Morgonrunda

God morgon! Kunde inte sova länre som vanligt. Men det var nästan bra. För då hinner jag ut på en morgonjogg nu och sedan damsuga innan jag ska ut i solen. Och det hinner inte bli för varmt för joggen. Får se när malin ringer med sedan. Ska ju umgås lite.


Här kommer mer bilder från igår. Bloggen blev ju helt trög igår sen.


När solen blir för varm. Haha!


Ja a Fanny. haha!



Till och med när det är 26grader varmt? TV-spelsnördar, nu får ni la ge er!


En nice dag i skolan. Tackar!




Har inte fått med dagens på ett tag nu heller men här kommer den som var i förgår. haha! Har alla fall tagit korten. Men nu känner jag mig pepp för att blogga igen. Yeah!


Ser lte trött ut men är jätte pigg.

ne he. Nu ska jag ta jogget. Hörs sen!

Projektarbetetsdag

Idag har vi haft projektarbetetsdag hela dagen. Jag, Fanny, Tina och Helena har ju varit och pratat om kost på alla fotbollskolor i kommunen. Så idag hade vi först muntlig redovisning för ettorna om det och sedan satt vi och visad upp det hela dagen. Ända till klockan kvart över 8 ikväll. Men det var faktiskt kul. Dagen gick skit fort.


Här är vårat arbete.


Solade lite i det fina vädret när det var Rast. Inte kul att sitta inne en ¨så as fin dag som denna. Hela dagen med!


Jag ocg Fanny skulle egentligen varit imorgon sedan och solat järnet men hon skulle till Växsjö nu. Synd! Hade varit as trevligt. Men ska sola med Malin och Thea istället nu. Så det blir super ändå. Har bara lovat mamma att damsuga övervåningen på morgonen men de ska la inte va några problem. Inte ens för mig min lata. he!

Nu vet jag inte vad som hände . datan CP:a som vanligt ,. lägger in fler bilder i nästa inlägg. Se om det funkar bättre.

Proven

Alla proven har gått super denna veckan . underbart . trodde jag skulle få IG idag men minst VG sa lärarn att det var på det provet. Underbart!!! Jag har kanske lättare för mig än vad jag tror. Hoppas det. hiih!

Nu ska jag och Robin äta grillad korv. mm..

Dålig uppdatering och inga bilder, Jag vet! Jag ska skärpa mig men just nu har jag en svacka känner jag så får inte så mycket skrivet. Men om en vecka då är jag absolut tillbaka.

Prov

Är uppe tidigt idag för att hinna plugga till mitt prov jAG har andra lektionen sen. Klarade bara inte av att plugga igår så. Fy. Vill inte veta hur det kommer att gå. Menmen.. Får la nöja mig med ett lägre betyg där då tyvärr. Men nu ska jag plugga igen. Hoppas ni har en lite trevligare morgon än mig. he! Kram

Sol idag

Det gick inte lika bra för B-laget igår som det gjorde för A-laget i förgår. Men förhoppningsvis så kommer de igen. Det vet jag att de är bra på.

Idag nu ska jag strax in till stan. Träffa Birgitta. Har ingen lust med det idag. Men men,. Det kanske går fort. Förhoppningsvis hinner jag med halv 12 bussen hem igen sedan så jag kan lägga mig i solen lite och plugga. har religionsprov imorgon . Puuh! Vet knappt vad det är om. Får la ringa Jim sen. hihi!



Men nu måste jag spurta så jag inte missar bussen. Skriver mer sen.

Grillkväll

Först igår var det Seriepremiär för A-laget. Jag blev riktigt imponerad. 2-2 mot det laget som är toprankat. Vi spelade mycket bra alltså. Även fast vi hade några sjuka och skadade.

Efter det cyklade jag hem igen för att göra en jätte god Pastasallad inför grillkvällen hos Henke. Köttet låg redan i marinaden. Det hade mamma fixat. Min mamma är en ängel.


Före grillkvälen.


Hos Henke blev det faktiskt en mysig kväll med Grill, Robinson och Vattenpipa. Tänkte åkt in till Hotellet sen men vi orkade helt enkelt inte.


Jag ser otroligt impad ut alltså.

Vi lyckades vi med. Nästan alla fall. haha!

Hur galen är du?

Gjorde ett test nyss. Hur galen är du?

Resultatet:
Halvgalen. Lite galen och lite konstig!

