7 oktober

Ja ha. Nu ligger man i sängen och borde snart sova. ska jobba imorgon.
Idag har jag varit i skolan och fått reda på allt jag har att göra i svenskan till i början på december. De e sjukt!!! Fattar inte hur jag ska hinna med allt. Någon som har lite förslag på faktauppsattser att skriva om? Ska skriva tre stycken så kan behöva lite hjälp på traven.
Å så har jag tränat idag igen. Nu börjar livet alla fall falla på plats igen.


Igår fylde jag som sagt. Fick lite smått och gott men mest pengar. Så svårt att veta vad man ska önska sig nu mer. Och önskar man sig något så kostar det multum.


*Pengar
*Wasgij Pussel
*Tights (Gina Tricot)
*Polo kofta, av älsk.
*Halsband, av älsk - Jätte fint.
*Plommon marmelad.. Mmm..
*Kosta Boda Tallrikar
*Blommor och massa Gratulationer
Mycket möjligt att jag glömt något. Det är jag bra på.


Outfiten, Använde för första gången min skjorta jag inhandlade i USA

 
PS. GRATTIS ELLEN !!! Hoppas du haft en toppen dag!


I'm back

Hejsan! Idag händer en hel del. Jag ska börja blogga igen. Blir 19åring nu så tänkte att det är dags igen. haha! Men börjar om på helt nytt.. För det händer så otroligt mkt i livet just nu så hinner inte med att förklara allt på en gång. Så ni får hänga med under tiden så kommer nog nog snart in i det.

Nu ska jag strax sätta igång att baka kakor. Farmor, farfar, mormor och morfar kommer hit vid 7 ikväll och ska fira mig lite. Så måste fixa lite gott. Har varm Tacosmörgåstårta innan. Mamma sa att den var jätte god så det hoppas jag nu. Älskar Taco så det kan knappast gå fel.

Lycklig 19-åring ! :)


RSS 2.0