USA bilder

Händeren hel del här alltså. igår låg vi på stranden hela dagen. solade, badade, stektes och spelade amrikansk fotboll. man får testa på det mesta här. det är skit kul!

Beachen









sedan på kvällen gick vi ut och åt och sedan blev vi upphämtade i en cab av några modeller. helt sinnes! 
ni kan få se lite bilder bara... senare. för de ligger inte på datorn än.


Till taco menyn var det röda och lila tortillas. (Jag vet, vi äter mycket taco)hihi!


Fast jag har faktiskt testat sushi för första gången det gjorde jag första dagen vi kom hit. det var faktiskt gott. Passade alla fall mina smaklökar.

Blek fis första (andra) kvällen.


Ps. bara längtar efter att få visa er våra dräckter vi ska ha på maskeraden. Någonting som jag aldrig trodde jag skulle sätta på mig i hela mitt liv. Var nyfikna tills på lördag. då kommer de.



Idag ska vi ligga på stranden igen. Har stor beslutsångest om jag ska göra en ny piercing. Så rädd att det ska göra för jäkla ont. Vill ha en till i örat. Där det är som hårdast. Bland allt brosk. Vad tycker ni? Måste göra den idag i sådana fall för sedan åker vi tillbaka till Orlando i efter middag. Även om jag mer än gärna skulle stanna här några nätter till. Men det kostar ju och vi vill hinna med mer saker innan vi åker hem så. Fullt upp nu!

I'm in Miami bitch!

I'm in Miami

Tjohoo! Sitter på hotellet nu efter en galen dag. Vi tog bilen på morgonen för att åka till Miami. Det gjorde vi verkligen rätt i. Men det hände lite galen skaper redan på vägen dit. Vi åkte fel i två tullar så vi kämpar med att bli av med böter nu, sedan tog det ungefär en timma att hitta parkering i South Beach, där vi bor.

Vi gick direkt ner och la oss på stranden efter att vi checkat in. Helt super varmt och när vi väl skulle gå ner i vattnet  var det minst lika varmt. Har aldrig varit med om ett vatten som måste vara minst 32 grader varmt. Svalkar inte ens. Så vädret kan vi inte klaga på. Så imorgon blir det hel dag på beachen.

När vi solat gick vi tillbaka till hotellet för att sedan gå ut och äta Taco. Mmm.. Min favorit mat finns överallt. haha! Och så har vi shoppat, På Victorias Secret. Gaah! Love it!, Kommit in lite fel på en klubb -> en gay club. hihi!, shoppat den snyggaste outfiten till collage festen på lördag som har Tids tema. We are going to be the feautcher. Ingen kommer slå oss. Grr.. Visar dem inte för ens på lördag. Vill inte avslöja något. Så vi har strosat runt ett bra tag i kväll, och jag kan inte säga annat än att denna staden trivs jag i.


Me and Carro <3 Taco


och glass på det, perfekt. Det är hur varmt som helst även vid midnatt så glass behövs dygnet runt.


Men nu ska jag faktiskt göra mig iordning för bädden. Så jag har laddade batterier för morgon dagen.

Har massa fler bilder, men som vanligt så kommer mer sen. Den som väntar på något gott...

I'm in Miami Bitch !

USA

Jag vet att det är dåligt uppdaterat av mig. Men man har knappt tillgång till någon dator här i USA.
Just de ja. Jag har inte ens sagt det. Jag är i Florida nu. Sedan tre dagar tillbaka. Har varit i DisneyWorld, shoppat solat och badat. Och imorgon drar vi vidare till Miami. Är i Orlando nu.

Här kommer lite bilder. så kommer mer förklaringar senare.


Disney World tickets.


På Epcot


La France

Jag ska lägga in fler bilder sen. Men nu måste jag göra något annat en liten stund . Kommer mer... Håll utkik

Idas hårfärg

Det var någon som undrade vad jag använde för hårfärg när jag färgade Idas hår.

Det var Schwarzkopf Choklad brun Mocka. Jag hade först för mig att det var Garnier men nu när jag kollar på förpackningarna så är jag 100 på att det var denna.


Resultatet bli kanon snyggt. Jag är super nöjd med färgen hon fick.


Här ser ni resultatet än en gång.

Veet

Morgon! Kunde inte sova alls länge idag. Kanske för att jag låg ända till 11 igår. Vem vet.

Igår kväll skulle jag testa en ny vaxningsprodukt som jag inte testat innan. En Veet produkt. Den rosa. Har alltid haft den gröna innan men den rosa fick jag med i en goodiebag och var tvungen att testa den.