Du vet inte riktigt vad som är vad fast även om du inte är mentalt ostabil så behöver du definitivt hjälp. Ärligt, tror du verkligen man är normal om man är som du? Du är den där personen i kompisgänget som man egentligen inte vill ska vara med.

Ja a. Det lät ju inte så bra. haha! Men tror inte det stämde så bra.

Föredrag

Jag fattar inte vad jag tänkte på. Igår kväll satt jag verkligen och inte gjorde någonting efter jag kommit hem från träningen. Bara satt vid TV:en och datorn och söade typ. Men inatt bara vaknade jag helt plötsligt av att jag kom på att jag idag första lektionen nu ska ha föredrag. Hallå! Hur virrig får man bli. Så fick gå upp 30min tidigare idag och skriva upp lite stöd ord på ett papper och sedan får det gå som det går. Jag e så smart!

Vi fick våra nya kläder igår på fotbollen. Härligt! Har inte hunnit kolla dem så noga än men de är helt okej. Speciellt träningströjan. Den e snygg.
Robin kom aldrig och hämtade mig igår sedan han fick inte tag i någon bil tyvärr. Men vi får ta igen det en annan kväll.

Nu ska jag träna lite till på föredraget lite hastigt innan de e dags.


Föredrag om Regnskogen

Gym

Är mycket bättre i magen nu. Det är jätte skönt. Har till och med kunnat vara med på idrotten nu på morgonen på gymet. Underbart. Det var Robin och Bebbe som höll i lektionen. Explosiv styrka. Det var helt okej. Kände bara att jag kunde haft lite tyngre vikt på stången men de e svårt att veta i början.

Men nu måste jag plugga igen. Har lektion. Berättar mer om dagen sen. Är alla fall bara uppåt idag känner jag. Glad och Pigg och Framåt!

Kom på en sak till hade världens dröm inatt. Puuh! Kan tyvärr inte berätta den. Den får va min hemlis. Okej Gabbi du ska få veta. haha! Tjaoo!

Puuh!

Åh jag känner inte alls lika mycket i magen idag som jag gjort innan. Visst det känns men det är inget mot igår och de andra dagarna sedan fredags. så har lite ork nu alla fall så har atgit tag i att städa mitt rum lite nu. Men behövde en paus för det är/var verkligen jätte stkigt så man kan behöva paus. ska ut och go med födelsedagshunden idag med sen. Issa! Grattis Sötis! Ska baka en tårta och så och fira riktigt ordentligt. haha! Blir väll en ganska kort promenad också så jag hinner med och så jag fortfarande tar det lugnt med magen. Får alltid ondare när jag rör mig.
ska nog kolla på träningen ikväll med . Tyvärr kan jag nog inte vara med än. Hur mycket jag än vill. Robin spelar också så det är lite svårt vad jagska välja. Är så sjukt sugen på att träna med. Hmm.. Kanske ska jag försöka. Äh får e vad jag väler sen. Beslutsångest som vanligt.

så nu ska jag tillbaka till städningen. Ha bestämt mig för att göra klart idag! annars blir det aldrig riktigt klart.

Kolboda läger

Har varit på fotbollsläger över hela Påsken så därför jag inte skrivit något i bloggen. Det var ett as kul läger hela första dagen. Sedan blev jag naturligtvis sjuk. As ont i magen och illa mående. Jag som aldrig är sjuk ska naturligtvis råka ut för det nu. Har inte gått över än. vet i katten vad det är. Så ska bara på en lektion idag. Måste ta det lugnt. Så ska åka in med halv tio bussen. Vi har ändå bara träning annars i skolan idag och den kan jag ändå inte vara med på. Men men., Tillbaka till lägret. Det var riktigt kul som sagt och man känner verkligen att vi har en bra stämning i laget. Jag orkar inte skriva om hela lägret men det har min syrra gjort i sin blogg så jag tar bara och kopierar hennes. haha! lat!

Idas inlägg och bilder:
När vi kom dit i fredags förmiddag så bytte vi om och tränade vår första träning där . Vi övade mest på uppspel . En rolig träning tycker jag . Efter den gjorde vi i ordning lite i stugorna och satte oss sedan och solade . På eftermiddagen spelade A-laget match . Den förlorade dem med 1-0 . De hade hur många chanser som helst , men vi är inte så bra på att göra mål tyvärr . Efter matchen piggade vi upp laget med en massa lekar . Först var den en tipsrunda där frågan var tex : Vem är sötast ? Så var det fyra alternativ . Sen skulle vi leka lekar som visade svaren . Denna kvällen körde vi ungefär hälften av lekarna som var : dricka upp vattnet i flaskan snabbast , krama sönder två ballonger , äta upp fem kex och vissla , irländsk julafton , hitta sockerbiten i mjölet och stoppa tampongen i flaskan med vatten vänta på att tampongen sväller upp och springa iväg med flaskan . Gud vad kul vi hade ! Svärdets kommentar med när frågan : Vem är sötast ? kom . Hon bara , vem avgör det då ? Så jäkla kul xD ! Jack var med hur rolig som helst på stoppa tampongen i flaskan . Jag trodde inte man kunde ha så mycket fobi för tamponger xD . Han var verkligen livrädd för den ! Haha ! Efter en mysig och rolig kväll gick vi och la oss .

