Målar huset

Nu är det bara Kenneth (tränare) kvar och målar huset. Vi har haft fullt hus nu på morgonen med tjejer från laget som hjälpt oss att måla. Ju fler ju roligare och ju fler ju snabbare
Vi ska måla huset från vitt med blågrå knutar till ljusgrått hus med vita knutar.


Issa och Jonna..


Jag och Ida..


Kajsa och Moa.. med flera..


Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka in till stan med Robin och handla det sista för kvällen och gå på den efterlängtade Balen.


Resultat av frisörbesöket



Jag har Långt hår igen! Underbart! :)

Nya accessoarer

Som ni vet var jag hos frissan innan idag. Kan inte avslöja något än om resultatet. Vill att pojkvännen ska få se in real life först :) . Jag kanske har kapat det som aldrig förr..
Så länge kan ni få se några inköp jag gjorde idag på stan.


Nya glajjor.. Hoppas på mycket soldagar med dem.


Och en ny ring.. Ännu snyggare i verkligheten.

Vanliga nitöronhängen i tre olika färger.. Guld, silver och svart-silvriga (typ mörksilver)

och min favorit mascara. Har inte testat jätte många men håller hårt om denna.

Loreal Telescopic. Suverän!




När vi kom hem från stan fixade jag Emmas naglar in för balen. Hoppas du blev nöjd Emma :)


Belgiens bidrag i Eurovision

En bra låt igår på Eurovision var Belgiens låt




Hälften avklarat



Mina nya ringar jag köpte förra veckan.

Ska snart in till skolan, eller om 1 och en halv timma, och lämna in hälften av alla mina uppgifter, då kommer jag äntligen ha lämnat in allt i svenskan! Bara engelskan kvar. Ett steg i taget.
Sen ska jag ner på stan och besöka frissan. Nu kommer förändringen.  Emma får bli den första att se då jag ska möta upp henne på stan för att shoppa lite smink produkter för min del och det sista för balen antar jag för henne. Den är nämligen imorgon. Kommer bli så sjukt kul att gå och titta på alla vackra människor. Hoppas verkligen de får bra väder! Snälla ge dem bra Väder!

Balen
börjar alla fall vid kl: 15.00 i Östanå.



Ändrade outfitten lite innan jag gick sen.. Var inte riktigt nöjd innan.

Mottagna filer

Nu när jag skulle lägga över mina arbeten på ett USB hittade jag en mapp med Mina mottagna filer på datorn. Jag har alltid undrat vart den mappen är på min dator. haha! Så där låg det en massa gamla bilder och sånt nu. Ganska kul att kolla igenom ändå när jag bara sett dem en gång innan och aldrig hittat dem igen.


Det var bilder från Balen

Studenten


Robin

Ego bilder (hittade även mappen cam bilder - så nu kanske jag kan ta bilder med camen i fortsättningen också nu när jag äntligen fick veta vart de lägger sig :P )







Hittade även en film som jag fått av Carro när vi är i USA och en från Panos Emporios visningen som jag gick men jag har inte lärt mig hur man lägger upp filmer än. Lägger upp det så fort jag vet.


Fångarna på fortet

Läste nyss att fångarna på fortet skulle komma tillbaka på TV4 igen. Har alltid gillat det programet. Det är ett sådant program som man egentligen själv skulle vilja vara med i. Har alltid älskat sådant där man ska tävla och hålla på. Ville även sökt till Robinson i år men fick inte för mamma. Om det kommer igen ska jag nog banne mig söka. Är inte så stor risk att man kommer med men kul skulle det vara.
A ja tillbaka till Fångarna på fortet. För jag läste även att Kissie oc Bobby ska vara med. Så det är nog ingen vanlig säsong utan en med människor som redan är lite kända. Hoppas de gör bra ifrån sig alla fall så det blir ännu en bra säsong.


 
Fångarna på fortets någonsins bästa gubbe i tornet :P


Lunch ladda

Sitter med datorn framför mig hela dagen lång.. Till och med när jag äter sitter jag och försöker hitta fakta kring mina uppgifter. Uppgiften jag håller på med just nu är väldigt intressant. Dess rubrik ska vara En grund själ i en sund kropp. Alltså den är om hur mycket fokus folk lägger på sitt utseende och sina kroppar idag. Jag ska diskutera utifrån en artikel om vad jag tyker om denna kroppskult och vad den kan leda till. (Kanske lägger upp ett inlägg om detta senare.)
Tyvärr är jag sådan att jag alltid vill göra det så himla bra och ska hålla på att skriva om och formulera på 100 sätt innan jag ens börjar bli nöjd. Men jag ska försöka lägga ner med det. Känner att jag bara vill bli klar!


