Jönköping

Hejsan!
Idag när jag vaknade var det väldigt varmt i sängen och Robin snörvlade en massa bredvid mig. När han gick upp mådde han inte bra och på tempen stod det att han hade feber. Stackarn. Kry på dig älsk.

Har varit i Jönköping idag. Möte med Tinno och shoppat lite skor med mammsen. Var sista gången jag trägffade henne idag innan Juli. Kommer kännas lite tomt utan henne. Underbar människa. Sen trippade vi ner på A6. Hittade två par skor alla fall och lampor som passar till min nattusbordslampa. Så nu kan jag äntligen få lite lyse i sängen på kvällarna. 

Sandalette 
Mina nya skor.

Nu borde jag plugga lite igen. Tråkigt men skönt när det är gjort alla fall. Hoppas det gick bra för helena och Fanny med Projektarbetet.


Me today. Längesedan jag använde det halsbandet.

Klar

Fy fan vad skönt. Äntligen klar med min del i projektarbetsreapporten. Suttit och verkligen kämpat med att skriva klart den idag. Ska gottgöra mina vänner som jag svek lite igår. Kände mig så sjukt dum. Men jag har en liten idé i huvudet. hihi! Nu vill mamma visst läsa igenom rapporten och kolla så den verkligen är bra. haha!

Positivt tänkande

Skrev inget igår. Vet det. men hade en lite halv pyrd dag alltså så bestämde mig för att inte skriva något om den. Så nu börjar vi på nytt här igen. En possitiv sak igår var alla fall att Landsbro vann Våryrancup. Grattis flickor!

För att det ska bli en så bra dag som möjligt idag även fast jag har så jävla mycket plugg så ska jag göra en positiv lista här nu:
* Robin är hemma från sitt läger
* Jag har klätt upp mig lite mer och känner mig lite snygg. hihi
* Snön håller på att försvinna och det är lite varmare
* Jag har haft ett bra samtal med Birgitta idag på morgonen
* Äntligen tagit tag i många bitar av mitt liv igen, I really try now
* Mitt hår har en bra dag. hihi
* Jag längtar efter att få träffa Robin nu, lär vara lika snygg och underbar som vanligt, ska fråga om han inte vill komma en sväng ikväll i alla fall. Dålig på att hålla mig.

Ja en liten lista blev det ju alla fall.



Många jag känner att jag vill umgås med nu. Måste ta kontakt med er så vi hittar på något.

 

En person som jag känner otroligt mycket förtroende för just nu. Kan inte svara på varför men du är verkligen toppen. :)

Våryran

God morgon! uppe tidigt idag igen. Svårt att sova. Men var duktig och gjorde iordning i köket åt mamma och pappa och skrev lite på mitt projektarbete. Ska göra mig iordning nu. Ska åka till Eksjö och kolla på fotbollscup, Våryran. och så ska jag och mamma gå in en sväng på InterSport. Massa REA där läste vi igår. Hoppas på att hitta en fin vår jacka.

Kollade ni på Let´s dance igår? Det gjorde jag. Men mste säga att jag tyckte att Laila Bagge var mycket bättre. Förstår inte varför hon inte vann.Bara för att hon dansat förr, det kan la inte hon rå för? Är man bättre så är man.


Diggar denna klänningen skarpt alltså. NiceNice!

Gymet

Hemma igen. Ätit äggröra med svamp och Rostbiff i nu. Och massa majs. Älskar det. haha! Det var faktiskt riktigt kul på gymet dag. Proramet fick mig mer motiverad faktiskt.
Ida tog kort på mig på gymet men de är i hennes mobil och hon är och tränar nu så får lägga in de sen.

Nu har Robin åkt på Läger. Hoppas de får kul. kan tänka mig att de får det. De nya i Laget ska skolas in eller vad man säger så de ska få göra lite pinsama saker. Vill höra allt sen.

Får se vad som händer för mig ikväll. Borde absolut plugga! PuuH Men snart är det ju Lov. En vecka kvar bara.