På lördagmorgonen började träningen vid 9.00 . Då tränade vi på krossbollar och att snabbt vara framme på bollar och sånt . Den träningen gick inte alls bra för mig så då blev jag på väldigt dåligt humör . Mitt humör blev lite bättre sen när vi år och så . På eftermiddagen spelade b-laget match . Vi vann med 5-0 . Kunde vunnit med mycket mer för vi hade hur bra chanser som helst , men 5-0 är ju ingen fy skam ;) . Senare på kvällen lekte vi resten av lekarna vi hade kvar . De var : dribbla en boll med toarullar för ögonen , sätta knorren på grisen , skriva ord med rumpan , stolleken och kortleken . Blev en lyckad lekkväll det med . Efter lekarna kollade vi på robinsson . Rätt person blev utröstad iallafall (A) . Sen gick jag in vi in och la oss .

På söndag morgonen började träningen också vid 9.00 . Den morgonen var det inte alls lika bra väder som det var de andra dagarna . Regnet hängde i luften och det var kallt . Vi tränade på fasta situationer hela träningen , som hörnor och frisparkar . På frisparkarna fick jag stå i muren hela tiden , så det blev inte lite kallt tillslut ! När träningen var slut var det bara att hoppa in i den varma duschen och sedan blev det att städa i ordning stugan och göra det fint . Tillslut var alla klara med sina stugor och vi satte oss i bussen på väg hem . Den sista leken körde vi i bussen . Vi fick 40 minuter på oss att komma på en hejaramsa för vårt lag . Våran vann tyvärr inte , men jag tycker att den var bäst . Haha ! Elin ägde på att rappa . Detta var våran ramsa :

Landsbro IF åker på ett läger , här blir det ingen redbull och jäger . Snygga , starka i våra blåa kkläder , och vi har haft underbart väder . bak hos ewe blir det inga mål , hon hejdar dom med sitt vrål . bollen ska in till varje pris , på marken krälar janne som en gris . svärdet har det inte så lätt , hon kan inte alltid hålla tätt . jack satt på sin häck , med sin tampongskräck . kenneth flög högt i tak , när gubbarna kom in med buller och brak . året o9 höjer vi oss ett snäpp , och ingen hänger läpp .

Hur bra som helst ! Haha ! Vid tre tiden kom vi hem till Landsbro . Jag och Anna fick också då reda på den tråkiga nyheten som hände när vi kom hem . Olof har hoppat av för hon tycker att det är för mycket pendlande . Så tråkigt för hon var ju så bra med ! Nu får vi inte tappa fler folk !

På kvällen hade Johanna en fest för de som orkade komma .

Tyvärr kunde jag ju inte gå dit i och med min mage. men jag hörde att de som hade varit där hade haft en toppen kväll.

Här kommer en massa bilder från den gångna helgen .


Solar lite .

Sofie skjuter .

A-laget i halvlekspausen .

Hörna .

Hanna , Julia , Johanna och Chris suger vatten ur flaskor .

Kramar ballonger .

Eve , Kajsa , Gabbi och Ida äter en massa kex .

Irländsk julafton .

Peter och Kenneth leter sockerbitar .

Ledarna dränkta i mjöl .

Tampongleken .

Hanna och Elin körde lite yoga .

B-lagsmatchen .

Chris kör toalettleken .

Mathilda ska sätta knorren på grisen .

Skriva ord med rumpan .

Sofie , Chris och Jack i stolleken .

Sista träningen .


Blir en bild från lagfesten med , som visar hur kul vi i lager kan ha :)



+ Vi hade verkligen kanon väder hela helgen. Great!!

