In till staden

Tjoho! Ska strax åka in till stan med mamma och Ida nu. Måste köpa lite produkter till mitt hår och en ny mascara. Vill egentligen inte köpa något nu innan USA resan men dessa två är nästan ett måste. Alla fall hår serumet. Och så måste jag prata lite med min frisör om hur jag ska behandla håret när jag är iväg.


Ny duschat hår och håller på att göra mig iordning.

Lat dag

Bilderna från Skara kommer tyvärr inte för ens jag kan sätta mig vid Idas dator. För hennes mobil är inte instalerad på min. Men jag lovar att det blir snart.

Idag skulle jag ha tränat men det blev inte av. skulle åkt in till Gymmet men farmor ocg farfar kom precis så stannade hemma och fikade lite med dem. Farmor hade gjort sin super goda Svartvinbärsmarmelad. M m m.. Den kan jag föräta mig på.
Det har varit en väldigt slö dag. Det ända riktiga jag egentligen gjort är att hjälpa mamma lite med att plocka hallon. Men jag åt nog fler än jag plockade. Jo en bra grej till gjorde jag faktiskt. Jag skrev in mig på trafikskolan. De ni! Nu kommer jag snart på gatorna.
Sedan var det massor av saker jag skulle gjort men som inte blev av. Träningen, städat klart Hela rummet, satt upp min nya tavla. Ja en hel del som jag får göra imorgon istället. Fullt upp dag imorgon.


Den som njuter mest av att vi är hemma från skara är nog hunden.

Lidköping

Hejsan! Jag kom faktiskt till Lidköping igår. Åkte med Robinsfamilj hit vid halv 8 igår morgon. På kvällen innan slingade jag Robins hår. Det blev bra faktiskt men vi ska göra det en gång till så det syns ännu mer. Den färgen som blev över tog vi till hans lillasyrra och färgade hennes hår. Det blev riktigt bra faktiskt. Slumpen kan vara bra ibland.

Så igår gick vi på stan här i Lidköping. Jag fick en jeanskjol av mamma. Jätte snygg tvätt var det på den. Har inte hittat någon sådan som sitter bra innan. Kom på nu att jag la undan två saker på HM också. Kanske får åka och kolla upp det sedan men jag vet inte än för jag vill shoppa i USA. Inte alls långt kvar tills vi åker nu ju. Galet!

Idag ska jag och Ida åka till Skara Sommarland och bada och åka karusell. Kommer bli nice. När vi kommer hem där ifrån ska vi jogga en runda innan vi gör oss i ordning för att åka in till stan och leta upp någon mysig restaurang och äta.



Ska försöka lägga in bilder sedan men min kamera och mobil funkar inte i denna datorn men så ska ta lite bilder med syrrans mobil och lägga in sedan.

SOUL Skönhet

Jag är med på deras reklamskylt. SOUL Skönhets salong.


Fredrik är grym frisör.
Han och Emelie som fixar.

Caroline

Hejsan! Som jag tror jag sa så bor Caroline här hemma hos mig nu när jag är ensam. Det är underbart. Kunde inte haft det bättre. hihi!

Idag jobbade vi först på förmiddagen då solen sken. Och så fort vi slutat gick den naturligtvis i måln. det är så typiskt. Men vi stack in till gymmet då istället och gymmade en stund. Hann med en hel del även fast jag var så trött innan. Både Carro och jag känner oss lite halvkrassliga. Så vi får se hur det blir med det. Tränar så länge vi kan nu innan det bryter ut. he!
Efter gymmet åkte vi och handlade till att grilla. Hittade sjukt gott kött och ännu goare pommes. De var kryddade. As goda. Och nu ska vi bara duscha lite och sedan sätta oss och kolla på en tonårsfilm/komedi. Älskar sådana filmer. Få se vilken det blir. Kollade på en med Mary-Kate och Aschley igår kväll. Har sett den massa gånger men jag är sådan som kan se samma film om och om igen.


Sitter nu här och nördar medans Carro ska kolla klart på filmen. Men ska hoppa in i duschen nu med tänkte jag innan hon hoppar i badet och tar allt varmvatten.

