Fotbollscup

Hade en trevlig kväll igår med fotbollscup från klockan 18 till 00 på natten. Sa ju att jag skulle lägga in om vi vann men var så sjukt trött vi 1 igår när vi kom hem. Orkade bara äta lite kebabtallrik sen var det bums i säng. Men vi vann alla fall. Så grymma vi var. Helt överlägsna faktiskt. spelade as bra. Och nyförvärven är riktigt bra.



Vann Finalen mot Vetlanda FF med 7-2.



Landsbro IF is the winners i år igen!



Mumms!



Och idag nu om jag orkar men de ska jag göra så ska jag och Emma till backen och åka lite slalom och bräda. Om inte hon är helt slut sedan matcherna igår med. Men hon brukar ha ork till allt den människan :) .


Chips och film i skolan

Idag har det varit en ganska skön dag hitills. först hade vi naturkunskap. Men de lektionerna brukar gå över ganska snabbt. Sedan hade jag och Fanny fikat idag, vi har så i våran inriktining att några ska ha med sig fika varje fredag. Mkt poppulärt på fredagen måste jag säga. En riktig fredas höjare. Och vi viste att vi skulle titta på film idag så vi bestämde oss för att ta med grönsaker och chips att dippa i olika dipper. MKT uppskattat och otroligt gott. Blev en mysis i klassrummet idag. Efter skolan sedan var jag och tre till tvungna att stanna kvar. slutar egentligen vid halv 12 men ville så gärna försöka bli klara med rapporten i projektarbetet. Men vi orkade bara 1½ timma, sen blev det mer flumm än något riktigt gjort. För trötta helt enkelt.

Vid fem nu ska jag åka iväg och kolla på Fotbollscup i Bodafors. Ska bli riktigt nice. Om vi går till Final kommer jag nog inte vara hemma för ens halv 1 typ. Sova länge imorgon. Så bloggar nog inte för ens imorgon igen om vi inte vinner ikväll då. då kanske jag kommer ha lite ork till ett inlägg till.





Lätt godaste chipsen.
Har ni inte testat dem så har ni
missat något det vill jag lova.

Skidträning

Nu e jag hemma från träningen med . Gud vad kul det är att träna igen. Love it ! Och nu efter när man bara sitter sig ner och slöar. mm.. Och lyssnar på min nya favvo låt Poker Fejs. Den e verkligen grym. Man blir så jäkla party sugen närman hör den alltså. Någon som ska ut till Sävsjö imorgon ? 3:3. Är lite sugen. Men ska ju till Bodafors och kolla på fotboll först. Men behöver ju inte stanna hela cupen. hihi !

Nu kommer Robin snart. Båda två är ganska trötta efter dagens aktiviteter så jag kan chansa på att det blir en tidig nattning i sängen med film. Mamma har några vänner här med så finns massa goda frallor och snacks att njuta av. Sedan är det ju det där sjuka programet ikväll. Generation fett. Såg det första gången förra veckan. Hel sjukt ju. Vem fan har som mål att bli världens fetaste? Herre gud! Det finns verkligen männsikor till allt.

Och en rolig sak till. stfan plingade på här innan. Han hade skaffat alla GossipGirl programen till mig. Så himla snällt. Så nu lär jag ju bli fastklistrad framför TV:en ett tag även om jag inte sett klart OC än så måste jag kolla Gossip Girl först nu innan jag gör det. Det e så sjukt bra. Nästan som One Tree Hill. Haha ! Min såpaisse.



Gossip Girl

Utförsåkning med Idrott B

Hej hopp ! Idag hade vi frilufsdag med Idrott och Hälsa B . Det blev en mkt lyckad dag i skolan. Åkte till Kettilsås för lite slalom eller snowboard. För min del blev det ju snowboard då . aldrig åkt de innan men gu vad kul det va :) . Ska lära mig riktigt ordnetligt innan vintern e över. För det gick faktiskt mkt bättre än vad jag trodde. Ramlade inte i liften en enda gång. Kanske tack vare Eve som fick vara min snowboardlärar. Mkt duktig måste jag säga. Jag stod alla fall halva backen. Nästa gång tar jag hela. ska försöka få med mig någon att åka med på Lördag igen.



Jag och Eve i Backen.


Sedan hade vi korvgrillning mitt i. Grilladkorv kan verkligen vara gott. Speciellt Feffes. haha ! Undrar vad han hade i sin korv alltså. Oj lät det där fel ? Jag menade inte så. haha !