Städ och Påskmiddag

Idag har jag och Ida varit jätte duktiga. Vi har städat hela nerevåningen, damsugat, dammat och skurat. På de gjorde vi även en jätte stor Påskmiddag till mamma och pappa till de kom hem från jobben. Vi kommer ju nämlingen inte få någon påskmiddag i helgen eftersom vi åker iväg. Åker redan klockan halv 8 imorgon bitti. Måste packa idag med.
De blev jätte glada och snopna. Det blev riktigt lyckat.


Vindruvor, Macka med Gubbröra, Köttbullar, Prinskorvar, Bröd i olika sorter, Kex, Svampomelett, Kycklingsallad, Ägg ed röra, Påskmust, Bubbelvatten, Olika Ostar.

 
När vi sedan ätit upp maten hade jag en till överaskning till mina Päron. Påskharen hade fixat ett Påskägg till dem i år. Naturligtvis var det gömt.

Nu bränns det pappa. Ägget är nära.


Nu sitter vi och slappar och är proppmätta fortfarande efter middagen. Den var maffig alltså. Och så väntar vi på att haren ska komma med lite ägg till mig och Ida också. haha!

Växsjö

Igår var jag, Robin och Ida i Växsjö. Det blev inte så många inköp men det som var allra viktigast blev det alla fall. Nya fotbollskor. Ska ju på läger i helgen så kan ju vara bra att ha ett par skor. Blev lika dana som förra året. men de är skönast.
 

ADIDAS Copa Mundial


Även Ida fixade sina skor. Sedan köpte jag bara en marinblå pösig kofta från Monki.

Kofta från Monki


Ida köpte även en ring från H&M och en klänning från Monki. Robin köpte ett par skor som han redan har ångrat att han köpte. haha! han ka åka och lämna tillbaka dem någon dag nu snart. Men vad som gjorde att det inte blev så mycket shoppat var att jag hade glömt att jag och Robin ska till Malmö nästa helg. Hur kunde jag? Måste ringa Klas idag nu och fråga så att det är okej att vi bor hos honom då. Idol ni vet. Måste snakca med Jasse med om det. Så då blir det nog lite mer shoppat. Roligare att shoppa när man är iväg så man slipper se lika dan ut som alla andra.

Idag är det ju skärtorsdagen med. Och våran Påskahare ska komma med ägg tdigare i år i och med att vi åker imorgon. ska fixa lite med det med. Tänkte göra värsta Påskmiddagen till mamma och pappa kommer hem från Jobbet också. Hoppas de blir glada!

GLAD PÅSK !

Grillkväll

Igår klockan 14 cyklade jag och Sis in till vetlanda för att shoppa och sedan skulle jag till Gabbi. Det går faktiskt väldigt fort att cykla till Vetlanda så det känner jag redan att jag kommer att göra flera gånger. Jag hittade äntligen två par jeans på Gina. Har velat ha jeans nu hur länge som helst. Underbart. Så mycket mer kläder man kan använda så fort man hittar ett par jenas som sitterhelt okej. Tog lite stor storlek i ett par så jag har lite att växA i.
När jag kom till Gabbi så studsade vi först lite studsmatta med en liten unge, käkade hembakad pizza och sedan gjorde vi oss iordning med smink och massa kläder inför kvällen. Vi skulle inviga våren med massa andra kompisar med grillning och umgänge nere vid Östanå. det var hur trevligt som helst och känslan av sommar kommer verkligen när man sitter ute vid en varm eld och äter nygrillat kött och potatissallad. mm... det som jag inte tog mig an iår vad det tidiga badet. Tror bara det var Malin och Gabbi som var så galna. haha!


Jag och Gabbi åkte ner lite tidigare till Östanå och njöt av sol och vatten.



Grillning och mysig eld med underbart umgänge.



Men nu ska jag ut på en liten morgon jogg med hunden så hon blir lite rastad med. Skönt att ha det gjort sen. Robin kommer hem från sitt Surviver man idag med. Vill så gärna träffa honom med. ska nog ta cykeln till Korsberga idag också. Jag börjar nog bli en riktigt cyklist. men det är faktiskt skönt att cykla. I lugnt tempo då. hatar motionscykling.

