LIF - ÖIF

Jag fick vara med och spela igår.
Det var en riktigt kul match! 4-3 mot ett ÖIF som leder division 1 det är inte dåligt alls. Jag är faktiskt imponerad av oss :) .


28/6

Morgon. Jobbade hela dagen igår. Kom hem en stund mitt på dagen men då kom även Robin hem från Öland så då ville jag tillbringa lite mys tid med honom.

Försökte hinna med att steka lite i solen med men det blev inget med det. Får nog bli idag istället. Om man inte ska spela ikväll. När man nu får reda på det? Men skulle jag vara med hade de nog ringt vi den här tiden. Ville/vill så sjukt gärna spela! Aja.. Nu blir det ju solesken och leka med Gabbsan istället..

Matchen spelas vid 19.00 ikväll på Boro vallen. KOM och TITTA!
Det är mot Östers IF!!


Det lilla jag hann med av solen igår.


- (minus) Renault

Har jobbat hela dagen idag, började vid 7 till halv 6. Därför det blev en lugn midsommarafton för mig igår men den firades doc med mycket trevliga människor, roliga lekar och bortsprugna hundar.. ha! Trevlig kväll alla fall.

När jag kom hem från jobbet idag skulle jag bara in till stan för att handla lite. Våran jäkla Renault säger jag bara. Fick motorstopp in till en rondell 2-3ggr innan jag kom iväg. Pinsamt! Jag var lugn alla fall men när jag tänker på det nu så fattar jag inte hur jag kunde.. haha! Bilarna bakom, undrar vad deras tankar var, KÖR DÅ! :P

A ja.. Nu är jag alla fall hemma och har lagat go mat. Laxhamburgare med egengjorda ugnsgrönsaker. Jag kan om jag vill :)


Mycket godare än vad det ser ut. Burgaren ser ju ut som en macka med alla grönsaker på.


Sen vad kvällen för mig vet jag inte än.. Funderar på att gå ut och fota lite när det är så fin solnedgång men risken är stor för att det blir Movie Night.

Midsommarafton


Midsommarkrans

Har kransen på huvudet och är nu redo för jobb.. Och när bara klänning, sminket och smycken åkt på sen är jag även redo för kvällens Midsommarfirande.


Glad Midsommar

Gick upp hyfsat tidigt idag för att hinna ut och jogga en sväng och göra en midsommarkrans. Tänkte jag skulle ha den idag på jobbet, och för hoppningsvis håller den ända till ikväll. annars får jag gå med visna blommor i håret. haha! Hinner inte göra en ny.

Men nu ska jag vattna blommorna åt mamma och sedan göra mig iordning lite så jag säkert hinner med allt.

 

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLESAMMANS! :)


Snabbis inlägg

Ja ha.. Då har mer än hälften av Vetlandas befolkning dragit iväg mot Öland. Samma visa varje midsommar.
Själv har jag precis duschat för att sedan göra lite flätor i håret så det blir lockigt till imorgon. Upptäckte nämligen att mamma och Ida tagit med plattången till Öland. Men jag klarar mig.

Imorgon ska jag troligtvis ta och träna en sväng med Carro, beroende på hur jag känner imorgon med tid och allt för ska hinna med lite innan jobbet vid halv 1. För måste vara klar med allt för sedan slutar jag inte för ens nio och då är det raka vägen till Johanna för att fira Midsommar på hemma plan :) .


Här åker min familj till Öland

Drar mer imorgon om allt för nu måste jag hoppa i säng och soova så att jag är utvilad imorgon.


En dag med god energi

Idag sov jag länge för första gången på flera veckor. Sov ända till 20 över 8:a. Det är länge för mig. Blev så glad! Så nu har jag haft bra energi i kroppen hela dagen. Åkt in till staden och tagit körkortsfoto (att de korten aldrig kan bli bra!) (Ni kanske kan då se när det är klart) och handlat åt mamma.
Åkte vidare till Korsberga för att pussa lite på Robin och kolla in den nya soffan. Den är jätte snygg! :) Kommer bli kanon bra.

Nu har jag precis ätit och laddar nu inför matchen ikväll mor Ormaryd samtidigt som jag bakar knäckebröd åt familjen till Midsommar. De ska till Ölands medan jag får vara hemma och jobba. Seg midsommar men med pengar-tecken i ögonen klarar jag det. haha!




Hittade min grå tröja som jag köpte på Tivoli Cup i Danmark en gång. En tröja jag aldrig vill slänga. Och så hittade jag även ett par gamla korta shorts. Kommer ihåg när jag klippte av dem men hade inte för mig det blev bra då. Har min rumpa blivit mer fit eller? För nu sitter de ju som smeck! haha! :)


Ps. Receptet på knäckebröden finns under Receptkategorin.