Träningsschema på gymet

Är redan hemma. Vart ute en kortis med hunden och käkat lite. Mycket stor fruktsallad blandad med youghurt och flingor. mm.. Nu ska pappa strax komma och hämta mig till 2 och köra mig till Gymet. Ska testa träningsschemarna som finns där en gång istället för att köra mitt egna. Kan bli kul. Får la börja med Nybörjare och bygga på det sen. Funderar på om jag ska sola efter också men jag vet inte om jag ska börja redan. Men det är faktisktr inte långt kvar till Balen nu. typ 8 veckor. CHIT!



Dagens, första gången jag använder T-shirten från mallendagsrean.



Nu blir det Gym !


Vill ha Vår nu

MOrgon! Jag gjorde en mycket rolig upptäckt igår på min dator. Kan tyvärr inte berätta vad men jag blev glad.
Var och handlade med mamma igår med. Köpte vindruvor. Älskar det. De gluffsades upp av enbart mig på högst 30min. haha! Och en till possitiv sak som hänt idag är att jag hittade min tröja från Monki. Fy vad glad jag blev. Den har varit borta as länge. Men den låg i min garderob den hade bara åkt in lite längre bakom och underst då. Så nu ska jag använda den igen. Men inte idag. Tänkte först klä upp mig endel idag men så fort jag kollade ut och såg vädret ångrade jag mig mer än kvickt alltså. Vill inte ha mer SNö nu,! hur svårt kan det va att bli vår? Så en hel del possitivt har hänt men även negativt. Robin ska åka på Fotbollsläger över helgen, Det snöar och om han har glömt mitt USB-minne till skolan är jag typ körd. Känns som om han kan ha glömt det, för där på har jag mitt projektarbete och vi ska skriva klart det idag. Så snälla ha med det Robin.
Kom på ännu en possitiv sak nu med dagen fresten. Robins mamma ska åka till Jkpg och hämta ut Robins kostym och en skinnjacka till honom och då ska hon fixa mina skor där som jag vill ha.


Skon som jag kommer få hem idag. Tack Anette!

Fetsbilder

Hittade mer bilder från festen. Jag var ju inte själv med på någon bild innan så här får ni lite mer bilder.


Det är jag i Miss Sixty klänningen.


Träffade en ny mycket trevlig människa där med. Thilda hette hon. Super trevlig alltså. Hoppas på att få träffa henne snart igen.


Den mest drogade bilden jag kunde hitta på mig eller vad? haha!


Grattis igen Tjejer! Det är ni värda.

Robins bil

Vi fick åka hem och sova hemma hos Robin igår istället sen för han skulle åka in med sin bil på morgonen för att laga den. Kan verkligen behövas. Haha! Men idag på morgonen när vi skulle åka in med den. Ni kan inte gissa vad som hände. Den startade inte ens. Det hände inte ett skit. Fick ringa efter hans pappa (är bra på bilar) som fick komma och hjälpa oss att starta den med startkablar. Och när vi äntligen hade fått igång den så kom vi ändå inte iväg. Då hade handbromsen fryst fast. hahaha! Herre Gud! Vilken bil! Men efter många om och men kom vi äntligen iväg. Vi hann till och med till första lektionen. Det var inte dåligt alltså.
 Se hela bilden

Så har haft styrketest på idrotten nu. Jag var superstark! haha!
Men nu ska jag gå och äta lite skollunch. Pasta och falukorv eller något. Tjaoo!

Bal Dejt

Jag vaknade as tidigt idag. halv 6 redan. Var as toanödig, och sedan kunde jag inte somna upp så satt vid datorn och slöade på morgonen. Skrev om ett inlägg i bloggen här två gånger men varje gång jag tryckte på publicera så blev det "Sidan kan inte visas" så jag gav upp. Så det kommer här istället nu. Var på gymmet med Robin idag på morgonen. Lite rodd och styrka. Ska snart till Jkpg nu. Eller ska vara där vid tre men måste hem och äta och lite så innan med. Ska träffa Tinno och göra lite små inköp.

