Fotografering

Godmorgon!

Sitter nu i Malmö och äter vitlöksbröd till frukost, varit här sedan fredags.

Vi kom sent i förgår kväll då vi bara kollade utröstningen på Lets dance innan det blev raka spåren ner i bädden. Sov riktigt dåligt den natten. Men var ändå snabbt uppe klockan 8:a lördag morgon. Skulle åka och fotas lite.
Blev en riktigt kul dag med två fotograferingar med två underbara människor. Mickie (fotografen) och Sandra (Make Up artisten). Så nu väntar jag bara på resultaten. Ska bli kul att se. Tack för en jätte bra dag!

Jag och Carro skulle egentligen ut på kvällen sedan.. Men inte. Hon hade fått bihålsinflamation - Du får krya på dig tjejen. Så har inte hunnit träffa henne än. Tråkigt. För vet inte om jag hinner nu heller. Måste nog åka här ifrån ganska tidigt idag ändå pga den jäkla snön som vägrar sluta falla. Jag som har tjatat efter en bra vinter år efter år, men finns det inget mellanting? 

Bilder kommer sen.. som vanligt.

Majskolv / Majskorv?

Sitter och väntar på att min majskolv som jag håller på att koka ska blir klar. Men när man väntar på något gott.. går det segt! Fresten det heter väll majskolv eller är det korv? Ne.. Va fasen! Vad heter det?
A ja, när majsen är klar bär det snart av till skolan för engelska lektion.

Just det ja. Igår var jag på min första danslektion med. Street/funk. Det var jätte kul! Definitivt något jag kommer hålla kvar vid.


(Ej min dansgrupp på bilden)


Min mobil har inte kommit än.. gud vad jag väntar.. Vill kunna messa och ringa mina vänner igen.


Ps. Idag hade jag faktiskt tagit lite bilder jag tänkte lägga in. Men som vanligt går det aldrig min väg. När jag nu skulle uppdatera dem såg jag att jag hade glömt sätta in minneskortet i kameran. Underbara tankspridda Anna.


Ny mobil

Äntligen har jag beställt en ny mobil. Det var på tiden. Okej den andra gick sönder för en och en halv vecka sen men det är svårare än vad man tror att inte ha någon mobil. Men nu kommer den andra inom tre dagar på posten. Ville inte ha någon jätte dyr grip så det fick bli en Sony Ericsson C901. Men det känns bra. Bara det att jag fick välja en rosa mobil istället för en svart (som jag först var inne på) pga att den var dyrare. Hur kan någonting bli dyrare bara för att den byter färg? Så sjukt!


Svart Vs Rosa


Kom för en stund sedan in efter en liten tur med hunden. Blev ingen lång runda. Varken jag eller hunden tyckte det var något skönt att gå i denna kylan (-15). Så fort jag kom in med hunden tog jag mig lite mat och en kaka som jag bakade på förmiddagen. Bakade och lagade mat igår med. Har kommit in i ett bakstimm.


Får ta en bild från när jag var ute med hunden igår kväll.

 
Hallongrottor igår och faktiskt "nyttiga" Choklad crisp kakor idag. De smakade inte ens nyttigt. haha!

 


Vaccinering

Nu på morgonen ska jag äntligen få åka och ta vaccinet så jag inte dör i Thailand. Måste även fråga om vi behöver några fler sprutor inför resan men det hoppas jag verkligen inte då det är så sjukt dyrt. Plus att jag är en tjej som har en liten fobi för tabletter och konstigheter som ska in i kroppen.
Så fort jag är klar med det måste jag dra vidare till Trafikskolan. Känner behov att ett körkort nu. Så nu ska jag vara fröken duktig ett tag så jag snart har det i min hand. I need!









Försöker lägga in egen-tagna bilder men de funkar nästan aldrig! Skit tråkigt!