One Tree Hill is back

Har precis bakat och ätit kladdkaka med mamma och Ida till fotbollen. Men nu tänkte jag sätta mig i soffan och slappa och kolla på Top Model (finalen) som jag spelade in innan och ett program till! One Tree Hill har börjat igen ikväll. Det har ni väll inte missat? Så nu ska jag beta av det och klicka över lite på fotbollen då och då.
Soffmys tack!



På tal om soffa. Robin var och köpte en ny soffa idag. Har bara sett den på bild än men tror verkligen det kommer bli jätte bra. Kommer bli så kul nu när han flyttar första Juli. Längtar...

Ramkvilla Wärdshus

Det var en mysig tripp med släkten till Ramkvilla Wärdshus innan idag. Mycket god mat, men det kunde fått vara lite mer på portionerna och efterrätten blev ett litet minus men huvudrätten var supergod. Något jättegott kött med någon god sås och slimig lök :). mm..




Ögon som knappt klarade att hålla sig uppe (Kortet var ett under), sletna från nattens bravader.


Tack mormor och morfar för den trevliga trippen :)


Lagfest 2

fort...

Sen var det fest efter alla roliga lekar.. En av lekarna är rolig då man kan få reda på lite smaskigt göra. Kanske kan förklara hur den går till någon gång. Just det ja. En sånglek var med med. Passar så bra i vårat lag då alla är vinnarskallar och har svårt att ta domarnas beslut ;) . haha!

Men festen i Issas lada!



Mycket för pengarna då det var Hamburgarnas tur..

Man kan äta dem..


Skaffa nya polare..


Göra Äggkoppar, dricksunderlägg och mkt mera..

Sen var det fullt ös medvetslös!



Snacka om att trivas ihop med det Bästa laget! Tack tjejer! :)


Lagfest

På morgonen körde jag in till stan för att fika med Gabbi. Så himla skönt att vi äntligen tog tag i att ses. Jätte länge sen vi umgicks men så fort jag är med henne så känner jag att det måste bli bättring :)

Men mer än att fika och shoppa lite på Vero moda hann vi inte för sen var jag tvungen att åka hem för att träna (som inte blev av) och göra mig i ordning inför lagfesten. Den har varit otroligt efterlängtad.

Vi började kvällen som alltid med lite kökshäng och sedan roliga lekar som Festkomitén klurat ihop.

Äggleken

Gå med ett ägg liggandes på en sked utan att tappa det. Vilket alla klarade utom Hanna ;) . haha! Ägg splashning!

Irlänsk julafton

Många roliga vurpor hör till leken.

Blindbock

Jag sprang rakt in i tvättställningen. haha! Vill man vinna så vill man.

Tåget går

Fullt ös på gång-tågen!

Kommer mer bilder och kul från den lyckade kvällen om några timmar.. Hinner inte lägga in mer nu då vi ska åka iväg och äta på Ramkvilla Värdshus med mormor och morfar och släkten. Mumms.. (Hoppas jag)

Internetet trasigt

Är lite klurigt att hålla sig uppdaterad med datorn just nu för vårat trådlösa internet har pajat. Skit tråkigt! Men hoppas vi tar tag i det snabbt så det blir fixat alla fall. Bara en liten parantes om uppdateringen skulle bli lite drabbad ett litet tag.

Kör in till Vetlanda

Har varit och städat för sista gången hos Ulrika idag. Känns ganska skönt måste jag säga.

Idag ska jag snart in till Vetlanda med sis (I drive). Träffa Robin där inne som ska klippa sig. Ooh!
Jag själv ska försöka hitta något att ha på mig på den efterlängtade Lag-festen imorgon!, lite mer guldiga smycken, tunna strumpbyxor (de går ju alltid sönder), sen lovar jag att det kommer bli lite jordgubbar och godis med.


Har mitt nya linne på mig idag. Nöjdare med det än vad jag trodde jag skulle va.

Är det många som ska på Skum på UP ikväll? Jag är ändå lite sugen :P

Systemkamera

Igår var jag så lycklig att jag köpte en present till mig själv. En Nikon systemkamera. Nikon D3000. Har inte hunnit testa den så mycket än, bara gått runt lite i trädgården. Finns hur mycket som helst att läsa och lära för att få de bästa bilderna..


KÖRKORT!!

Hela världen! Igår tog jag Körkort! :D


Lycklig körkortstagare!!
Lipade av lycka. haha!


Veckan

Hejsan!
Har inte bloggat på hela veckan, jag vet. Men har verkligen haft fullt upp. Massor av plugg.. Både skola och trafik. Men nu är det klart. Nu är det jobb som väntas istället. Men då behöver man alla fall inte plugga :) .

Lite kortfattat i bilder från veckan (inte mkt)


Ätit massor av jordgubbar


Lekt med Robins mammas hund


Varit på studenter! Kommer mer bilder på det i ett eget inlägg..



Firat mamma på födelsedagen! :)


Två halv outfits då med. Blev inte mkt mer än så..