19-20/7

Hejsan! Igår när jag kom hem från jobbet hade jag först verklilgen inget att göra. Men sedan hittade jag en film som jag inte sett vid klockan 21. Anna Nichole Smith. Den var riktigt bra. Även fast jag inte såg klart hela. Måste kolla klart på hela någon dag sen. Föt mitt i filmen fick jag en härlig överaskning. Det plingade på dörren. Och när jag gick för att öppna stod Robin där. Åh! haha! Så då hade vi mys istället.


Anna


Idag har jag sovit ut för första gången på länge. Jag sov först till nio,. sedan gick jag upp och åt frukost och sedan låg jag igen till kl 13. men nu är jag uppe på benen igen. har precis varit ute och sprungit några intervaller.


Datorn tillbaka

Jihoo! Nu har de kommit hem med internetet igen . haha !

Igår var jag och Carro och tränade i Eksjö. Lite friidrott. Och vi tog massa in action kort.


Vi gick över häckar.


Jag hade ingen teknik .


Och så sprang vi naturligtvis några lopp.


Sedan lekte vi lite med. Caroline.


Vad tycker ni om min första hjulning? haha! Inte riktigt uppe på Carros nivå än.



Lyckad dag med träning som sedan bar av till Östanåbadet.


Dålig uppdatering

Jag vet att min uppdatering just nu är skit dålig . men jag får som sagt inte det trådlösa internetet för ens imorgon . Då är det inte så långt kvar. Så då kommer det komma mera bilder och mer inlägg igen. För det går knappt på denna datorn. Den är så sjukt seg!

Carro har sovit här inatt. Och kommer göra det inatt igen. Vi lagade Taco (igen) igår kväll. Och sedan fixade vi så vi har tillstånd att komma in i USA, Vi blev godkända båda två. Härligt! För nu känns det som om det inte är alls långt kvar. Veckorna bara flyger iväg nu. Och i helgen på jobbet jobbar jag med Carro så då kommer jobbet som brukar gå snabbt gå ännu snabbare. Jag trivs jätte bra verkligen.

Nu idag har jag bakat vinbärskaka. För vi hade så grymt mycket vinbär på buskarna nu. Fick receptet på jobbet, den blev sjukt god. Ska lägga upp receptet här sedan. Ni kommer älska den.! Nu funderar jag på om jag inte ska ut och jogga en sväng. Men jag har inte bestämt mig ännu. hehe! För ska gymnma i eftermiddag sen. Men jag kan bara ta en kortis. 3km eller något.

Inget internet

Hejsan! Kom precis in efter en joggingtur. Det var skönt. Trodde inte den skulle bli av. Försöker blogga lite nu alla fall men det är svårt för min lilla syrra har åkt iväg med mamma och pappa i minst en vecka och hon har med sig internetet. Men jag ska göra mitt bästa. Har denna datorn med hemma men den är så sjukt seg.

Så är ensam hemma nu i två veckor som om någon vill komma och göra mig sällskap så är ni mer än välkomna.

Men nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sedan ta mig lite kvällsmat framför TV:en.

Morgonpigg

Blir bara piggare och piggare på morgornarna. Kan inte sova längre. Idag vaknade jag redan vid fem. Sitter och lyssnar på Sporify nu som Jesper hjälpte mig med igår. Tackar!
Först när jag vaknade tänkte jag att jag skulle städa mitt rum. Jag började. Men jag har så mkt på rummet nu att jag inte vet vart jag ska ha allt. Då är det inte lätt. Så ska bara lägga undan lite till nu sedan behöver jag tänka. Tänkte jag kunde gå ner och äta frukost då och rita lite kanske eller nörda vid TV-spelet.

Onyttighetskväll

Jag fick allt fixat i stan på banken och apoteket som skulle fixas. Men köpte inte nytt serum till håret. Det måste jag göra nästa vecka. Är ett måste.

Ikväll har vi grillat här hemma. Pappa gjorde sin fredagskvällsmat.


Mamma hjälper pappa med grillandet.

Efter maten gjorde jag och Ida upp världens onyttigaste bord. Med Chips, dipp, popcorn, godis, mer grillad lax och jordgubbar. Vi skulle mumsa på det samtidigt som vi spelade Iniana Jones. Vi åt upp nästan allt ihop. Men nu har vi båda ont i magarna och måste nog vila bort det till imorgon nu.

