Lugna puckar eller fullt ös

Tjoho!
Sitter hemma hos Robin och klunkar Cola medan jag väntar på att maten ska bli klar. Sedan tänkte jag kanske försöka göra mig iordning för att gå över till grannen som skulle ha lite fest ikväll. Carro har kompisar hemma från Malmö och Stockholm så skulle vara kul att träffa dem. Men tänkte ta det lugnt ikväll och köra all in imorgon :) .




Har jobbat mycket nu några dagar men igår kom Matilda (våran ferie-arbetare på jobbet) upp på jobbet och hade med sig massa smycken som hon hade gjort själv. Hon säljer sådant. Riktigt duktig. Så jag köpte faktiskt två armband i läder. Funderar på att köpa ett i pärlor med. Man kan få dem precis som man vill. Rekomenderar henne. Matilda Byström.


Mina två armband jag köpte.

Grillkväll och fest

Jag hann inte med så mycket grillkväll här hemma igår kväll sen. Så fort gästerna kom och vi satte oss för att börja äta fick jag reda på att det vankades party i staden. Jag  kunde absolut inte tacka nej.. Så snart bar det av mot Adina och sedan vidare till Pontus.


Grillkväll med släktet.





Förfest hos Adina!


Sedan PoolParty hos Pontus!


Gäster

Har nyss varit och hämtat Ida i Åseda. Hittade väldigt bra. Jag börjar bli imponerad av mig själv. haha!
Men nu har jag fått skynda mig att göra mig iordning för nu ska mamma och pappa och så snart få gäster.. Det ska bjudas på grill vilket kommer sitta hur fint som helst. Precis vad jag är sugen på. Och förhoppningsvis kommer kvällen sluta super om Robin dyker upp här sen när han har arbetat klart på Myrvalla (De ska fräscha till läktaren).


Kvällens outfit. Med en grå kavaj över sen när det blir kyligare.

Things at home

Tre saker av det jag köpte på Ullared..


Salt och peppar hundar. Hittade inga andra! Och det saknades här hemma. haha!


De två stora ljusstakarna. Syns inte här riktigt hur stora de är man de är maffiga :)
(Jag ska hitta en kruka till blomman med, haha)


En diskmedelpump..

Jag handlade en massa mer. Tvåpump med matchande tanborstmugg, pappershålare, hushållssaker, tvål schampoo med mycket mera..

Det går alla fall framåt för lägenheten nu :)

Älskling är hemma

Min älskling är hemma från Turkiet! Gilla Gilla!


Vi förra sommaren.. Kommer bild från hans resa sen för han sover än och jag fattar inte hur jag får över bilden :P

Sjukling vecka

Har varit sjuk nästan hela veckan medan familjen varit i Danmark och pojkvänen i Turkiet. Så har blivit mest soffhäng.


En osminkad vecka med film och soffhäng.

Kollade en eftermiddag på Never Back down. Den måste ni bara se! As bra film! Jag ska se den igen ;)


Men i fredags mådde jag mycket bättre så helgen har varit bra. Umgicks med Gabbi och Simon i Fredags och igår åkte jag till Ullared. Kom inte hem med en enda onödig pryl tror jag. Har det någonsin hänt när man varit där innan?? haha! Hittade en hel del saker faktiskt. I klädes väg blev det doc bara två Jackor och ett linne.

TV var där med för att spela in nya säsongen av Ullared. De frågade om jag ville vara med men tackade nej. Kul att vara med i TV men klarar mig utan att synas på Ullareds serien. hihi!

Idag har jag äntligen även kommit igång med min träning. Helt underbar känsla! Det blir det mer av :):) !

Men nu är jag trött... Så ska nog lägga mig en stund i soffan för att kolla Supersize VS Superskinny innan jag åker till Lägenheten och fixar lite. Ska bli kul. Ni får veta mer om det sen :)

Bär

Jag fösökte mig ut på mitt första intervall pass igår sedan jag fick ont i halsen. Men fick lägga ner då det värkte i hela bröstet. Riktigt trist! Men jag fick annat gjort. Hunden var med så hon blev rastad och så när vi gick där så fick jag se något blått i skogen. BLÅBÄR! Viste inte att de hade kommit redan. Så tog ut mina grejer jag hade i en påse och började plocka. Blev en del. Så igår och idag har jag mumsat på blåbär, jordgubbar, körsbär och äpplen. mm.. Bär och frukt är något underbart med sommaren.


Youghurt, bär, flingor och solrosfrön ihop på frukost. Det är grejer det :P

Filmer

Har sett två filmer nu på två dagar. Wow! Hör inte till mina vanligheter annars. Såg Allt för min syster helt själv i för går kväll och igår kväll satt jag och Malin inne i stan och kollade på Lejon kungen. Den filmen kan nog aldrig bli dålig. Sitta fär och sjunga med de klassiska låtarna. Åh vilket mys.



Allt för min syster var också riktigt bra. Så himla fin film där man verkligen kan känna med människorna.

Nu ska jag allt försöka hitta Lejonkungen två någonstans. Har sett den någon gång för mycket länge sen men har verkligen för mig att den också är mycket bra :)

Bloggen

satt och kollade på min blogg för ett år sen. Oj så mycket bättre jag var på att blogga då.
Men ska faktiskt försöka få ändring på nu! Jag ska uppåt igen :) .
Men det får bli från och med idag för i helgen var jag på lite fest och kul grejer (Erik Karlsson kom hem och det var överaskningsfest mm) men har inga bilder från hela helgen! Men nu åker kameran fram igen :) .

