Seg uppdatering

kommer inte att uppdatera så mkt nu i ca 2 veckor. Men sen kommer jag att komma igen igen :)

Hörs igen då. Kommer sakna er !

Div 3

Tjohoo!
Hela gårdagen var jag iväg med vårat B-lag i fotbollen. De skulle kvala upp till division 3. Åkte klockan kvart i 11 på morgonen. De mötte Gislaved.

Första halvlek spelade vi så otroligt bra. Ledde med 2-1 i halvtid. Sedan i andra blev det så jävla nervöst. Vi hade ingenting. Gislaved tryckte på, ända tills Julia Norén (93:an) satte ännu en boll i mål när det var 3min kvar. Underbart!
Så nu har vi B-laget i div 3 med :D . JIHII !

Så det blev firande på kvällen med att åka till Sandsjöbaden och äta. Mumma!



Underbart tjejer!



Champange på det !



Ni är underbara!



Massor av god mat och firande



De flesta tog sandsjöbadens delikatess som de e så kända för. Fläskfile och kycklingplankan.



Men i och med att jag hatar potatismos som plankan är täckt med tog jag kycklingfilé med pommes. Men det kan jag säga med en gång att det satt absolut inte fel det heller.

Hemma

Var hemma från skolan idag. Massor av pluggande blev det i alla fall. Och kollade en film med när jag vaknade. Förtrollad. Absolut inte den bästa filmen jag sett. Jag som brukar vara allätare när det gäller film men nja inte riktigt min smak.



Och så har jag varit ute och gått med hunden i massor idag. Men solen var ju äntligen framme så var tvungen att passa på. först en 40min runda och sedan 1 timma och en kvart. Chit! haha! Hunden blev ju glad alla fall :) .



Våran söta lilla voffsing i solen


Och nu sitter jag i soffan och lyssnar lite på musik och planerar försöker planera lite inför min 18 års fest. Kommer bli super kul. Halloween fest. Man ska klä ut sig. Vet alla fall vad jag ska vara. Det blir en överaskning. hihi!

Grillat korv

Jag och min familj gjorde något jätte mysigt i helgen nu när det blivit kallt ute och regnrusk. Vi satte oss hela familjen vid öppna spisen och grillade korv. Dö mysigt. Måste bara göras om flera gånger denna vintern.


Grillad korv är så gott.

Skola

Sitter i skolan nu och gör ett arbete om Carl von Linne som ska redovisas på svenskan nästa vecka. Tror faktiskt att det kommer bli bra. Känns alla fall inte så svårt.

Carl von Linné


Tränade min första skidträning igår fresten. Härligt värre. Visst det var bara lätt jogg i 1 timma men det var ändå underbart . Längtat så..

Ska lägga in bilder från Födelsedagen och kalaset ikväll sedan med. Det blev två riktigt lyckade dagar. Men det kändes för igår somnade jag i sängen redan klockan 9 och var riktigt trött idag på morgonen.

Men måste jobba lite nu. Tjingeling!

KALAS !

Gissa vad som händer idag :D . Vi ska bjuda släkten på kalas. För gissa vem som fyller 18. Jag fyller 18 imorgon. Jippie! Så idag blir det massor av paket att öppna och en hel del smaskiga goda tårtor och kakor att smaska på.

Men nu blir pappa galen här. Som vanligt. Måste gå och käka lite korv. Hörs sen!!


Skumdisco

Går kvällen blev bara bra alltså. B-laget vann matchen med 3-1 och efter det skyndade man hem och koka en majskolv att äta och sedan göra sig iordning. Det gick faktiskt fortare än vad det brukar göra att göra sig iordning. Men kan ju bero på att man inte behövde göra sig så fin. Har ju hört att skummet förstör kläderna så de behövde man ju inte ta några fina, och håret var inte lönt att fixa. Ganska gött ändå.


Redo.


Förfesten blev mkt trevlig till slut. När vi insåg att vi skulle dricka. För det hade stått i tidningen att man inte kom in om man hade alkohol i kroppen. Alla skulle alkotestas. Men så blev inte fallet. Vi kunde vara lulliga och glada och kom in gjorde vi ändå.
I början var det riktigt kul men sista 40 min av discot började man nyktra till och man var ju helt dyngsur så man började bli ganska kall. Och när vi sedan kom ut från discot sådär blöta var det iskallt alltså. Bara någon plus ute och blåste. Chit! Men hem kom vi. Fick värma oss så gott det gick i bilen med filtar och dumlekolor. Haha!
Men i stort sett var kvällen lyckad :)

Dålig!

Gu vad dålig jag varit på att uppdatera den senaste tiden. Men nu ska det bli bättring igen. Hoppas jag alla fall. Hehe! Men denna veckan har jag haft så himla fullt upp. Och min kamera är död men ska lägga in bilderna från modevisningen så fort jag kan. Lovar.

Men men.. Idag är det alla fall KANELBULLENSDAG! Jippie! Bullar är så gott. Så jag kan ju säga att min dag började med en bulle till frukost. Haha! Supergod. Bakad av mig själv :P .


Kanelbullensdag!



Nu ska jag strax på B-lagets kvalmatch. Spännande spännande. Jag och Emma ska dit och sedan efter det ska vi snabbt hem och göra oss i ordning in för kvällens festeri. Ska till Växsjö på skum :D.
Någon som vet om kläderna förstörs mkt på skumdisco eller hur är det med det egentligen? hmm..


Kommer bli svinkul! I hope!

RSS 2.0