Vi fick fresten reda på vem vi ska gå med på Balen idag. Jag fick en som jag aldrig har sett innan under hela min skolgång. Ganska coolt. Tänk man har gått här i 3 år men fortfarande inte laggt märke till alla. Andreas Holmberg hette han alla fall. Och så fick jag gå med en tjej till. Frida Gerebrink. Men henne känner jag lite sen innan så det blir nog bra. Bara det att hennes oranga hår ska matcha min rosa klänning. hihi! Men det funkar nog.

Idag är det Våffeldagen också. Så ikväll när Robin och jag kommer hem från Jkpg blir det Våfflor.. Mmm.. Love It!


Men nu ska jag till bussen och åka hem. Tänker inte vänta till ett bussen.

Andra snabbhetsträningen

Gjorde min andra träning där jag tränar snabbhet igår med laget. Det var as kul. Fast trodde faktiskt det skulle vara ännu jobbigare. Tog nog inte ut mig så mycket som jag hade kunnat. Men det tar jag nästa gång. Nu sitter jag i skolan och pluggar. Känner att jag äntligen kommer frammåt med någonting. Känns mycket skönt alltså.

Sedan efter skolan idag ska jag åka till Myresjö gymmet när mina kompisar tränar fotboll. Längtar efter det ibland som satan nu alltså. Stor beslutsångest om  jag ska börja igen.

Skrev inget igår men jag orkade bara inte sitta vid datorn. Kom på en sak till nu. Ska få mail om min balklänning idag. Äntligen! Och jag har äntligen hittat ett tyg med. Nu händer det. Rosa och fin ska jag bli :)


I Taket Lyser Stjärnorna

Jag valde att gå på Bion sen. Och det ångrar jag inte. Den car riktigt bra. Har läst boken innan men det var faktskt första gången filmen levde upp till boken måste jag säga.




Nu sitter jag redan i sängen och ska nog kolla på Beck sen. Tänkte kolla på mina serier som jag spelade in innan men då måste jag sitta nere och det har jag ingen lust med så får hålla mig med dem till imorgon.



Några bilder från 18:års festen i fredags:


Vi tjejer börjar förfesta ihop.


Regler när man dricker.


18 åringarna !


De fick jätte många fina paket som de inte öppnade under kvällen. Gu vad nyfkna de måste varit. haha! Jag var nog mer nyfiken. Men de fick alla fall två jätte fina "SnoppKladdkakor". haha!


Nu har precis Beck börjat. Ska kolla de nu. God Natt!

Bio vs Hockey

Har precis klivit upp och ätit frukost hemma hos Robin. Polarmacka och fruktsallad. mm.. Sitter här och försöker smälta det lute nu så jag kan träna lite sen. Styrka får det bara bli idag.
Ni vet att jag lägtade så mycket efter Robinson igår. Jag somnade ifrån det! haha! Och klockan var inte ens 9 ju. Hur trött får man va? Så jag vet knappt vem som åkte ut. Det tar på krafterna att vara uppe på nätterna. Så jag låg och sov sedan medans våra gäster och Robin spelade TV-spel. Gud vad social man får va ibland. haha!

Landsbro spelar idag igen. Jag vet bara inte vilken tid för vill gärna se den matchen. Och så är det Hockey idag med, samtidigt som Bion I Taket Lyser Stjärnor ( eller något sådant heter den) går samtidigt. Vad ska jag välja? Tror nästan det blir Bio. Någon som sett den? Är den något att se?

Homer filmen går på Canal + nu med. Har inte sett den innan. Brukar inte vara jätte förtjust i Simpson men den är faktiskt lite rolig.

Landsbro-Hultsjö

Fotbollen gick sådär för tjejerna idag. Visst de vann med 5-2 men jag vet att de kan mycket bättre. Syrran och Jonna fick spela lite med idag. Roligt för nya att komma in. Och Chris och Sofie är hemma från USA igen så de spelade också. Underbart att ha dem hemma igen. Har till och med saknat dem. haha!



Jag och mamma på väg till matchen.



Landsbro players.



Nu sitter jag hemma hos Robin med Thobbe och Feffe också. Väntar in Berggren med, kanske Jim. Ska göra lite taco om en stund till hockeyn och Robinson som startar ikväll. Har längtat till det skulle börja igen. Jag tycker det är as bra. Så den som sitter och kollar på något annat då åker bort från TV:en det vill jag lova.