Imorgon ska vi åka iväg med husvagnen fresten. Till Västervik. Jag kan bara vara där en natt tyvärr. För jobbar på måndag morgon igen. men det är ju alltid något. Men nu kanske man ska hoppa i bädden i alla fall. Slipper alla fall packa något till imorgon. Det är skönt.

Matlagning

Åkte rullskidor i ungefär en timma innan. Men kunde åkt hur länge som helst känns det som. Var hur kul som helst. Men vill inte åka längre i och med att min kropp inte är riktigt van vid de rörelserna ännu.
Så fort jag kom hem hoppade jag in i duschen för att sedan laga middagen till hela familjen. Det blev jätte gott. Kan lägga in recpetet här sedan men nu har jag lite bråttom. Jag och mamma ska in till stan och fixa några ärenden. Men vi hörs sen.


HackeliHackeli


 


Färdiglagat. Visst ser det gott ut

.


Rullskidor

Nu ska jag ut och åka mitt första rullskidepass för säsongen. Får se om jag kommer tillbaka. haha!


Lite stretch innan så jag kanske kan gå lite imorgon.

Utmaning

Hittade en utmaning för att lära känna sig själv bättre:

Beskriver mig med tre bra egenskaper:
Träningsvillig, Kreativ, Omtänksam

Beskriver mig med tre dåliga egenskaper:
Tänkare, Sömnsvårigheter, Rastlös

Jag älskar att...
Testa nya saker

Jag hatar att...
behöva tänka så mycket

En egenskap jag möjligen inte nämnt på min blogg:
Mycket hälso och mat intresserad

Jag skrattar åt:
Pinsamheter

Jag gråter åt:
Tråkiga händelser

En situation jag inte gillar och kanske undviker därför:
Att inte ha något att göra, blir helt överrastlös

En situation jag älskar och gärna försätter mig i:
Att åka utomland, Jag älskar värmen och nya miljöer

Detta är jag stolt över
Min mamma

Detta kan jag skämmas över
När jag inte orkat raka benen.

Detta gör mig...
Glad:
Överraskningar

Lugn:
Massage

Nervös:
För mycket mat

Arg:
Folk som bara är negativa

Ledsen:
Nederlag

Förtvivlad:
Ångest

Tacksam:
Att jag har så underbart folk runt omkring mig

Detta ger mig en känsla av att vara odödlig:
När man klarar av något man först inte trodde man skulle klara

Jag om fem år, (hoppas jag):
Bor i ett fint hus med Robin, Har ett super bra jobb med super lön, Är riktigt snygg och framgångsrik, Är frisk och mår bra.

Mitt motto i livet
Du kan aldrig lyckas om du inte försöker

Jag utmanar:
Alla mina läsare. Lämna kommentar om ni nappar!


Indiana Jones

Har suttit och spelat Iniana Jones nu på morgonen ihop med en påse godis. Jag vet inte om jag ska sluta tillåta mig så mkt godis igen. För nu äter jag hela tiden. Massor. A ja. I sommar får de la vara okej. Ida köpte spelet när vi var i Kosta. Det är riktigt kul faktiskt. Men nu ska jag snart ut och åka lite rullskidor. Så jag får vara med på träningsvärk imorgon igen.


Trött

Hoppas på sömn denna natten. Har haft mycket sömnsvårigheter nu det sista. Skriver tyvärr inte mycket mer om dagen idag. Ska försöka skriva mer imorgon.


Allsång

Idag i Kosta blev det några inköp. Två nya böcker, en almernacka. Min andra håller på att ta slut så det var på tiden. En ny scarfs, den på bilden här nedan, och ett par löpartights.

Men nu händer det lite mkt här just nu. Så lägger bara in lite bilder nu så tar vi mer imorgon.

Jag och Carro på Allsång


Vi hittade hur goda chips som helst på Lidel för 9kr.


Min nya scarfs


Underbara Carro och jag är bra på att sjunga med våra vackra röster på Allsången.


En kille på 10 bast från Åseda var hur grym som helst på att sjunga. Ni skulle hört honom!