Morgonjogg

Kom nyss innanför dörren. Skulle ju ta tag i mitt liv lite mer nu efter plugget. Så har varit iväg på en joggingtur nu innan jag ska städa. Joggade inte så långt men det är bara skönt att komma ut en stund på morgonen. Man blir så motiverad till allt nu när det äntligen är varmt. Gu vad jag pratar om vädret men det gör mig verkligen lyckligare :) .



Planer för dagen:
* Kan bli Jönköping med Robin - Vill köpa en blender! Älskar smoothie, speciellt nu till sommare.
* Annars staden med Ida
* Måla om jag hinner
* Strax gå och städa
* Kvällen har fler alternativ än så länge så det återstår att se
* Hoppas även på första doppet

Tradera

Har idag vunnit min första budgivningTradera. Betalat och allt. Varan ska skickas imorgon. Ska bli kul att se om det är något att ha. Har hört många bra saker om Blocket och Tradera innan men aldrig vågat testa. så nu gäller det. Ska det bli ett bra köp och man vågar fortsätta buda eller ett dåligt och man skiter i det.. Hmm.. Spännande..

Fast jag tror man kan göra riktigt bra fynd där!

Taco

Man blir inte så sugen på någon riktigt mat när man jobbar i solen. Allt känns så varmt. Det är kall dricka, frukt och glass som går ner typ. Men känner att jag måste göra någonting och syrran kommer snart hem och vill väll också ha mat.
Då kom jag på det! Taco! Det sitter nog banne mig aldrig fel. Så nu steks det köttfärs och skärs grönsaker. Det blir Taco!



Nu kom Ida hem och maten är strax klar. Perfa! :)






Det satt som smäck :)

Öva körkortsteori

Tänkte gått till trafikskolan innan och pluggat i några timmar men när jag kom dit var det låst. Men så hittade jag en aplikation på Facebook nyss där man kunde öva på teorin. Testa här och nu!


Öva på fler teorifrågor


Måla huset

Godmorgon alla solstrålar!

Sitter nu och laddar för att börja måla huset. Jag tackar inte nej till det nu när solen skiner. Gör allt för att få vara utomhus. Skulle bara in här en snabbis och kolla face och lite. Kunde ju varit några roliga bilder från Befrielsefesten igår. Men det hade inte kommit upp något än.


Dragit på mig mina fulaste shorts och en bikini som jag fick med från SOLO en gång (fin rosa färg doc)..
Nu är jag redo att måla.


Sommar

Idag är första dagen som det verkligen känns som sommar. Vi fick ingen vår i år men bara sommaren blir kanon är jag nöjd.
Började dagen hemma hos Robin. Han hade jobbat natt och sov så då passade jag på att pressa lite i min nya bikini till bussen skulle komma ..

Min nya bikini som kom i postlådan tillsammans med två fina klänningar i veckan.

Väl i busskuren och på bussen träffade jag Anna AJ. Hon var taggad som tusan för skolan och studentens sista och lyckliga dagar. Lev livet nu säger jag bara till alla er som tar studenten. Bland det roligaste ni kommer vara med om! Anna lever ut det! Det kände jag! Kul att snacka med dej tjejen, länge sen!


This is Life Anna! :)

Inflyttningsfest hos Chris

I lördags var jag även på inflyttningsfest hos Chris. Deras lägenhet var sjukt fin och festen var inget annat än lyckad. Var så himla kul att träffa Chris och Sofie och dem man inte träffar så ofta igen. De spelade i samma lag som jag innan.


Använde min nya klänning till festen som jag fick hem förra veckan.


Mathilda och jag i våran från våran bästa sida.



Hittade en rolig studdsboll efter Hotellet.

Tack allihopa fö en mycket trevlig kväll!! :)

Så himla glad !

Jag är klar! Jag är klar med allt plugg.. Betygen är satta och skolan är över. Hur skönt som helst. Nu kan mitt liv börja igen.
Varit dålig uppdatering nu men det är på grund av det som nu är över. Är så sjukt glad!
Nu är körkortet nästa projekt.


Vad har hänt sedan sist jag skrev nu då mer än plugg, prov och föredrag. Jo i lördags var jag på Balen. Gud, alla var så sjukt fina!


Tina och Chrille


Rebecca Sjöberg


Adina


Kim


Therese


Anna


Sara


Var ett par som kom i en buss. Absolut mäktigaste ingången.


Malin och Emma


Elin och Oliver


Amanda


Elin Bexi


Stina


Johanna och Albin


Simon


Gabriella


Malin


Lina

Missade tyvärr endel par som jag velat se..

En klänning som jag fastnade för som stod ut lite var:

Lines


Ni var så sjukt vackra allesammans!


Avslutar med denna vilden för den visar verkligen hur lycklig man är på balen! Älskar denna bilden! :)
Johanna, Stina, Elin, Malin och Albin

RSS 2.0