Den funkade faktiskt väldigt bra. Det ända jag inte tycker om med vaxet är att jag har svårt att få bort vaxresterna på en gång så man känner sig lite klabbig om benen i början men när det försvinner har man ett lyckat resultat i fyra veckor. Skönt att slippa hyvlen.

Jag målade även tånaglarna på kvällen sen. Fick nya lack från SOLO-tidningen. Så testade ett av dem. De var rosa lack och jag älskar den färgen så jag kunde inte motstå. Det var syrran min som köpte tidningen i och med att Kenza var på framsidan. Både min och min syrras favorit bloggerska antar jag.


Idag börjar jag inte jobba för ens klockan fyra. Det känns skönt. Så borde ut och träna idag och så tänkte jag laga någon god mat till mig och Ida. Bara vi två hemma idag efter som mammas semester tog slut nu. Hon åkte till jobbet för en 30 minuter sedan.

Tänkte lägga in en dagens outfit här med men är det inte datorn som cp:ar så är det istället mobilen som inte vill kopplas in i datorn. Det är så tråkigt. Varför kan det aldrig funka som jag vill!

Nu omgång

Nu ligger jag efter i bloggandet igen. Vet inte vad som hänt men sitter inte alls mycket vid datorn just nu. Måste skärpa mig. Så här kommer en ny liten omgång med saker som hänt. Men bara lite av det för har hänt för mycket annars.

GRATTIS ULRIKA OCH FREDRIK

Tvillingarna fyller 40!

Hugg in!

KOLLAT PÅ FOTBOLL



SIMSKOLEAVSLUTNING

Gustav har tagit kandidaten


Axel har nappat Magistern



Alla är nöjda efter simskole avslutningen vid sjön. En underbar dag.

LEKT FRISÖR

Slingat Robins hår (så söt han är i hättan)..


..och färgat syrrans. Blev riktigt bra på bägge två. Idas resultat ser ni här
.



Natti!

Ne he nu måste jag försöka sova. Sov ända till halv 11 idag på morgonen. det var verkligen länge sedan jag sov så länge. Men det var skönt men nu är jag piggare än vanligt på kvällen bara för det. Men nu ska jag försöka sova ändå. För vi, Jag, mamma och Ida, ska upp tidigt imorgon. Vi ska ta en liten tripp till Gekås i Ullared. Vi måste åka så tidigt om jag och Ida ska hinna träna på kvällen. Och det vill jag verkligen nu. Var så länge sedan jag lirade med bollen nu.

Bilderna från gångna veckan

SKARA SOMMARLAND

I bakgrunden ser ni den nya berg och dalbanan Tranan. Hade mer förväntningar på de.


Slänggungan


Vattenlandet


Vatten show. De var grymma.

RUTS FÖDELSADAG

Grattis gullunge!


Marias grymma tårtunderverk.


Hela kusin gänget.


Mumma!

FISKETUR MED KUSINERNA

Malmö kusinerna var hemma med.


Jag och Ellen hade den roliga uppgiften att ro. Vi var grymma!


Jag tog min första Gös.


Fuling!

OUTFIT

En outfit från veckan alla fall.


Nu ska jag göra mig iordning för jobbet. Börjar om 30min till klockan nio ikväll. Men det känns inte jobbigt. Är ledig ända till Måndag sedan. Mm..

Malmö

Hejsan!
Äntligen funkar det att ladda upp bilder på bloggen igen. Därför jag inte bloggat nu på länge. Hur kul är det att blogga utan bilder? Inte så kul. Men nu funkar det igen. Så kan lägga upp lite bilder sedan när jag kommer hem från den gångna veckan. För är inte hemma nu. Sitter på sjukhuset i Malmö. Carro ska rönkas. Så vi kom igår och åker hem ikväll igen. ska jobba imorgon igen. Men nu är det verkligen inget jobbigt att jobba. Det är ju bara prick två veckor kvar i dag till vi sitter på flyget till USA. Gu vad jag längtar.. Och i helgen nu ska jag festa för nästan första gången på hela sommarn. Helt sjukt! Är så sugen på att festa riktigt ordentligt nu. Blir inga hemma sittar kvällar i USA sedan. Då är det dags att ta igen det.

Men bilder från veckan kommer sedan.
Vi var och tränade friidrott innan fresten. Mätte av hur snabbt man springer sista 30meterna på ett lopp. Jag måste träna. Jag sprang på 4.14sek. Det kan bli mycket bättre. Nästa gång jäklar. :)

RSS 2.0