Nya Linnet

Linnet jag köpte igår. Hittade inte det andra jag handlade på sidan så får la ta kort på det sen men här är linnet alla fall.


Inget ovanligt att det jag handlar kommer från Gina Tricot.

18 års fest

Hejsan! Hade full rulle på mitt liv igår så hann faktiskt inte ens skriva. Säkert. Åkte direkt till Jkpg efter skolan för samtal. Gick lite på stan och IKEA med. Köpte lite inredning till rummet och ett nytt linne och en ny T-shirt. Och så naturligtvis en fin presenet till Malin. Var ju hennes och Gabbis 18års fest igår. Den utspeade sig till en riktigt trevlig kväll. Inte riktigt så mycket dans som jag hoppats på. Älskar att dansa. haha! Men det var en absolut lyckad kväll ändå. Jag gjorde bara en stor tabbe. JAG GLÖMDE KAMERAN! Hur kan jag? A ja de fick alla fall en massa fina presenter och två Snopp Kladdkakor. haha! Mycket fint gjorda. Ska ta lite bilder från mina vänner sedan och lägga in.



Eve och Jag innan kvällen bar sig.




Idag ska jag kolla på Fotboll, Syrran ska spela med damlaget. Och sen ska jag kanske tävla i skidor men just nu ser det tyvärr ut som om det inte kommer bli så. Vet inte hur jag ska hinna. Ska till Robin sen med. Ska vara några stycken hemma hos honom i coh med att han är ensam hemma, vi ska laga mat och kolla på någon Hockey. Fråga mig inte vilken för jag har inte så stor koll på hockey på TV:en men är med för gemenskapen. hihi!

Hörs sen!

Grattis Emma !

Idag fyller ännu en av mina fina vänner 18 . idag är det Emmas tur. Grattsi Tjejen! Presenten kommer.



Grattis my Love!



Här är bilder från kalaset hos Axel med. Kunde ju inte kägga in dem innan men nu så :



Mycket fika.



Axel blåser ut ljusen på den häftiga tårtan.



Nu har Robin äntligen kommit hem med. Så nu ska vi strax äta lite god kyckling här. mm.. Tjao !

Hos Robin

Sitter hemma hos Robin nu med hans lillasyrra Moa :) . Hon är så mysig . Sitter och pratar om Lisseberg. Vill dit snart. Idag har jag inte gjort mycket alltså. Bara suttit hemma och slappat. Gjort allt för att skaffa mig en vilodag. Laddar så in i norden för morgondagen . Kommer bli kalas kul. 18 års fest för Gabbi och Malin. Sitter och pysslar inför festen nu.



MALIN och GABRIELLA - PARTY PARTY !


Men nu börjar jag undra när Robin kommer hem. Ska ju överaska honom lite. han vet inte att jag är hemma hos honom ännu. Men han kommer ju aldrig hem från sin träning, och den slutade vid halv 7. Får la sitta här och roa mig så länge. Kolla kläder på internet. så mkt jag vill ha!

Sorry!

Gud vad jag ursäktar mig nu. Men jag sk´rev inte igår och hade dålig uppdatering i förgår. Men idag ska jag verkligen skärpa mig igen. Men jag tänker inte skriva promise igen om jag inte kan hålla det.

Nu kom jag nyss till skolan efter att ha varit en snabbis på gymmet. Slutar egentligen tidigt idag sen men måste stanna kvar i skolan och skriva på rapporten på projektarbetet. Skönt att man bara det kvar alla fall. Finns ju vissa som knappt börjat och om 3 veckor ska allt va klart. Sedan ikväll är det hockey. Har missat några matcher nu så måste gå ikväll. De är ju jätte nära att gå upp i ettan nu med.

Skriver mer sen för min lektion börjart nu. Fotbollsteori. Skön lektion. Onsdagar är underbara för då har vi först träning på morgonen och sedan teori då, underbart.