Jag har alla fall något kul att se fram emot till kvällen. Vi ska åka och spela match mot Gislaved. En viktig match och jag hoppas verkligen alla är super taggade idag! Jag själv känner för en match med tuffa närkamper som vi gör allt för att vinna och vinner dem. Ingen som viker ner sig idag!


Laddar med kycklingsallad och frallor inför dagens match.




När jag bara är klar med plugget ska det bli lite roligare läsning igen.


Knäckebröd

Sitter och pluggar för fulla muggar men börjar tappa konsentrationen så tänkte att jag kunde blogga ett inlägg innan jag fortsätter.

I förrgår hade mamma lite kompisar hemma. Då fick hon ett recept av Mia på knäckebröd. Jag testade att baka dem igår och de var både smidiga/enkla och riktigt goda. Speciellt om man gillar frön. Typ stekta pumpa kärnor med salt. För lite åt det hållet smakade de.


Det blir ca 20 bitar knäckebröd av en portion.

Du behöver ett bakplåtspapper, bunke, slickepott, mätredskap och plåt.

Blanda samman:
*2dl majsmjöl
*1dl solrosfrön
*1dl skalade sesamfrön
*½dl krossade linfrön (jag tog hela då det var det ända jag hade hemma - det smakade lika bra)
*½tsk salt

Rör i:
*½dl rapsolja
*2½dl kokande vatten

Detta blir en lös smet som du breder ut tunt på hela plåten

Sporra eller skär så många bitar du vill ha
Strö flingsalt över (inte för mycket), (Jag tog lite vanligt salt)

Grädda mitt i ugnen i 60-70minuter i 150 grader.

Ta ut, låt svalna och bryt bitarna.


+ i kanten är att de är glutenfria för er som har gluten.


Blogg design

Hejsan! Idag har det varit en dag full av plugg och det kommer inte bli bättre för ens på tisdag nästa vecka. Alltså det är helt sjukt vad jag kommer få plugga! Aldrig haft så mycket som jag har nu. Men sedan kommer det vara över på tisdag! Så sjukt skönt!

En sak som jag pulat med lite under dagen som jag egentligen inte skulle gjort (skulle pluggat mer), är det där med bloggdesign. Shit vad mycket det är att lära sig med den. Har inte hunnit sätta mig in i det än och kommer inte hinna denna veckan men sen ska jag börja pula med det när jag har mycket mera fritid :) . Så nu pillar jag bara med det lite då och då när jag har "rast" från pluggandet. Så kan ändras om hit och dit lite nu i bloggen ett tag medan jag testar mig fram på olika saker. Övning ger färdighet som ni vet.


Nelly

Har äntligen fått iväg min beställning till Nelly. Velat få iväg den länge men äntligen. Så nu ska jag ha kläderna om 2-3 dagar. Hoppas verkligen de sitter bra. Svårt med storlekarna när man beställer tycker jag.
Om en av klänningarna sitter bra med har jag kanske alla fall ett alternativ att ha på mig till helgens inflyttningfest hos Chris. Annars har jag inga ideer. Min garderob är slut!



Nu ska jag lägga mig och kolla på Alvin och gänget 2. Fick låna den av mina kusiner, de säger att den är såå bra så nu ska jag ge den en chans.



Natti Natti


Carro hemma

Fick ett sms när jag var på väg hem från B-lags matchen innan från Carro:
- Jag är hemma Anna!

Åh vad fint. Så har gått promenad med henne och pratat om hur underbart hon haft det i USA.


Jag och Carro i underbart skick i USA


B-laget spelade doc inte så bra idag och det blev förlust. Vill verkligen att de ska komma igång nu. De kan så mycket! Gasen i botten!! Nästa gång är det vinst!!