Robin ser erkligen ut att njuta av korven. Haha! Full mun.



Nu ska jag bara sätta mig och käka lite god mat och vila medans jag laddar inför skidträningen. Orkar nog inte så många varv idag. Ganska spak efter gymet igår och backen idag.

Shopping

Detta var vad jag inskaffade på stan innan.



Koftan från Gina. Rea.



De tre trosorna från VeroModa. 3 för 130kr.
Armbandet från Glitter (Det är brunt, ser närstan svart ut på bilden)



Måste säga att jag sett så otroligt pigg ut hela dagen idag. NOT! Haha !

Gym

Har vart och gymmat nere på stan innan . Gick faktiskt bra. Gymmade bara överkroppen för rädd att få träningsvärk till slalomen imorgon. ska åka slalom med klassen :) . Ska testa snowboard för andra gången i mitt liv (typ 6 år sen sist). Önska mig lycka till ! Se upp i Backen! säger jag bara. haha !

När jag gymmat innan gick jag lite och kollade runt på stan. Sa att jag inte skulle shoppa något men det går banne mig inte . Blev en kofta från Gina, Ett läderarmband från Glitter och 3 par trosor från VeroModa. Nya favoriter faktiskt. Så nu har jag snart ett möte med en lärare (Fathima) om projektarbetet. som vi nästan e helt klara med redan. skönt ! Pratade om kost i fotbollskolorna i somras . Sedan har jag inget mer i skolan idag. Utan hem och slöa. Eller slöa. Jag ska nog inreda lite på rummet igen. Pappa ska sätta upp en ny hylla och tavla till mig där inne idag. Kommer bli mkt bra hoppas jag.


Ska verkligen skärpa mig nu och blogga mer igen. (Men vågar inte lova)

Engelska nationella

Det gick åt pipsvängen. Men det var visst bara ett test inför nationella sådan tur var. Hoppas så grymt mkt på att få göra om det. Mina tankar var någon annan stans idag. Men men.. de e bara ta nya tag. Nu väntar jag på bussen som ska ta mig hem vid 10 över 2. Ska hem ta lite fika, försöka plugga lite och träna. Skidor eller löpning har ´jag inte bestämt ännu men har ont i musklerna på framsidan jämte benhinnan så jag tror inte det är så bra att löpa på det just nu. Eller så blir det bara lite styrka. Men har värsta styrke passet framför mig imorgon. så får se. ska berätta om den trevliga fredagskvällen med Becca sen med :) .  Vi måste hitta på mer saker alltså. Ta tag i våra liv Becca :P . Hoppas allt kommer gå prima för dig . Hej så länge !

Nationella

Nu sitter jag och väntar på nationella proven i engelska B . börjar om 25 min. Kill me! Känner hur det osar IG över hela mig. Engelska är verkligen inte mitt ämne. A ja . Efter det så kan jag alla fall åka hem sen. Bara fotbollsträning men stannar inte kvar på den idag. Är så pissigt väder och i och med att jag inte får träna två pass om dagen än så åker jag hem. Skönt. Massa plugg till svenska nationella imorgon i alla fall . Men nu vill Eve ha datorn här. Berättar hur nationella gick sen. Önska mig lycka till !

Bloggar igen

Nu idag bestämmer jag mig för att ta tag i bloggen och försöka ta tag i livet igen . Back again !

Idag har det varit en riktigt dryg dag i skolan . . Lång dag ända till halv 4 . Det händer inte ofta på mitt program men när det väl gör det är det hemskt. Höll på att somna när jag kom hem nästan, men pappa kämpade för att hållamig vaken . kan inte hålla på att sova på dagarna .
Sedan har jag inte gjort mkt . Kollar tv typ. Gårdagens Top Model som jag missade och Generation fett. Så himla äckligt! Hur kan man vilja bli världens fetaste? Åh! Grose !!
Och nu sitter jag och kollar på handbollen. Sverige-Kroatien. Trodde inte Sverige skulle ha en chans typ men de e ju till och med ganska bra. hehe ! Sedan direkt efter handbollen ska jag försöka somna. Ska ut imorgon kväll. Första 3:3 festen (Fester för alla treorna som ska sluta till sommarn) är men jag tror att Becca och jag drar till hotellet istället. Det är ju gratis lixom. Pank som man är. Ne men vi drar väll dit vi känner för imorgon sen.

Men nu e pausen slut i handbollen så nu ska jag återgå till TV:en.



Dagens



PussHej

RSS 2.0