Även Jessica Taylor från Landsbro är jag riktigt imponerad av. Ska lägga in ett klipp med henne från Youtube en dag sedan så får ni höra.

Kosta

Nu bär det av till Kosta för mig, mamma, Ida och Robin. Hoppas på att fynda något. Eller nej jag har ju förbud ja. Men något kanske jag kan få av mamma. Världens bästa mamma!


Dagens outfit för Kosta shopping.

Tacokväll

Igår hade jag och Carro Taco kväll. Först var vi inne på gymmet i en och en halv timma och tränade. Har träningsvärk idag igen. Har det dagligen nu känns det som. haha! Men i alla fall. När vi gymmat klart drog vi till MAXI och handlade till Taco. Vi var vrålhungriga. Så vi kunde inte hålla oss till vi kom hem utan åkte och hälsade på på Godishuset för första gången. En nya megastor godisaffär som öppnat i Vetlanda. Fanns massa gott godis. Nu ligger nog Hemmakväll lite i lä trots allt. Har hittat en ny favorit. Så från och med igår äter jag nu mer godis alla dagar i veckan. Har haft att jag bara får äta på helgerna innan. Fråga mig inte varför? Vet faktiskt inte. Men nu skiter jag i att. Alla fall sommaren ut.
Väl hemma hos Carro lagade vi maten direkt. Den blev otroligt god. Den blev perfekt. Jag tröttnar verkligen aldrig på Taco. Till efterrätt gjorde Carro sin egna Dipp till våra tacotrianglar Blanda bara i Grillkrydda i Gräddfil. Hur smidigt som helst. Det blir skit gott. Så nu behöver ni inte alltid lägga pengar på dippkrydda.
Vi hade en as mysig och rolig kväll. Skrattade som attan när jag lockat hennes hår och sa att jag var så varm att jag ville ta av mig till bara trosorna. Då kom vi på att jag fortfarande inte hade några trosor på mig. Hade glömt det till gymet. Jag hade inte kännt det. haha! Så där var jag helt troslös. Det var roligare än vad jag kan berätta.



Nu är jag med Robin. Vi var nyss ute och trevade med hunden. Uppe och hälsade på mormor och morfar. Alltid att ta en liten pratrunda med dem. Imorgon ska vi åka till Kosta och fynda. Jag har ju shopping förbud men med ska jag visst ändå. Vet inte hur det kommer gå.

Men nu har la Robin duschat klart snart. Därför jag hann sätta mig lite. Natti till er sen!

Fresten det var mobilblogga jag försökte mig på innan idag med Sofies mode där. Gick visst inte så bra. Bilden blev sne och texten kom inte med. Får bättra mig på den fronten. Så om det bara kommer bilder i fortsättningen så är det jag som mobilbloggar. Kul att mobilblogga från min syrras mobil nu. Hon har fårr en ny med 8.1 megapixel. Det är inte dåligt för en mobil alltså. En så bra kamera vill jag också ha i min mobil. Älskar att ta kort. Men får klara mig med min 3.2 ett tag till.


Syrrans nya mobil - W995

Sofies mode med hunden


Roligaste bilden

Mormor lyckades ta den roligaste bilden på mig Ever på Kalaset. Vad vi skrattade! Haha!


Kan jag verkligen publisera denna? haha!
Man måste la bjuda lite ibland.

Gustavs kalas

Gustavs kalas i bilder.


Det börjar med att öppna alla paketer.


Till mat på kalaset bjöds det på Tacopaj som Gustav hade önskat


Jag och mina gulliga kusiner


Innan efterrätten fick vi äkta Polkagrisar från Gränna av mormor. Mm.. Sug!


Till efterrätt blev det Jordgubbstårta


STORT GRATTIS på DIN Dag GUSTAV!!

Innan kalaset


Jag håller på att göra mig iordning inför kalaset.

Kalas

Nu ska vi iväg på kalas vid halv sju. Började fixa mig nyss och är redan klar. Fattar inte vad jag gjorde förr när jag gjorde mig iordning. Då kunde jag ta en och en halv timma på mig . Helt galet. hehe! Så nu är jag sminkad och allting. Första gången sedan studnten. Helt sjukt! Glömt hur jag såg ut med smink. Men det var en skön uppfrächning. 
skriver mer om dagen och så sedan. Och så kommer bilder.
Ha en trevlig söndagskväll. Njut!