Innan matchen var jag uppe hos min lilla Rut-kusin och hoppade stuttsmatta. Så himla gullig! Fick ett pärlarmband av henne som hon gjort. Hon tog pärlor med alla färger så det passade till alla kläder. Smart ;)

Favorit lista

Favotit godis: Salt Lakris
Favorit mat: Taco och grillat kött och majskolv
Favorit restaurang: Fridays
Favorit färg: Knall rosa.
Favorit bil: Cabbad Bubbla
Favorit GB glass: Solero
Favorit parfym: Ralph Loren - Rocks
Favorit musik: Hög party musik och min pojkväns röst ihop med gitarren
Favorit TV serie: 90210 och One Tree Hill
Favorit film: Honey
Favorit butik: Forever21
Favorit skådis: Har många
Favorit drink: Grogg
Favorit frukt: Gröna äpplen och Jordgubbar
Favorit semester ort: Thailand
Favorit träningmetod: Löpning och fotbollsträning
Favorit skönhetsknep: Tvätta alltid bort sminket


Bild från kalaset igår


Moakalas

Godmorgon solstrålar!
Det är alla fall vad jag hoppas på idag. Har inte dragit upp rullgardinen ännu men hoppas verkligen att det är ännu en varm solig dag så man kan börja njuta ordentligt av att sommaren faktiskt är nära :)


Jaja.. Nu börjar jag med igår. Var så sjukt trött igår kväll när Emma åkt hem så orkade inte sätta på datorn och skriva.
Dagen började med en riktig uppladdning inför dagens match med dunkande volym på idas rum med Ke$ha (Jullan som lärt mig). Var så sjukt taggad innan matchen. Men slutresultatet efter matchen var totalt orättvis (2-2) och det hela kändes som en förlust. Men det är alla fall ännu en pinne i bagaget och vi är fortfarande obesegrade genom säsongen.
När domaren blåst av i pipan var det bara skynda sig hem. Skulle köra Sis till sin pojkvän som hon har hittat så närma och bra som 4mil bort. Men det är underbart att ha henne hemma igen efter hennes klassresa i Berlin. Hon färgade håret där. Tänkte lägga in en bild på det här då jag tyckte det blev så sjukt bra.!


Så ska du vara i håret ett tag nu :)

Efter resans slut gjorde jag mig bara iordning lite för att sedan gå på Kalas och fira Moa, min kusin. Har världens underbaraste små kusiner. Vi lekte hela kvällen och hade kul.


Innan allt tjo och tjim laddade vi upp med massor av nygrillad mat med underbara tillbehör.


Med magen full var det fart på benen..


De hade byggt ihop en egen "lådbil". Riktigt imponerad :)


Nu behövdes mer påfyllning av Marias super goda pajer!
GRATTIS igen MOA! :)


Vi i coola ligan avslutar det mysiga Kalaset! Yeah! (Axel tar kortet-han ingår också ;) )


När kalaset var över och den lekfulla sidan varit framme hela kvällen åkte jag hem och spenderade kvällen med Emma. Vi kollade Champions lege finalen och någon gammal komedi som pappa satte på. haha! Sen fick vi för oss att ut och gå lite, var 30års fest i Landsbro och vi viste att Issa-linen var där. Hade stött på henne tidigare under kvällen då hon var bra i gasen. Det räckte med att gå förbi huset så hördes hon. Kvinnan som alltid kan höja ens dag. Räcker med att höra henne! Gilla!
Huset nästan brevid spelade och sjöng massa gamla låtar. Lät riktigt bra. Så jag och Emma stod sedan ute i den jumna luften, lyssnade på härlig sommarmusik och pratade massa gamla minnen. Det var hur mysigt som helst!



Nu idag blir det att kolla på fotboll. Om jag hinner ska jag kolla på två matcher annars blir det B-laet som prioriteras. Blir nog det, för Robin dök upp hos mig inatt med klockan 4:a. Så han ligger brevid mig nu :) . Doc bakis men doc hur gullig som helst :)

Hoppas även på att få ta första doppet i sjön idag. Skulle gjort det med Malin och Elin igår men inte.. Jag är så sjukt sugen på det!! :)

Egen läsk

Äntligen hemma från städningen och sitter nu och dricker min egen gjorda läsk i värmen och käkar vindruvor.

Blanda bara saft, vilken sort ni vill med naturellt bubbelvatten. Det blir en härlig läsk smak som faktiskt även blir ett billigare alternativ. Jag har räknat ;)



Beroende på vilken saft du väljer kan alternativet även bli lite nyttigare.