 


Hyvelcup

Nu ska jag och Robin åka iväg och kolla på laget när de spelar Hyvelcup. Tog ju hem segern förra året så det är det dags för igen. Kör hårt tjejer!


Vakna med The Voice

God morgon!
Kunde verkligen inte sova idag. Redan uppe. Brukar gilla att vakna med Vakna med The Voice och idag kan man verkligen säga att jag har gjort det. Hann till och med kolla lite på Funniest home videos innan. Så nu sitter jag och myser framför Vakna med lite rostade mackor och varm blåbärssoppa. Hoppas blåbärssoppen ska rensa upp lite i halsen. Tyckte jag hade lite ont i halsen igårkväll och nu på morgonen vaknade jag med värsta ont. Har bett till Gud att inte bli sjuk. Vill verkligen inte bli det just nu. Hoppas det bara är någon snabbt överkomligt. Får ta ett lugnt pass på skidorna idag.



Vaccineriet igår verkar också gått bra. Tar det på Tisdag så nu blir det Thailand helt säkert. Får bara inte hamna på sjukhus men de ska jag la klara av.

Vaccination innan resan

God morgon! Sitter nu och laddar med frukost inför dagens händelser.
Nu vid 11 ska jag ringa Vaccinationsmottagningen. Måste vara väl skyddad nu när vi ska till Thailand. Har bara ett litet problem, man ska egentligen vaccinera sig fyra veckor innan man åker, men nu är det bara två kvar. Så hoppas verkligen de kan lösa det. Annars vet jag inte vad!
Sen är det skoldags igen. Engelska som står på schemat idag. Engelska har aldrig varit mitt starkaste ämne men nu för första gången tycker jag faktiskt det är kul. Kort i taket! Det dumma är bara att lektionen är mitt på dagen. Så nu innan kommer jag nästan bara hinna gå med hunden, och sedan efter går det inte någon buss för ens 15.45 hem och då är det bara hem och äta och sedan ladda för skid och fotbollsträningarna. Kommer också vara uttagning efter fotbollen idag vilka som kommer att få åka och spela på Hyvelcup imorgon (En cup i Bodafors). Tror doc inte jag kommer få spela då jag bara har börjat träna fotboll i två veckor nu. Men annars blir det en kväll på läktarn imorgon. Trevligt det med.. Men ännu roligare på plan.


Hittade min blå tröja idag. Var länge sedan jag hade den - Från Carlings.



Bokat resa

Idag bokade jag, Emma och Malin resa till Thailand. Underbart! Om 3½vecka bär det av till Ao nang!

Ayodhaya All Suites

I väntan på träningen..

1. Var är din mobiltelefon? På bordet
2. Var är din andra hälft? På jobbet
3. Ditt hår? Oborstat
4. Din mamma? Ringer vaccinering
5. Din pappa? Åker bil
6. Det bästa du vet? Gröna äpplen
7. Din dröm inatt? Att Thailandsresan skulle finnas kvar
8. Din dröm/ditt mål? Att må hur bra som helst
9. Rummet du är i? Tv-rummet
10. Din hobby? Drömma
11. Din skräck? Dö i tsunami
12. Var vill du vara om 6 år? På väg från min populära frisörsalong till min lyxvilla
13. Vart var du igår kväll? Hemma
14. Vad är du inte? Lång
15. En sak du önskar dig? Systemkamera
16. Var du växte upp? Landsbro
17. Det sista du gjorde? Pratade med Emma
18. Dina kläder? Sofftich
19. Din TV? Spelar One Tree Hill
20. Ditt/dina husdjur? Hunden Issa
21. Din dator? HP
22. Ditt humör? Uttråkad
23. Saknar någon? Mig själv
24. Din bil? I wish
25. Något du inte har på dig? BH
26. Favoritaffär? Forever 21
27. Din sommar? Bada
28. Älskar någon? O ja
29. Favoritfärg? Rosa
30. När skrattade du senast? Innan


RSS 2.0