Rösta

Rösta på min Husvagn här.
http://www.ahlgrensbilar.com/#3404

Grattsi Jasse!

Idag fyller söta Jasse 16år!! Massa grattis tjejen! Hoppas du får en underbar dag.


GRATTiS Jasse!!

Anna och Jasse dag

Det spelar ingen roll hur länge jag är uppe på kvällarna nu mer. Jag kan ändå inte sova länge. Har redan hunnit med att äta frukost och allting idag nu. Har på mig träningskläderna nu. Funderar på om jag ska köra stavgång uppe vid Parken eller om jag ska köra Body Yam. Jag har aldrig kört det. Någon som vet om det är kul och hur det fungerar?

Igår var jag ju med Jasse. Vi tränade, sprang gick 6kilometer eller något. Vi har ingen koll på hur långt det var men kanske något sådant. När vi kom in gjorde vi iordning några fruktfat och käkade frukt (Bigarråer får vi aldrig nog av) och kollade på massa märkeskläder på internet. Jasse är grym på sådant så hon ska lära mig lite nu. Hennes faster var hemma hos henne också från Malmö. Hon är 75år men beter sig som en ungdom nästan. Hur härlig som helst. Så ska jag bli när jag blir gammal. haha! Var snyggt klädd och hängde verkligen med i vad som hände i världen både med mode och allting.
Vi var på bion med. Ice Age 3 ni vet. Alltså gå på den. Den är minst lika bra som ettan och tvåan. Det är inte ofta som filmbolag lyckas göra 3 filmer så och alla är skit bra. Men jag garavade faktiskt igen.
Direkt efter filmen cyklade jag hem till Landsbro igen. Vi hade gärster hemma. Emma Andersson och hennes familj. Men Emma var inte med. Lite synd. Länge sedan hon och jag gjorde något nu. Men jag och våra småsyskon började kolla på ännu en film. Leksaksaffären eller något. Men jag gick och la mig efter halva. Den var inte alls kul. Fattade ingenting. Kolla inte på den.




Idag ska jag och mamma måla altanen vit, emot pappas vilja. Men det kommer bli mycket snyggare. Och ikväll ska vi bort. Min kusin fyller år så ska fira honom lite. Gustav.


Gutav har Kalas idag! Grattis!

Ice age 3

Skriver mer om när jag var med Robin sen för har lite bråttom nu. Sitter hemma hos Jasse och kollar märkeskläder nu. Dags att börja lära sig lite. haha! Nu ska vi åka till Willys för att inhandla lite gott till bion vi sju. Vi ska kolla på Ice Age 3. Älskar de filmerna alltså.

Hörs senare ikväll. För har gärster hemma med så kommer nog inte kunna skriva direkt när jag kommer hem.

God morning!

Morgon morgon!

Sitter här nu med min morgon kalufs och äter frukost, macka med messmör och fruktsallad med youghurt och müsli. Ska snart börja jobba. Men dagen kommer nog gå fort även på jobbet för nu på morgonen har jag hand om frukosten och sedan kommer Carro och börjar jobba vid halv 1. Ja vi jobbar på samma jobb. Ganska skönt alltså. Snacka en massa skit.

Igår fresten när jag och Carro masserade så använde vi Olivolja och masserade med. Bara ett litet tips för det var verkligen kanon bra.

Men nu ska jag göra mig iordning. See ya!

Massagekväll

Så fort jag slutat jobba ikväll gick jag till Carro. Vi skulle ha massagekväll. När jag först kom dit skulle de precis äta så jag blev bjuden på klyftpotatis och grillatkött. Mumma! När vi smaskat i oss det så gick vi in på Carros rum och kollade på kort från Florida sedan hon vart där innan. Jag längtar bara mer och mer. 5½ vecka kvar nu bara. Gu vad jag tjatar. hihi! Men kan inte rå för det. Samtidigt som vi kollade igenom alla bilder masserade vi varann. Jag hennes baklår som hon har ont i och hon fick massera min otroliga träningsvärk.
Smakade en Sandwich hemma hos Carro med. Var så sjukt länge sedan jag åt en sådan. Glömt bort den glassen. Nu ska den börja mumsas i sommar igen.


