Full dag

Morgon på er !
Boro vann igår på ockeyn. As gott! Så nu är nästa match på söndag redan men den är borta och jag måste plugga. Men det var alla fall en bra match att titta på igår.

Idag är det en ganska smockad dag. Nu ska jag tiöll gymet med Carro nu vid 10 och gymma i ca 2 timmar. sedan ville hon sola men jag tror jag får hoppa de. eller får se. skulle behövas. Sedan direkt efter det ska jag till Gabbi och umgås med henne. Var länge sen nu. Vi ska göra oss iordning inför kvällens lagfest med fotbollen. Hoppas på en trevlig kväll. Sedan kommer Robin och hämtar mig där så jag hinner va med honom något i helgen också. Han har egentligen kalas idag men jag måste välja bort något. det suger men thats life. Får ge honom en bra natt. haha !

Men nu måste jag packa ihop allting. Vet ju inte ens vad jag ska ha på mig ikväll än?? Några förslag?

Hittade en gammal bild från förra lagfesten. Ser helt psyko ut på den men jag bjuder la på den ändå.



Var kanske inte förra. Men en i somras alla fall.

Hockey

Nu har jag alla fall fixat en av alla sakerna. CV:et till jobben jag ska söka. Hoppas de vill ta in mig. Men jag är ganska nöjd med det så om de har samma tycke som mig så.

Nu håller jag på att göra mig iordning för hockeykvalet ikväll. ska dit klockan halv 7 och träffa vänner så att vi får bra sittplatser. Matchen börjar vid 7 sen.


Klädsel för hockeyn. (Doc inte hunnit fixa sminket och så än).


Där ser ni ju mitt hår med nu. Men slingorna syns inte på det kortet. Det är mycket ljusare.

Carro kommer hem

Morgon! Kom precis in till skolan. Åkte med mamma in därför jag är så tidig. Denna dagen är så skön alltså. Har bara naturkunskap och psykologi, så slutar redan tjugo över elva. Så skönt. Hem ta det lugnt och ladda inför hockeykvalet ikväll med Eve och Carro (som kom hem igår). Så härligt när hon är hemma.
Ska även försöka ta tag i mönstret till balklänningen och trafikskolan, legg och CV. Lite saker där jag måste fixa nu alltså. Men med en supermamma så ska det nog gå bra.

Tjao !


Vårlängtan

Ligger i sängen med datorn nu och kollar på en massa vårkläder. Jag vill ha vår nu! Längtar hur mkt som helst efter värme sol och bad. Okej sommarn är det väll jag längtar till egentligen då men om bara snön försvann och det blev plusgrader skulle göra mycket.



Idag har jag gymat på morgonen på idrottB sedan gått och lämnat tillbaka en tröja, köpte istället ett par trosor. Sedan var det skolSM för hockeykillarna så var och kollade på det. Förlorade tyvärr med 3-1 så nu va de roliga slut med det. Sen var det bara hem och käka och förbereda sig för skidträningen. Börja komma igång med träningen riktigt bra nu. så skönt! känns 1000 gånger bättre att träna än att sitta still.

Ska visa bild på mitt hår sedan med. skulle lagt in nu men har alla bilderna på mobilen och den dog innan idag så det får la bli imorgon då. Känns om om jag alltid skjuter upp det. Usch! Men imorgon ska jag kämpa för det . haha !

God Natt sen !


Gym

Har haft idrott B nu på morgonen . Var tre killar i klassen som höll i ett styrkepass på gymet. Det var helt okej jobbigt för armarna om man säger så. Jag som redan hade träningsverk. Längtar inte till morgondagens onda armar. haha!
Nu sitter jag och väntar på att Jim ska sluta sin engelska så att vi kan gå och äta. Är as hungrig och för en gångs skull är det god mat i skolan. Köttbullar och mackaroner. mumms!

Blonda slingor och kort hår

Här sker det förändringar idag. Har inte längre långt hår. Känns både bra och dåligt, kommer nog sakna det snart men roligt med lite skillnad. man ser ut som en annan person typ. och nu sitter jag med blekningsmedel i håret och gör slingor. Hoppas verkligen det blir bra. Är lite nervös för att det ska bli gult. men då får jag la bara färga över att imorn.



GRATTIS ROBIN !

Min älskling fyller 19 idag :) . Så sitter hemma hos honom nu med färgen. Han fick en tröja av mig. vilken fantasi man har. NOT! Men han har en present till som väntar och jag hade en annan ide men hans fotboll låg lite ivägen. Åka på Sweden Rocks . Men men.. Nu känner jag att det blir mys . haha ! Han

tycker nog

Blogga

Nu ska jag verkligen komma igån med bloggen ordentligt . vet inte hur många gånger jag har sagt det nu . Men nu jäklar! haha!

Har redan slutat för dagen . ska ner på stan nu och fixa lite grejer till klockan 13.15 då jag ska till frisören. Efter det ska jag köpa färg och slinga mig. vill göra både bruna och ljusa slingor men börjar nog med de ljusa och ser hur det blir först. ska göra dem själv. har aldrig slingat håret själv sedan 8:an så får se om det lyckas.