Bild seg

Hejsan. Kan bara berätta lite om min dag, orkar inte lägga upp bilder tyvärr för min dator är så seg ikväll. Vet inte vad det är med den. Men dagen började inte dså bra. Skulle ha mitt nya linne från Gina, hade tagit på mig och skulle bara käka frukost innan jag var redo att gå. Men när jag skulle skära upp min tomat som jag skulle ha på macken, vad tror ni hände? Klart att den skulle spruta ner hela mitt nya vita linne. Typiskt. Så fick raskt upp och byta om. Men jag piggades snabbt upp när jag fick tillbaka mitt prov i Pedagogisk ledarskap. Hade gått as bra. Tur det för det kändes så bra när jag skrev det. Sedan slutade jag tidigt. Gick hem bakade lite bröd och gick sedan en lång promenad med hunden, Myresjö och tillbaka (1.5h). Nu har jag gjort en broccolipaj så den är klar till imorgon. Men nu sitter Robin och väntar på mig inne i soffan. Mmys :) .  Lägger in bilder för två dagar imorgon. Promise !

Fresten fick precis en inbjudan till Storfest på fredag. Kommer bli as skoj! Redan börja fundera på vad jag ska ha på mig. hihi!

Och sista grejen jag inte får glömma. Grattis Axel och Amanda, speciellt Amanda, 18 nu ju. Puben nästa!

Kusinen 9 år

Idag fyller min kusin Axel 9. Det var hans kalas vi var på igår. As häftig traktortårta och en massa kakor blev det. I present av mig och min familj fick han en hjälm till att stå hockeymålvakt i.
Var bara på kalaset i en timma. Men var tvungen att gå hem att plugga. För kan ju inte plugga under mina favorit serier. Men blev väldigt besviken på OneTreeHill igår. Fy vilket dåligt program det var. Sämsta hittills. Kunde lika väl klarat mig utan. Men GossipGirl låg på topp som vanligt.

Här kommer lite bilder från förfesten i lördags:









Ja en kort sammanfattning från en trevlig förfest med slutligen rolig utgång på hotellet.

Kalas

Och så gör man sig åtr igen iordning. Ska på kalas idag. Kusinen fyller år. Har inte tvättat bort mitt smink sen igår kväll. Var jätte trött när jag kom hem. Och jag brukar alltid vara jätte noga med det, men men.. Är ju redan sminkad och klar alla fall. Jag vet låter äckligt men sminket ser faktiskt fortfarande bra ut. haha! Och frisyren sitter också kvar. Så ska bara byta lite käder och skölja kroppen.

Igår kväll blev det faktiskt ganska trevligt sen. Först kändes det så himla stelt. Hängde ju med Carro och jag kände miog så mycket mindre än alla´andra som var där men senare så släppte det lite och när vi lämnade förfesten och kom in på hotellet släppte det helt. Var kul att dansa av sig lite. Vi spelade Guitarr Hero på förfesten också. Var as länge sen jag gjorde det men gud vad kul det är.

Funderar på att gå på den nya Vallander filmen ikväll sen . Den går klockan 6 här i Landsbro och så får jag spela in mina serier som går samtidigt och kolla på dem sen . Men jag vet inte om jag hinner. Har så jävla mycket plugg. Är det någon som sett den som kan säga om den är värd att se?



Nya Wallander

Gina Tricot

Kom nyss hem från affären med mamma. Köpte Mango. mm.. Så har precis glufsat i mig den. Kom på att när jag gymat klart innan så gick jag ner på stan lite innan och mötte upp mamma och Ida. Tänkte bara handla något litet. Hann in i en affär, Gina Tricot. Och det är kört. Testade hur mycket som helst och det slutade med att jag köpte fyra plagg sen. Fick välja bort endel.



Ja detta är lite av det. Kom på att jag köpte en ring med. Bara en slät silvrig. Och en spettsig Lila BH men den fanns inte med på deras hemsida. Men denna tjolen, klänningen och linnet fanns där alla fall.
Skulle nästan klara mig på bara den affären. haha! Jag älskar den! Billigt med ju. Men farligt. Man tänker bara åh den va billig och den med. Och helt plötsligt har an massa plagg och summan blir hög änå. Måste lära mig det där.

Funderar på att ha den nya klänningen ikväll men är inte säker. Kanske tar mina tights och min svarta spetströja. Får se.


