MALIN

Nu är Malin på väg upp till Stockholm för att sedan åka vidare till USA imorgon! Hoppas verkligen att du får det hur bra som helst där borta! Men den stora frågan är bara hur jag ska klara mig här hemma utan dig i 3 månader! Det ända jag kan göra är att göra det bästa av det och hålla ställningarna här hemma så kommer det bli bättre än någonsin när du kommer hem! :)

Kräftskiva nr2

I lördags var det dags för nästa kräftskiva. Den ägde rum hemma hos oss. Det var vi och fyra familjer till.


Det knäcktes och sögs..


Jag fick den största kräftan mina ögon har skådat.

Efter maten var det dags för älsklingen att att dra fram guran och spela och sjunga för gästerna.



You are great!

Johannes: -Jag har hört honom på internet och så innan och tyckt han var bra, men jag trodde inte han var så bra!        (Live is the best)


Efter det skulle vi egentligen åkt ut på Issas 30års fest (maskerad). Hade varit riktigt kul, men de höll kvar Robin för länge så vi blev så trötta att det blev raka vägen till sängen för att slockna på 2 röda.

Gränna och kräftskiva

Sitter hemma hos Robin nu och väntar på att mamma ska komma och hämta mig sen. Ska spela match.

Igår var min familj, mina kusiner, farföräldrar och jag iväg på en liten tripp till Gränna, Visingsö och sedan på kvällen dukades det upp för kräftskiva. Snacka om att kräftor är bland det bästa jag vet!


På väg mot Gränna


Staden är ju känd för sina otrolia polkagrisar så gick och kollade hur det gick till att göra dem..


På Visingsö var vi på Medeltidsmarknad och skulle kolla på Spelen där för sista gången men jag och Ida missade spelen då vi åkte tillbaka till Gränna för att handla mer polkagris och sedan börja åka hemåt för den läskande kräftskivan.


Back to Gränna


Där vi fick med oss massa polkagris att mumsa på till veckan.. mm.. Hallon/Lakris har alltid varit min favorit men tog nya sorter som supersur och turkiskpeppar. Riktigt goda! Och fler att testa på har jag.


Bilderna från själva kräftskivan får jag lägga in sen då Ida har de bilderna på sin kamera.


 


Isadora nagellack

Kan inte lägga in några bilder när jag är hos Robin än. Datorn installerar inte mina drivrutiner till telefonen, och kameran har jag inte nappat tag i från Elin än.



Var och betade av lite av staden ihop med Malin innan. Blev bara handlat på rean faktiskt och lite till lägenheten. Känns bra :) .

Detta nagellacket från Isadora var ett av dagens fynd. Mulberry Wine. Riktigt snygg till höstens alla burriga koftor och kläder. 

Ni får se det andra sedan då jag inte hittar några bilder på det på internet.

På tal om Isadora. De har fått ett nytt lack som ni säkert hört om. Grafitti nails. Man målar bara på över ett lack man har innan och efter 4 minuter så blir det lite spräckligt som ett mönster.
Ritigt häftigt tycker jag. Är så sugen på att testa men idag fanns inte längre svart kvar som jag är ute efter.
Hoppas verkligen det funkar då kan man ju hitta på massa av olika och roliga kombinationer. Någon som testat?




Hembakad pizza och kladdis

Gjorde hembakad pizza till mig och min syster innan. Mkt god. Och jätte smidigt att göra. Hittade ett recpet på en deg där degen inte behöver jäsa. Så gick jätte fort. Sen fick jag sådant där sug efter att jag var tvungen att baka något. Blev en vit kladdkaka med vit choklad. Den blev god :P . Ska lägga upp recepten sen tänkte jag.


Snacka om röra när jag är igång! haha


Scorett

Sitter ochkollar lite på skor från Scorett. Åh! Jag behöver så köpa skor och begäret blir inte mindre när jag sitter och tittar.



Och de första svarta fick jag låna av Sandra igår på fotograferingen. Helt kär!

Photoshoot för REACT

Igår blev det en heldag i Jönköping. Var och fotade höstmodet för ett modereportage för tidningen REACT. Första plåtningen på länge. Var lite nervös först men när jag väl stod där framför kameran släppte det och det var hur kul som helst. Och riktigt trevligt team att jobba med. Fotografen Robert Larsson, Make up artisten Elina, assistenten, och de andra modellerna. Tror verkligen jag ska börja nu igen.
Ni får ett litet smakprov här med behined the scenes bilder så länge. Lägger ut de riktiga bilderna så fort de kommit. Tidningen kommer ut först om tre veckor.


Elina gjorde alla modellerna riktigt läckra. Jag och Sandra med våra ruffsbollar..


Sandra in action


Höll oss ute och fotade vid vattnet så länge vädret tillät.


Jens


Jag och Sandra


När jag sedan kom hem på kvällen skrek magen efter mat. Jag och Robin stekte oss några hamburgare så fort jag kom innanför dörren. Sedan var det dags att reda ut den underbara tupperingen på huvudet. Balsam, Balsam och åter Balsam.. haha! Men det gick faktiskt lättare än vad jag trodde. Balsam kan vara en magisk produkt ibland. Och efter allt slit var det bara slöa och mysa i soffan med en film.
En mycket Lyckad dag! Längtar nu bara efter att få se resultatet :)

Bloggen är tillbaka

Hejsan! Vet att jag inte skrivit här på ca två veckor. Har haft så mycket annat för mig och sedan viste jag inte vad jag skulle skriva när tiden började rinna iväg. Vill lägga in bilder från veckorna som gått men tyvärr har jag glömt min kamera hos Elin. Ska hämta den så fort jag kan sen. Så länge får ni några bilder från mobilen..


Party Party!



Inte glömt mig hoppas jag.


Har hunnit med lite träning med mellan alla fulla varven! Vilka två vekor :D


Sen måste jag säga att jag har tappat stinget lite. Jag som alltid har varit så duktig på att laga mat och baka. Men nu har jag misslyckats med ca 3 av 4 grejer på bara några dagar. Gör torr kladdkaka, tar för mycket socker i kärleksmumsen och här på bilden gr jag bomber av tacobröden. Hur lyckas man? haha!


Ja mer bilder än så var det nästan inte på mobilen. För mycket ego annars. Men nu är jag tillbaka på bloggen igen alla fall :)

RSS 2.0