Natten

Helt plötsligt inatt tyckte jag att någon kom in på mitt rum. Men jag kollade runt i rummet men såg ingenting. Så trodde att jag drömde. Men då hör jag en ljuv röst. "Hej Älskling!" Det var Robin som kom. Han hade tagit bilen för att träffa mig innan han och tre killar till ska ut på deras projektarbete, SurviverMan. de ska bo ute på en ö utan mat eller något i 3 dagar. De kommer dö! haha! Menhur gullig pojkvän får man ha? Så haft mysigt med honom nu på morgonen. Nu har han åkt. de ska va ute på ön vid 12. Jag tänkte ta och städa upp på mitt rum nu. Kan man lugnt säga att det behövs. sedan ska A-laget möta Öster idag. Mycket rolig match att kolla på. en är redan vid 13 så måste nog sätt lite fart nu om jag ska hinna något.
Har stor lust att spela lite fotboll på trädgården idag med. Hoppas Ida ställer en stund. ska ju på fotbollsläger nästa heg och har knappt rört en boll på över ett halv år. Det ser ljust ut. haha!

Klicka f�r att st�nga bilden
Dags att peppa tjejerna ordentligt idag Kenneth. Tufft motstånd framför oss. Men vet att om vi kommer upp på våran höga spelnivå så kan vi slå dem, Öster.

Sis

Robinson var helt okej idag. Hon som åkte ut har man knappt märkt av så det kändes som att det var helt rätt person att försvinna.
Pappa hade lagat en ny maträtt som han alltid gör varje helg. Det var riktigt gott. Klyftpotatis ihop med purjolök och tomater och någon stek till. Mumms! Ville först haft grillat nu när vädret är som det är. Det skulle verkligen satt pricken över i men detta var så otroligt gott så nu spelar det ingen roll. Kan ju grilla någon av de andra fina dagarna som ska komma.
Syrran min har inte kommit hem ännu. Men hon kommer nog vid 23-00 någon gång. Hon har ju skaffat pojkvän nu med. De är hur gulliga som helst. Åh! All Lycka till dem. Och vem kan inte motstå min heta lill-syrra alltså.


sis innan utgången. Jag som valt Outfiten. hihi



Bilderna från dagen. Doc bara två styck.

Jag hade ju typ bara stekt hela dagen fram till B-lagsmatchen. Så har blivit lite röd. Men hallå. Jag jobbar fortfarande på grunden. haha!


Sedan var det dags för fotbollsmatchen. Sis spelade ju. Jag och Emma med våra mammor åkte och kollade. De gjorde kanske inte sin bästa match men det var ånga unga nya som testades så de får klart Godkänt. Eve, våran nya målvakt, var as duktig. Hon har talang.











B-laget - Ormaryd B


Nu sitter jag och kollar på CSI Miami och pausen är slut så ska återvända till det. Tjao!

Robinson

30minuter kvar till dagens Robinson börjar. Jag tycker det är as kul att följa nu. Syrran ska visst på fest nu. Lite snabbt bestämt så får klara mig utan henne en stund ikväll. Fast hon ska inte vara borta jätte länge alla fall. Hennes kompis ska spela match imorgon.  Kommer mer om dagen sen. Och bilderna...

Tidsfördriv

Snacka om att Påsklovet kom när det verkligen behövdes. Stort + till det fina vädret det börjat med me.

Har legat och stekt hela dagen idag nästan. haha! Var ute och sprang på morgonen med, och nu på efter middagen kollar fotboll i bara linnet. Underbart! Vår när den är som bäst lixom. Ska lägga in bilder och så från dagen sen för min mobil går inte kopla in i syrrans dator. Så kör bara lite tidfördriv här så länge medans hon fixar sig för fest.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Solen
Vad gjorde du kl 08 imorse: Kysste på min älskling och kollade på TV.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Var påväg hem från kiosken med sis.
Det sista du sa högt: Jag tar en Puff!
Det senaste någon sa till dig: Hur låter inte det?
Vad har du druckit idag: Ramlösa Granatäpple och Vatten
Vad var det senaste du åt: En kinapuff
Vad var det senaste du köpte: Fredag tidningen till Expressen
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Solnedgång
Godaste glassmaken: Vanilj med daimpyllor i och Solero
Sover du tungt: nee inte så
Drömmer du mardrömmar: händer då och då.
Favoritklädsel: mysbyxor och snygga linnen
Vad ser du om du tittar till höger: Syrrans sminkhörna
Vad gör dig glad just nu: att imorgon ska det bli soligt och det är Påsklov!
Vad ska du göra härnäst: Välja festkläder till sis.
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: Hungrig
Favoritgodis: Sura flaskor
Kläder just nu: Everlast mysbyxor, Rosa linne, Wesc vit tröja med gråa ränder
Sommarplaner: sola, bada, jobba, njuta, shoppa
Hur många kuddar sover du med: tre
Morgon eller nattmänniska: bägge, är inte trött
Vad är viktigast för dig: mina nära och kära
Snarkar du: Hmm.. Jag vet inte!
Stjärntecken: våg
Äckligaste insekten: Spindlar och Gråsuggor!!
Stökigt eller välstädat: välstädat
Längtar du mest efter just nu: Sommaren