Städ

Nu ska jag strax jogga upp till Ulrika för ännu en veckas städ.. Idag är en sådan dag när det tar emot men det går nog snabbt om jag bara kommer dit och börjar..
Måste orka med lite denna dagen även om jag har bestämt att det ska bli en rikitg slödag. Det är vad jag behöver efter denna veckans jobbiga pluggande.!






Igår verkligen öppnade sig himlen! Helt sjukt vad det öste!!!
Här är jag och pappa på väg in till skolan i stan.




Allt jag missat

Nu kommer bilder från hela veckan. Har inte bloggat något. Har haft så sjukt mycket plugg och en massa annat för mig. Så nu kommer allt på en gång.


Himlafärden! Vi cyklar en tipsrunda, grillar, äter gott, spelar fotbollsbrännboll och snackar massa skit - Damlaget och herrlaget ihop. Tipsrundan var den svåraste ever då jag avslutade med 3 hela rätt. haha!


En halv outfit


Skinnjackan får äntligen träda fram utan att man fryser.


Ko-utsläpp hos morfar och mormor


Fredag-Hockeykväll med Ryppe, som är med i mustash-kampen!
Lördag-Träffade alla gamla vänner igen. Kul kul!

Söndag-Match. Vinst med 4-1!




Idag är det fullt upp på schemat. eller fullt upp.. Massor. Har min största hemtenta någonsin som ska in imorgon. Så det blir plugg och körlektion hela dagen. Seg dag! Men sen kommer jag äntligen att vara klar.!

Sol

Äntligen visar sig solen på himlen. Det var allt för länge sen nu. Så jag tänkte faktiskt jag skulle åka in till stan idag och få lite ärenden undanröjda innan plugg och träning väntar. Man får sådan härlig energi av solen. Orkar saker som man nästan aldrig orkar i moln och regn. HÄRLIGT!


Pigg och glad idag och ska snart fara in till staden.
Idag:
jeans - JC
Tröja - HM
Väska - Gina Tricot
Brosh - Present från Thailändare :)


På morgonpromenad med Issa i solen.

Skogsplantering

I förgår var jag hos mormor och morfar och laddade upp med Taco. Morfar och jag skulle nämligen ut och plantera skog efter detta. Alltid mysigt och åka upp och äta hos dem och alltid god mat :) .
Jag var lite nervös innan planteringen om jag verkligen skulle klara av det. Men det gick jätte bra. Till och med lite av en njutning om man får säga som om skogsplantering. haha! Så jag och morfar hade en härlig eftermiddag med de nya små tallarna.
Ända problemet är väll att jag har haft sådan träningsverk nu dagarna efter i högerbenet. haha! Så lite extra träning också på köpet.


Nu kan jag följa Tallar växa genom mitt liv här i grusgropen.


Grattis Evelina

Idag fyller Eve 20 år! 20 år hörni!
inte ens tonåring längre. Vuxna nu? :P


Hoppas verkligen din dag blir Toppen :)

Städ fredag

Så då var städet avklarat för denna veckan också.


Jag kommer in i huset, går til TV:en, Sätter på MTV Breakfust club på hög volym, sen sjunger, dansar, dammar och damsuger jag mig igenom hela huset tills det är skinande rent. Det blir vad man gör det till heter det ju.

Sen var det inte mkt till liv igår faktiskt. OC, laga mat till Ida, för lite pluggat, Men alla fall en fotbollsmatch att glo på. Landsbros herrar. Kul match faktiskt! De har nog lyckats dra till sig ännu ett fan ;) .

...



Gjorde mitt hår hos Anna i för går med.. Så himla kul att träffa henne! Rekomenderar henne skarpt.! På Hårverkstan. Boka!


Varit ute på promenad med min lilla voffa idag med.




Men nu är jag hemma och bakar kladdkakor för fullt till träningsfikat imorgon med laget. Tyvärr är det bara jag som får slicka bunken ;)


Grattis Pappa

Igår fyllde pappa år! :)



Vi firade honom med paket, blommor och fika med chokladtårta bakad av mig.

+ vi hade fin fotbollskör på fotbollen till hans ära! Mycket vackra stämmor :D

Snart är det klippt

Ska klippa och färga mig idag. Och gissa vem som ska göra det! Anna Isaksson! Jag vet att hon kommer göra ett kanon jobb :)
Åh ska bli så kul att ses..


RSS 2.0