Imorgon jobbar jag igen. Men det är sista dagen sedan är jag ledig helgen. Lagom till det fina vädret försvinner om vädret stämmer. Men jag har ändå helgen uppbokad så det kommer nog bli en kalas helg ändå. Ut till sommarstugan och träffa kusinerna igen innan de åker hem och va med Robin och på lördag ska jag va med Jasse. Vi ska träna och gå på Ice age 3. Vill verkligen se den. Älskar ettan och tvåan.


Ice Age 3


På söndag var det också något men det har jag visst förträngt nu. Men det kommer jag nog snart på. Men nu ska jag försöka sova även om ´jag inte är något trött. För annars orkar jag la aldrig upp till 8 imorgon då jag ska befinna mig på jobbet.

Natti Natti, som en av gubbaran alltid säger på jobbet.

Träna med träningsvärk?

Måste bara fråga. Är det bra att träna med träningsvärk? Har sjukt ont sedan träningen igår. Vadå otränad? haha
Jag tror jag hoppar träningen nu så länge och lägger mig och slöar i solen istället. Kan ta en långpromenad ikväll istället. Det får bli bra. Kan ta det direkt när jag varit hemma och ätit efter jobbet vid nio.

Träningstips?

Är hemma från jobbet nu. Slutade vid nio. Det var riktigt lugnt på jobbet ikväll. skönt!
När jag kom hem fick jag syn på att min Glamour prenummeration äntligen hade kommit igång. så nu har jag något att ligga och slöläsa i solen. Älskar mode, skvaller och träningstips. På tal om träningstips. Någon som har några bra träningstips till mig? Vill ha allt. Bra övningar både för styrka, kondition och bara allmänt rolig träning. Är öppen för allt. 
Nu ska jag kolla lite på Michael Jackson komentären på ettan. Se om det är något att ha.


Sol med Carro

Jag fick något att göra sedan efter powerwalken sådan tur var för jag var så uttråkad. Carro skickade. Så gick över till henne och vi stekte lite. Snackade massor om resan. Bara 6 veckor kvar nu! Och så visade hon mig sin nya systemkamera. Chit vad bra den var! Den kommer vi ta massa kanonfina bilder med. Jag vill också ha en! Men nu måste jag spara mina pengar till massa andra saker.
Nu vid två var jag tvungen att gå hem och laga lite mat till mig och syrran och Carro skulle ändå till sin syster och baka bullar. Mmm.. Måste jag med göra någon dag nu. Nybakta bullar med mjölk är sjukt gott. Till mig och Ida lagade jag hembakad pizza idag med fläskfile på. Den blev as god faktiskt. M m m,.
Nu börjar jag jobba om en timma. Men det känns helt okej för har ändå inget för mig nu. Fast hade jag varit ledig hade jag verkligen städat mitt rum. För nu behövs det mer än väl. Började lite på förmiddagen men det är mycket kvar.


Min smarriga pizza. Hur lätt och snabbt som helst att göra om man tar tortillabröd som botten.

Powerwalk

Morgon!
Sitter och äter lite frukost nu. Är uppe tidigt idag alltså. För har redan varit uppe en stund. Men det är tur det för det ser ut som om det kommer bli sol idag igen, vilket jag inte är ledsen för, men det är varmt agtt träna senare på dagen då. Och i och med att jag jobbar ikväll så får det bli nu. Jag ska ta och köra powerwalk med stavar. Har varit förkyld och ont i halsen i en månad nu så jag måste börja lite lugnt nu. Men vad jag än kommer göra kommer va kul nu känns det som.
När jag är klar med det så kan jag lägga mig och steka lite igen. Känns bra. Om jag hinner sedan med ska jag försöka laga en middag som jag fick från jobbet. Paprikafisk med nachostäcke. Jag som älskar taco med. Det slår nog inte fel.
Nu ska jag bara smälta maten sedan ska jag ge mig ut.

RSS 2.0