Hemtenta

Chit! Kom på nu att det är sista dagen att skicka in hemtentan i Religion. En timma kvar. Den har vart klar i två dagar men jag har inte skickat in den bara. Men nu är det gjort alla fall. skönt! Nu ska jag försöka hitta något att kolla på på TV. Robin kommer till mig inatt. Han är ute på Hotellet med de andra. Själv är jag väldigt rastlös nu. Får hitta på endel imorgon sen.
Hörs imorgon ! Have a good Night !

Talang och Pizza

Hej ! super dåig bloggning av mig nu igen. Jag är dålig på det här iband. Men idag har det varit jätte fint väder så vem vill sitta och trycka på datorn? inte jag.

Provet gick bra idag faktiskt. Så skönt. Var hemma redan vid halv 12 sedan. så la mig ute och stekte i solen. Underbart. sen kom ida en timma senare med kladdkaka och glass,. Mmm.. ,mm..m ! Snacka om att det kändes som sommar. Brände mig lite till och med.


vadå röd om näsa och kinder. haha! men jag kommer bli brun sen alla fall.


Var och testade min provklänning till Balen hos sömmerskan innan med. Jag tror den kommer bli as bra. HoppasHoppasHoppas! :)

En hel del av mins kompisar som ska ut ikväll. men jag känner verkligen inte för det. Känner bara för att slöa här hemma, kolla på Talang och beställa Pizza med syrran och hennes pojkvän. Ensamma hemma ikväll så det blir nog en riktigt skön kväll hoppas jag.


Before school

Plugg, träning

trodde vi hade gympa första lektionen idag men när jag kom i morgonfrissen och idrottkläder på mig så visade det sig att vi inte hade någon idrott idag utan redovisningar. Fick skynda mig att bara slänga på mig mina ombyteskläder och sticka på lektionen. Snacka om att jag såg ut som ett vrak, speciellt i håret. Hade fått lite färg i ansiktet sedan igår alla fall så det var inte så farligt att gå utan smink.

Efter skolan idag var det bara sätta sig och plugga igen. Så sjukt segt. Men satt i solen med vovven min så tiden rullade faktiskt på.



Sedan var jag ute och joggade en runda med hunden. Så lat hon är. Fick dra henne sista biten.
Hann bara äta lite youghurt med flingor när jag kom hem sedan så ringde Gabbi och frågade om jag ville med ut och gå. Klart jag ville det.Så himla härligt att prata loss lite med henne. Måste ta de här promenixerna mycket offtare nu när värmen kommer med. Tycker om dej tjejen. Nu ska jag tillbaka till pluggandet lite till. Sedan får det gå som det vill på provet och föredraget imorn. Jag har alla fall försökt.


Tröja - BikBok
Byxor - Everlast, Köpenhamn

PlayBoy

Nu börjar den nya omgången .


Sommarvärmen är här

Har inte varit i skolan idag. Vi hade bara träning på morgonen och jag kunde ändå inte vara med. Så har suttit hela förmiddagen och en stund på eftermiddagen och pluggat i solen. Har varit värsta värmen ju. Hann till och med få lite färg. Helt otroligt. Så nu kan jag snart hela provet som blev framflyttat till fredag. Och så har mamma hjälpt mig med religionsarbetet. Hon är underbar. Så det är också typ klart nu. Så nu känns veckan mycket lättare.


Steker magen i solen medans jag pluggar.


Har varit hos min sömmerska som ska sy min balklänning idag med. Tror det kommer bli prima. Ska beställa tyget ikväll. Rosa var det. Älskar den färgen. Ni får se klänningen på balen sedan. Vill inte avslöja något i förväg.


Innan jag skulle åka till sömmerskan.



Och Gabbi hade fått jätte ont i foten igår. Men det var bara en mjukskada sådan tur var. Var så orolig för dig.

Ikväll nu är det TV-kväll alltså. Först Du är vad du äter, sedan var det något annat och så börjar ju ett program som nästan bara jag och Thobbe gillar. Haha! Playboy Manision är tillbaka! Vet inte varför jag gillar sådana "skit program" som de flesta kallar de. Men jag kan bara inte sluta titta på dem. hihi! Just det ja. Greys and athomy är det ju innan där. Yeah! vilken kväll.

RSS 2.0