller Designer.

Se hela bilden

Förändringarna

Robins och deras internet funkade inte igår så det blev inget resultat från dagens förändringar. Men jag är hur nöjd som helst. Känner mig snyggare än på länge. Och mina frisörer som jag är hos är helt underbara. Blev utbjuden av dem på fredag. Underbart! Först visning för den nya tången och sedan Buffe på hotellet och utgång. Ska snacka med Eve med om hon vill med. För vi bestämde att vi skulle va på fredag med. Det är verkligen på tiden. Var jätte länge sedan.


Framifrån



Bakifrån


Är det inte snyggt? Åh jag är så nöjd! Valde helt rätt färger.

Lösnaglarna. (Men ska nog ta bort dem idag redan)



Idag ska jag till en annan frisör vid 14 och testa min balfrisyr. Hoppas den också blir kanon. Måste ta och sola med så inte färgen försvinner nu när det är dåligt väder. Ska testa det nya solariet som kommit till Landsbro. Se om det är något att ha. 
Nu ska jag plugga igen. Det känns som det är det mitt liv är just nu. Plugg! Men men.. snart studenten ju. Och då är det äntligen över!! 

Förändring

Idag satte jag dit mina lösnaglar. Tog de röda istället för de lila för att matcha min outfit mer. Det blev faktiskt as snyggt. Och mer förändringar kommer ske under dagen. Ska nämligen till frisören efter skolan. Och då blir jag långhårig igen. Inte det att jag inte trivs i mitt korta för det gör jag verkligen för en gångs skull men jag vill ha långt hår till balen, man kan göra mycket mer med ett långt hår. Snygga frisyrer osv.

Jag hoppas verkligen mina skor till studenten som jag skickat efter kommer idag eller vilken dag som helst nu. De skulle komma i början av maj så det gör de nog. Hoppas. Skickade även efter en klänning. Hoppas den sitter som jutet. Inte till studenten då men en snygg sommarklänning.


Student skorna, förhoppningsvis

Klänning
Klänningen

Bild

Har haft bild nu på morgonen. Gick faktiskt bra idag. Fick en hel del klart. Tråkigt nu bara att nu har jag typ bara fotboll kvar i eftermiddag. Och jag kan inte träna den träningen ändå så jag funderar starkt på att åka hem istället. Och jobba med mitt föredrag om Anorexi som är på Torsdag. Det måste bli bra.

Hittade massa lösnaglar igår byrå. Hade jag visst sparat. Så tänkte testa dem och sätta på dem sedan idag. Älskar att pyssla med sådant.


Matchen

Jag och Emma cyklade till Myresjö för att kolla på Juniorlaget. Det var riktigt skönt väder så det gjorde vi helt rätt i. De förlorade tyvärr med en del men det var inte rättvisst alls. De hade det mesta, speciellt första halvlek. Siffrorna visade inte rätt. Nu har jag bara varit hemma en stund. Robin kom en snabbis efter matchen (han spelade) och körde då ner mig till affären för att inhandla lite av de nödvändiga varor som saknades i skafferiet.

Ska strax sätta på TV:en, eller om 30min och kolla One Tree Hill och sedan Gossip Girl. Måste egentligen verkligen plugga med. Men får la ta det imorgon. som vanligt. Hoppas på att mamma kan köra mig till Robin efter serierna. De lät faktiskt som om hon skulle ställa. Jag kan ju faktiskt plugga lite nu innan det börjar. Får se om jag pallar. Åh! Jag borde!


Har ni hört att Lucas och Peyton nog inte kommer vara med i nästa säsong! Det är inget One Tree Hill utan dem.

Tidsfördriv till fika gästerna kommer

Beroende av: Träning, Kompisar, Familj, Pojkvän, Tjejiga TV-serier

Vad behöver du mest just nu: Motivation

Vad tror folk om dig? Det är nog väldigt olika

Stämmer det? Ja

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon

Hur imponerar man på dig? Genom att våga vara sig själv

Brukar du skratta för dig själv? ja

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Hur gick matchen? :) <3

Trivs du där du bor: ja men jag vill ändå flytta

Äger du några converse: Ja

Vad har du för mobil: Sony Ericsson w580i

Nästa mål i ditt liv: Må bra

Hur svarar du i mobilen: A Hej det är Anna

Vem ringde du senast? Josse Gusafsson

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att hon redan var påväg tillbaka

Antal timmar sömn inatt: 4.5h

Brukar du komma i tid: Ja det är jag faktiskt bra på

När mår du bra: När allting flyter på

När blev du fotad senast: igår

Hur känner du dig nu: Förväntansfull

Vanligaste färg på dina kläder: Väldigt blandat men vit, svart och rosa kanske

Vad tycker du om fötter: Gulliga om de är fint omhändetagna

Vad saknar du: Just nu Carro Berthau och studenten!

Favorit dryck på morgonen: Fil, dricker det i glas ibland så det får räknas som dryck.

När brukar du oftast gå och lägga dig: ca 23.00

Sysslar du med någon idrott: Fotboll, Längdskidor, Men gör en massa andra träningsformer

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Lyssna på vad killarna snackar om

Vad är det värsta du vet? Gråsuggor, Spindlar, folk som har fördommar

Vad längtar du till? Studenten!!

Har du bra vänner och äkta vänskap?  Ja

Vad är det finaste du fått? Robin till pojkvän

Om fem månader: Fyller år

Om ett år?: Bor jag i Malmö och utbildar mig till Frisör

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Robin, Gabriella

Har du strumpor på dig nu: nej tofflor

Är det okej att gråta: Självklart

Bär du glasögon eller linser: Ibland blåa linser

Har du piercing: ja i navel och öron

Vill du gifta dig: Ja

Vill du ha barn: Ja

Är du bra på att laga mat: Ja faktiskt.