Bilder från 3:3

Här kommer några bilder från igår:



Jag och Robin på förferren.



Victoria Beckham



Transa och Laura Craft



Sedan var själva festen på bowlingen



My Babes


Kommer lägga in mer bilder sen på de som var utklädda. Fanns ju DoctorMugg och alla där . haha !

Ikväll blir det visst utgång igen men med Carro. Ska bara kolla Medoldifestivalen först. Det måste vi göra. Tänk om det blir Snälla Snälla som går vidare. Hjälp! Se you soon !

3:3

Det blev en lyckad kväll igår. Jag klädde ut mig till Victoria Beckham. Det som var svåras var att fåtill hennes runa bollar till bröst aha! ska skriva om mer roligheter och lägga in bilder från festen sen  hinner inte nu. Carro kommer strax och hämtar upp mig till gymmet. Har en del träningsverk så kan nog inte träna så många kroppsdelar. haha! Ska gå lite på stan sen med och se om jag hittar något att ha på mig till utgången ikväll.

Här kommer bara en bild från igår så länge. Från örfesten.

Ne he . Datorn cp:a med bilderna nu. Ni får se sen . Hej så länge !

Carro

Igår kom Carro hem igen. Så nu ska vi strax ut och springa. Ska bara slänga i mig en macka här först nu. Skriver mer sen. 3:3 fest och massa ikväll ju.

Och brandlarmet igår gick bra. Det var bara någon som hade svettsat på fordon så larmet hade slagit igång.

Todeloo !



Carro och jag before the Party

Brand

Sitter i skolan nu och väntar på sista lektionen. Hade idrott mellan halv 9 och halv 10 typ. Sedan börjar nästa lektion vid två. Ganska så jätte segt att sitta i skolan hela dagen såhär. Försöker få lite gjort på min hemtenta i Religionen men den e så konstig. Fick ännu en grej till V14 nu innan lovet också. Föredrag i idrott och hälsa B. Fy fan! Jag kommer dö den veckan har hur mycket som helst. Jag vet inte vad jag ska ha om heller. Är väldigt sugen på att ha om antingen ortorexi eller anorexi. Men jag vet inte..
Efter skolan sen ska jag bara hem käka lite och träna. Har inte bestämt vad än men något blir det. Hade hinderbana på idrotten idag så där var det både styrka och kondition så.

Nu går brandlarmet!!! Chit!!! Hej då!


Studiedag

Idag har vi studiedag. helt underbart! Men jag undrar varför det heter Studiedag egentligen? Det sista man gör en sådan här ledig dag är ju nästan att studera. Hmm.. haha!

Kom precis innanför dörren. Har varit ute på en morgonrunda. Joggade till Myresjö och tillbaka. 8km ungefär. Blev ingen runda igår sen klockan blev för mycket så tog den idag istället. Nu ska jag hoppa in i duschen för vid 10 kommer en från ät (Tinno) så ska vi prata lite sedan måste jag skynda mig att göra mig iordning för ska in till Vetlanda och kolla på fotbollscup och göra några ärenden. Där kommer Gabbi hämta mig sen. Vi har en liten grej på G ikväll. Kan inte säga något ännu för det är hemligt. Lovar att ni får veta sen. Sen ska hon och jag kura ner oss i sängen hemma hos henne och sova gott. Men de e ju långt kvar tills dess ännu. 
Fresten såg något väldigt härligt här om dagen. SNÖDROPPAR ! Vår Vår Vår :)

 

Första blommorna.



Jag igår


En stor sak till som hände igår fresten var att allas våran älskade Malin fylde 18. GRATTIS Tjejen!



Malin, min Partypingla är 18 !

100309

Ja ha ,. Idag hade jag sovmorgon. Underbart. Den behövdes. Kunde egentligen haft den ända till halv ett eller mer för första lektionen gjorde vi verkligen ingenting! Fick bara reda på uppgifter som vi låg efter i. Och den uppgiften sa vår förra lärare i det ämnet att jag skulle skita i. Vi har bytt lärare i Religionen/samhällen 4 gånger och ingen säger eller jobbar lika. Riktigt jobbigt.
Slutar sent idag. Och när jag kommer hem ska jag träna medans jag väntar på att Robin ska komma. Antingen åka lite skidor eller springa till Myresjö och tillbaka. Just nu känns alternativ 2 mest lockande. Men får se vad jag känner för sen. Borde verkligen städa klart mitt rum med innan Robin kommer. Puh! Men jag vet inte om jag hinner det. Får skynda mig med löpningen.