Framåt kvällen börjar det. Haha! Nu ska jag ut i solen. Ringa lite vänner och kanske åka ner till sjön eller stugan :) .

Hej Hej så länge!

Favorit

FAVORIT

mat - Taco, Grillat kött
sport - Fotboll, dans
djur - Hund
glass - Solero och kulglass
godis - Salt lakris
låt - A drop in the ocean 
nummer - 16
helgdag - Lördag
årstid - Sommar
radiostation - Den som spelar mest musik


THIS OR THAT

cider vs öl
pepsi vs cola
mc donalds vs burger king
kärlek vs sex
choklad vs vanilj
jordgubbar vs blåbär
kött vs veg
tv vs film
gitarr vs trummor
adidas vs nike
kinesiskt
vs mexikanskt (vad är mexikansk mat?)
kakor vs paj
MTV vs vh1


En outfit på det.


Fixa lägenhet

Idag ska jag åka ut till Robin och lämna av min TV-bänk som vi ska ha där istället och så ska de tapetsera där idag sen kan man äntligen börja göra klart det mesta. Det ska bli så kul och skönt! Kommer bli mycket bra :)


Anna gillar att inreda :)


Sen ska jag ta mig ut till sommarstugan. Vill verkligen hinna det innan träningen ikväll.


Den ligger precis vid vattnet.


Kusinerna

Mina underbara kusiner, farbror och Katarina är hemma från Malmö. Träffade dem i förgår kväll men tänkte jag skulle ta mig en sväng ut till sommarstugan idag igen och hälsa på och samtidigt passa på att sola och bada :) .



Mina spralliga ybersöta kusiner :) (syrran till vänster där uppe)


Klas hade en rolig applikation på sin Iphone. Han tog en bild på en och så tryckte han på en knapp så man åt upp sig och så fick man se hur man sett ut om man var riktigt tjock. hahah! Det var ganska kul. Ska se om jag kan tigga till mig den bilden av honom så ska ni få se.

Grattis Gustav

Igår efter träningen åkte vi ner till sommarstugan för att fira Gustav på 8-års dagen!


GRATTIS GUSTAV På 8-ÅRS DAGEN !


Sommarstugan

Det var en helt underbar dag ute i sommarstugan. Maten serverad på bordet, stålande sol-sken och ingenting att bry sig om. Åh vad härligt det var!


Jag matade Ank-mamman och dess söta ungar.


Vi försökte locka ner våran badkruka till hund i vattnet.. Men snacka om att vägra.

Vi testade fiskelyckan och mamma tog sin första Gös. Duktigt med tanke på att hon bara höll i spöet ca 2minuter under hela turen. haha!



Fisketuren var nästan det bästa under hela dagen. Det kommer det bli mer av i sommar. Och när man har sådan fiskelycka som vi hade denna turen så blir det en massa god fiskfilé att smaska i sig :)

Snacka om att njuta av livet en dag som denna :)

Eclipse

Kom nyss hem från att ha sett den tredje filmen av den sjukt underbara Twilight sagan. För första gången i mitt liv går jag på film efter film i denna saga då filmerna bara blir bättre och bättre..


Missa den inte!

Lägger in bilder imorgon från min härliga dag från sommarstugan idag. Hinner inte nu då jag måste sova. Har sovit sjukt dåligt de senaste nätterna. Men nu ska jag försöka ta in lite sömn innan jag måste upp till jobbet kvart i 7 imorgon.


IKEA

Har inte tagit mycket del av det fina vädret och den underbara solen ännu. I fredags gPREMIÄRTavlaBredd: 140 cm Höjd: 200 cm  ick jag och Robin på IKEA hela dagen och handlade till lägenheten. Men det ångrar jag inte ett dugg. Blev väldigt nöjd med alla våra inköp. Och igår satt vi och monterade ihop en massa möbler och började sätta alla saker och så på platts. Jag tror verkligen det kommer bli jätte bra.
Hann alla fall med sol och bad i ca 2 timmar igår. Och jag blev ganska så röd. haha! Så det kanske bara är tur att man inte har varit helt rastlös i dagarna. Idag ska jag även få ta igen det. Ska bara åka ner till Willys och handla en tidning och och en glass sedan ska jag åka ut till farmors och farfars sommarstuga och bara va hela dagen. Åh vad skönt. De bjuder på middagen också. Så inga bekymmer! :)










Ikväll ska jag äntligen på gå på Eclipse med Sandra och tjejerna. Som jag vill se den :)

REA

Hej hopp!
Rean började denna veckan. Åkte in till staden utan egentligen något hopp om att hitta något. Brukar inte hitta så mycket. Men jag blev lyckligt överraskad över hur mycket jag faktiskt lyckades att finna och få med mig hem. En mycket lyckad shopping-runda ihop med mammsen och Ida :)



Sen är det bara att passa på att vara i solen så mycket som möjigt nu. På lördag ska det bli den varmaste dagen hitills i Svergie (ryktas det om). Åh! Stek! Ledig och allt i helgen. Jobbar sista kvällen idag sen är det ledigt ända tll måndag. Första gången ledigheten lägger sig där den ska :)



Ps. Visar sen lite i olika outfits eller bilder av vad jag fyndat här om dagen.


RSS 2.0