Hade en kanon helg fresten med kul fest och trevliga vänner :)

Har tyvärr inga bra bilder där ifrån men ska försöka lägga in de jag har alla fall . Kanske kan visa resultatet på håret sedan med. Om det blir någorlunda alla fall. Annars sticker jag till affären direkt och färger om hela håret brunt. hehe ! Men jag hoppas på det bätsa.

kompisbok

Var så läne sedan man höll på med sådant här men de e faktiskt ganska roligt att skriva i dem och läsa om hur man va för några år sedan. haha ! Så jag tänkte att jag skulle svara på frågorna ur en nu:

Tio första
1. Första bästa kompis: Emma Andersson
2. Första bil: Har inte ens skaffat mitt körkort ännu
3. Första kärlek: Erik Karlsson
4. Första husdjur: Ronja, gullekissen
5. Första semester: I Okne min första sommar
6. Första jobb: Smälla flygor hemma hos mormor. 50öre per fluga. Haha!
7. Första köpta skiva: Tror nog faktiskt det var Britney Spears
8. Första riktiga kärlek: Jim Gustafsson
9. Första piercing: I örat
10. Första konsert: Lena PH och MagnusUggla

Nio senaste
1. Senaste alkoholdrycken: Likör 43 blandad med mjölk
2. Senaste bilfärd: Hem från skolan idag med Josse
3. Senaste filmen du såg: Bolt
4. Senaste ringda telefonsamtal: Till Robin igårkväll
5. Senaste bubbelbadet: Förra veckan på spat i Vetlanda där vi firade Gabbi
6. Senaste spelade cd: Annas blandade bland CD
7. Senaste kyss: innan idag :)
8. Senaste gången du grät: i förgår
9. Senaste måltiden: kycklingklubbor i skolan och sedan massa vindruvor hemma

Åtta har du nånsin:
1.Dejtat en av dina bästa kompisar? Ja
2. Blivit kär vid första ögonkastet? Nästan
3. Blivit arresterad? Nej
4. Fastnat med blicken i någons urringning? Självklart
5. Fått ditt hjärta krossat? Ja
6. Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nja
7. Haft ett one night stand? Nej
8. Busringt till någon? Ja

Sju saker du har på dig: Jeans, trosor, strumpor, BH, Svart linne, svart spetströja, armband

Sex saker du gjort idag: Ätit kladdkaka med klassen, Träffat Josefin Gustafsson, Öppnat den goda kolaburken, Gått i skolan, Spelat på datorn, Kollat på skidor

Fem favoritsaker utan rangordning:
Mina skidor
Min TV
Min säng
Min mascara
Mina Löparskor


Fyra personer du kan berätta allt för?
Finns dem jag kan berätta mycket för men nog ingen jag kan prata med allt med. I sådana fall Tinno (terapeft)

Tre val:
Blått eller rött: blått
Sommar eller vinter: Sommar
Choklad eller chips: chips

Två saker att göra innan du dör: Skaffa familj, Resa runt i världen

Grattis Sis !!

Idag är det den 19 Februari och syrran fyller byxmyndig och moped tillåten på vägarna. 15 år . GRATTIS i massor!

Ska visa allt hon fick sedan. Hoon har ju inte fått av alla släktingar än . Men av mig fick hon alla fall en navelpiercing. Hon har önskat sig så länge att få ta hål nu så nu ska vi åka och ta det dära hålet vilken dag som helst nu. Mamma är inte så glad åt det. Men jag tycker de e as snyggt. Jag har ju redan och jag älskar det.



Grattis my Love !

Plugga

Sitter i skoan nu. Väntar på att få åka hem typ. Ska på samtal klockan 1 och sedan åka hem med 10 över 2 bussen . Tiden går så segt när man inte har något att göra. Kan ju inte lägga in några bilder här ifrån heller. lite tråkigt.
Men men.. Ikväll blir det hockey med Eve och Ester. Kommer blir trevligt. En skön paus lixom. För måste plugga som en häst idag med så fort jag kommer hem. Stor historia inlämning.



Var ju i badhuset och hade vattengympa med laget igårkväll. Var as trevligt. Satt och bastade med hårinpackning och så eftersen. Hur skönt som helst. Och träffade en jätte gullig tant i bastun. Gud vad hon tjabbade. haha!


Nu kom jag fresten på lite saker jag kan göra medans jag väntar. Kan ju faktiskt Lämna tillbaka min engelskabok (som är sen redan) och gå och hämta våran nya svenskabok som vi ska läsa ut och ha föredrag och skriva skriftlig inlämning om om tre veckor. Dags att börja läsa.
Ush jag får panik när jag tänker på hur mkt jag har nu. Plugga, Plugga, Plugga!!

Pizzamuffins

Nu har jag matlagarpaus. Var ute med hunden nyss med i det härliga vädret. Så skönt när det är klarblå himmel och Pizzamuffins Foto: Maria Stenvallvarm sol. Bara det att det inte skulle vart typ 25 grader + till om inte mer.
Nu sitter jag alla fall och väntar på att mina muffins ska bli klara i ugnen. Pizza muffins. Hittade en sida med massor av muffins på. Perfekt för mig som älskar muffins. Kan lägga ut receptet sedan om de blir goda.
Om det är fler muffinsälskare där ute så är sidan:

www.dagensmuffin.se

Grattis Gabbi!