Blev inget filmtittande igår sen. Var aldeles för trött. Satte på filmen och förtexten hann inte ens ta slut innan jag somnade. Haha! Vadå trött!

A6

Dagen slutade inte som planerat. Jag var så rastlös innan idag men så sa mamma att hon skulle på möte i Jönköping och då beslutade jag mig för att jag kunde hänga med men åka till A6 och kolla lite istället sålänge. Ida blev också sugen när jag sa det så vi roade oss på A6 en stund ikväll. Trevligt faktiskt. Handlade mat och inskaffade ett par nya skor.



Dessa i svart.



Nu ska jag bara hoppa in i duschen och sedan lägga mig och kolla på någon film. Bed time stories kanske. Låter bra om man ska sova. Någon som sett den?

Natti !

Långpromenix

Kom nyss innanför dörren med hunden. Har hunnit städa lite med innan jag satte mig här. Men inte klart. Tänkte göra en rusch nu men orkade typ bara 1/4. haha! Ska göra lite till sen. sakta men säkert ni vet.
Jag och hunden gick en lång runda på 1½ timma till och med. Var nere lite vid Hårdasjö och kollade läget. As fint väder idag ju. Känner till och med lite vårkänslor. Skulle bara vilja kunna sätta mig på verandan nu och fika lite bullar och mjölk med familjen, De e livet.



Gull Issa



Idag på bilden började vi med Grafitti. Faktiskt väldigt roligt. Har suttit lite vid internet nu för att hitta ännu mer insperation. Vet hur jag vill måla den men vet inte om jag är så duktigt så jag klarar det. Jag är jäklig på att måla av men när det kommer till fantasi. Chit! Men får jag tänka en stund så löser det sig nog.
Vi fick inte tillbaka proven i Pedagogiskledarskap som vi gjorde förra veckan. Han hade rättat massa annat sa han. Ursäkta men har lite svårt för den läraren.

Men nu ska jag försöka leta upp något roligt och gott recept på www.Tasteline.com att laga till mig och syrran när hon kommer hem. Är väldigt sugen på Våfflor nu när det känns så vårigt. Och Våfflor är lika med Vår.

Det funkade

Äntligen det funkade nu. Min snygging is in the Blogg. haha!

Nu ska jag kolla på Beck, kommer inte ihåg nu vilken det var ikväll men det var en jag inte sett innan alla fall så måste konsentrera mig på TV:an nu. GodNatt !

Min stiliga älskling

Har försökt lägga in ett inlägg från fotbollen med Robin hela dagen men det bara cp:ar i bilddagboken. Så ska försöka på ett annatvis nu. Hoppas verkligen det funkar. Sista försöket här nu då:

23. ROBIN CROONA



Namn:
Robin Croona
Nr: 23
Position: Högerback
Ålder: 19
Moderklubb: Myresjö IF
Förebild inom fotbollen: Dani Alves
Favorithobby efter fotbollen: Musiken
Tre ord som beskriver mig: Glad, Social, Omtänksam
Skyttekung i MIF 2009: Marcus Nobell
Årets buse: Kujtim Berisha
Årets överraskning: Jonathan Drott

Festkväll -> Myskväll

Dagen igår gick inte som planerat sen. Ida var jätte trött så några foton blev det inte men Gabbi ringde och jag gick till henne istället. Vi bestämde oss snabbt för att åka iväg på en fest i Ekenäs. Men festen var inte rktigt som vi tänkt oss men trevligt att få göra sig iordning lite och träffa lite folk. Ringde Robin på festen och frågade om vi inte fick va med honom och hans kompisar istället. De skulle haft bögkväll men de fick drass med oss i alla fall. Det hela slutade i en mysig kväll med film, mc donalds, godis och en trång soffa hemma hos Simon. Så kom inte hem för ens halv 3 inatt typ så sovit som en stock idag. Åt frukost typ vid halv 12. Men det är skönt med sådana dagar.