Är du flygrädd: Nja.. Lite kanske

Hur vig är du: Blivit vigare på senaste tiden faktiskt, försker stretcha mer.

Se hela bildenSe hela bildenSe hela bildenSe hela bilden


Grattis!

Grattis Pappa! Säger Grattis igen för nu har han fått paket och kaffe på sängen. Blev ingen frukost i år. Pallade inte. haha! Kaffe fick räcka. Men när vi kom där och började sjunga först så hade han redan gått upp! Han stod i duschen! Vilket fusk! haha! Så han fick allt gå och lägga sig igen. Vi har en viss rutin i våran familj när någon fyller år.


Ja må han Leva, Ja må han leva, ja må han leva ut i 100:de år.
Ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, Ja visst ska han leva ut i 100:de år!
Hurra Hurra Hurra Hurra!




Han fick följande saker:
*Ett minneskort till mobilen
*En drinkbok (Han är värsta bartendern)
*Ett deostick (Dolce gabbana, Light blue)


Grattis och fest

Igår var det ju först 70års Kalas med släkten. Åkte ut till någon sjö och fiskade med farfar. Jag, Ida och Ellen fick doc inte så myket fiskat. he! blev mest solning. sista dagen med det fina vädret ju. Jag och Robin fick åka tidigare där ifrån för jag tänkte inte missa A-lags matchen. De förlorade tyvärr. Men andra halvlek hade de allt. Tråkigt att de inte kan göra mål bara.
På kvällen stack jag till Gabbi. Vi gjorde oss iordning till Lagfesterna på kvällen,. Vårt lag och Myrsjös herrar skulle ha fest ihop. Innan vi stack dit plockade vi upp Malin och Emma och stack till McDonalds och åt och sedan bar det av. Eve tog upp oss när vi var påväg. Det var nog tur hade nog inte hittat till festen annars. Det blev en trevlig kväll. Lite konstig men trevlig. Önskar jag hade bilder att lägga upp men jag är  som vanligt glömsk och glömmer kameran, Men ska ta lite bilder av de andra sedan tänkte jag så det kommer nog.



Idag fyller min Pappa år. så ett Stort Grattis till honom! Ska göra iordning lite frukost på sängen nu till honom och fira honom med lite paket. Nu ska jag inte glömma kameran.

Senare under dagen ska jag träffa Malin och Emma så ska vi kolla på Juniorlaget som möter Huskvarna. Men innan det måste jag ta tag i mitt liv lite igen och Plugga! Kom igen nu Anna (Lite pepp till mig själv).




Chilli Pepper - Elisa Dress
Hittade nyss denna klänningen. Helt gudomlig! Vill ha!

Uppe tidigt igen

God morgon! Fattar inte varför jag inte kan sova länge längre. Men det går bara inte! Så sitter här med en härlig fruksallads frukost och tittar åter igen på kläder på Asos. Jag blir galen. Det är så snygga kläder där. Fick reda på här om dagen med att man kan beställa där ifrån utan tull avgift. Så det rekomenderar jag verkligen.
www.asos.com


Ska börja göra mig iordning om en stund här med. Ska ju på 70 års kalas ju. Frågan är bara vad man ska ha på sig när vi ska fira honom när vi ska fiska och så. Man vill ju vara fin men man vill inte skita ner de finaste kläderna heller. Svårt. Och så är det kallt på morgonen nu och sedan blir det jätte varmt i efter middag. Hmm.. Får nog ta med mig omgångar.


Ps. Carro ring mig! Får inte tag i dig. Hittar inte min mobil!

Valborg

Igår var det ju Valborg. Vi var några tjejer som åka in till stan för att grilla. Jag kände typ ingen när jag kom dit men det var riktigt trevligt folk. Vi grillade och spelade WII och hade bara trevligt.




Mich innan vi skulle åka


Sedan på kvällen kom Robin och Berggren och hämtade mig där. De skulle till Ekbacken först men de var tvungna att köra hem mig först. Men när de sedan skulle släppa av mig lyckades jag istället få med Robin in till mig. hihi! Myspys.



Idag har jag gjort en fotbollsträning igen. Alltså jag tycker att det är så sjukt kul! Love it! Ska börja träna oftare nu alltså. Efter det käkade vi sallad från pizzerian. Deras sås är så sjukt god. Ge mig receptet! hah!
Resten av eftermiddagen och dagen har jag och Ída bara slöat. Åkte ner till kiosken och handlade godis, glass och skvallertidningar och satt och myste med det i solen. Underbart! sjukt varmt där det är lä med. Så nu kommer brännan som bara den. Yay!
Var ju inte Talang på TV ikväll. Synd. Jag tycker det är as bra. Men vi tog och kollade på CSI och Rambo istället. Minst lika bra måste jag säga.

Imorgon måste jag upp tidigt igen. Jobbigt värre. Men farfar fyller 70 så vi ska fira honom. Åka och fiska och ha en trevlig ute dag ihop med släkten. Han älskar nämligen jakt och fiske. Kommer tyvärr inte kunna stanna så länge i och med att A-laget spelar. Får inte missa den matchen.

Nu ska jag fortsätta drömma mig bort på Asos kläderna här på internet. de har så sjukt mycket snygga kläder! Ge mig pengar!

RSS 2.0