Här är en av händelserna på lovet. Har massa med fins bilder. Men har inte fått dem av Lina än så får sätta in en flumbild så länge.
Gabbi fylde ju 18 nu så vi firade henne presenter och en överaskning på SPA med en massa av frukt och gott :)



Måste verkligen lägga in de fina bilderna sen. Så ni inte tror något hemskt om oss. haha!

Hemma

Är hemma idag. Har inte funkat så bra den sista veckan så ska ta tag i att nu igen. Och så ska jag försöka plugga ifatt en hel del. Så kommer la sitta här nästan hela dagen. ska bara ha lite avbrott med mat, promenad med hunden och vattengympaträning och styrka med laget sen ikväll. Kommer bli as kul. Har inte träffat dem på länge nu. Men vattengympa kan jag alla fall vara med på. Knät har ju börjat balla ur. Men hoppas att det bara är överansträngt. Började kanske träningen lite för hårt.
Nu sitter jag alla fall med samhällskunskap och lär mig om ekonomi. Fattar inte så mkt men de låter bra det jag skriver alla fall. haha!

Tjing !

Trött

Är så sjukt trött idag. Kunde inte sova igår kväll. Somnade nog inte för ens klockan 3 och sedan upp vid 7 igen. Var helt död och jag vaknar inte till idag alltså. Har stor lust att åka hem till Robin men måste banne mig gå på engelskan alla fall. Och har så sjukt mkt i skolan nu. Hinner inte med ett skit. Måste ta tag i allt nu. Frågan är bara när ?

Men men.. lägger in bilder från lovet ikväll eller när jag kommer hem sen.

Dagens



På mormors kalas. Han inte göra så mkt. Fick åka typ direkt från skidorna.

Tröja - VeroModa
JeansTights - Hem&Vila
Armand - Gina Tricot

Äntligen !

Äntligen har vi fått ett nytt internet. det andra fungerade ju inte. Så nu ska jag allt ta igen allt jag missat . Och i och med att det varit lov denna veckan så har jag ju inte kunnat skriva i boggen i skolan heller .

Så på lovet har det varit full rulle verkligen . Kan lägga in lite bilder från det som hänt.

Men idag har jag varit ute och åkt skidor med Carro på förmiddagen. Så himla härligt. Kunde nog stannat ute hur länge som helst men de gick inte för skulle på Kalas sedan. Mormor fyller imrgon så skulle fira henne. Grattis Grattis !! Och sedan gick jag och syrran på bio. Yes Man! Den hade sina stunder i filmen men långt ifrån det bättre jag sett med honom.



Anna & Carro





:)


Övriga bilder rån de andra bilderna från lovet ska jag försöka hinna med sen. Eller imorgon alla fall. Tjing!

2 feb

Glömde säga grattis till Henke igår . Hur kunde jag glömma . A ja . Grattis i efteskott :) . Hoppas på en fest att fira dig på och Thobbe på ihop. Många som fyller nu i februari alltså. Får inte glömma resten nu. Men tror jag har stenkollen frammåt.

Ikväll har jag vart och åkt några varv på längdskidespåret. Känner att det går bättre och bättre för var gång nu. Bli bara starkare och starkare. haha! ska träna mitt första fotbollspass imorgon med nu tänkte jag. Men de e bara löpning så jag vet inte om det gills. Men de e ju alla fall träning och jag får umgås med laget. Underbara.



Och nu sitter jag här och tar igen mig efter passet. ska lägga mig tidigt ikväll. ska upp tidigt imrogon så. Lägga mig och kolla på OC. var allt för länge sedan jag kollade nu. saknar det! Är ju bara på sesong 3 än så jag har ju lite kvar.


The OC

2 bilder från slalomen igår



Emma och Elin i liftkön.



Tar en paus och vilar fötterna. Ont första gången man åker.


Slalom

Det blev slalom igår sen. Måste ju göra lite av båda. Vi skulle lära Malin åka bräda. Ungefär lika duktigt som jag var. Vi har lite att öva på du. haha! På onsdag ska jag träna med Robin. Han vill också lära sig brädan nu. Idag går jag i skolan fram till 2 sen ska jag hem, plugga. Måste jag bara göra nu! Sen åka några varv på längdskidespåret. Lägger in bilder från igår när jag kommer hem sen.

Hej så länge!


Ändrade planer

Det blev inte slalomåkning igår sen i alla fall . Robin frågade om jag ville med på middag hos hans mormor så det blev det istället. Har inte varit där någon gång innan så. Mkt god mat måste jag säga. Fanns hur mkt som helst att välja på.



Outfiten till middagen



Men idag blir det alla fall åka av istället. ska gå ner och göra mig lite mat sedan ska vi åka strax efter 12. kommer bli kul kul men har inte bestämt om det blir slalom eller brädan än. Får se vad jag känner för i sista sekunden. hehe !



Tjao!


RSS 2.0