Gabbi & Anna


Nu har precis mina kusiner åkt hem. Fikat goda muffins, som syrran bakat, och bullar.



Mumma..


Nu är det laddning inför One Tree Hill och Gossip Girl. Yeah! Skulle först kollat ihop med Gabbi men så skulle kusinerna komma och måste måla klart två bilder i bilden, och en film som ska tillbaka imorgon.

Victorias secret

Har precis käkat upp kvällsmaten som jag själv gjort. Marinerat kött och pommes. Ganska enkelt men ändå. Tänkte kolla lite på Let´s dance men det var inget som föll mig i smaken ikväll. Robin bara dök upp här innan också. Han såg inte ut som han brukar om man säger så. haha! Han hade fått en boll mitt på ögat på sin fotbollsträning och är jätte svullen nu. Ska nog hänga med honom hem sedan. Se vad vi hittar på. Blir nog att kolla på någon film kan jag tänka. Vi satt och skrattade åt massa roliga Youtub klipp innan på roliga djur. Garv Garv!
Satt även och kollade på Victorias secret visningen innan idag då jag hade så illa ont i magen (vilket är bättre nu), kan nog se den hur många gånger som helst, en dröm att få gå där med dem om man säger så.



Jag och min lilla syrra ska först vara lte duktiga imorgon och simma och gymma, Jasse kanske också ska med, och sedan ska jag och sis ta massa kort. Kommer bli kalas. Var länge sedan nu. Älskar att ta massa fina bilder. Längtar.. ska vi ta och sola också när vi ändå håller på? :)

Ont i magen

Vaknade med så jäkla ont i magen idag. Och det går inte över. Vet inte vad jag ska göra åt det. Äter jag får jag ännu ondare och äter jag inte blir jag as hungrig. Hmm.. A ja . Skönt att vi har kort skoldag idag alla fall så jag kan hem och lägga mig och spela lite TV-spel eller kolla film. Ska åka hem med Henke nu. För går ingen buss än på en stund annars. Så härligt nu när typ alla skaffar körkort. Måste med ta mitt snart. Innan sommarn helst alla fall. Det är då det behövs som mest.



TV-spelet som jag fastnat och nördar vid nu. Haha!

Dagens



Tröja: Carlings
Linne: JC
Byxor: Vero Moda


Just det ja. Kom på att jag inte berättade om Universitetet igår. Det var väll en helt okej dag. Massor av folk överallt. Det gjorde mig inte så jätta mycket klokare det ända jag tog reda på är att jag inte vill bli sosionom och nått mer program som jag inte vill gå men inte en aning om vad jag vill gå. Jaja. Vill alla fall resa till USA först och va au pair i något halv år eller så. Det skulle va rikitgt kul, om man kommer till en hyfsad familj med då vill säga.

två dagar

Hej hallå!
Idag får jag visst skriva för två dagar. Men mitt internet cp:ar ibland och det funkade varken igår ikväll eller idag på morgonen. Men nu äntligen. Igår övningskörde jag först med mamma och sedan åkte jag till Emma för att kolla på Film. Systrar i jeans andra sommaren. Det var en okej film. Gick lite snabbt framåt men en sådan film som är skön att titta på typ om man är ledsen eller sjuk. En go film helt enkelt.



Systrar i jeans andra sommaren




Idag har jag varit i Jkpg. Först samtal och sedan lite shopping på A6. Mormor och morfar körde dit och hem mig. Så snälla. Samtalet gick bra och har en hel del att tänka på just nu men det ska nog ordna sig. På A6 sedan hittade jag inte så mkt. Lite inredning till rummet. Är trött på den röda inredningen jag har där inne nu. Dags att byta till typ grönt nu när våren börjar sätta fart lite. Sedan köpte jag även än härlig tröja från BikBok. Riktigt somrig och härlig. Testade även ett par gladiator sandaler men ska skicka efter ett par från Ellos så väntar till de har komit först alla fall.
Kan visa en bild på tröjan ikväll sen.
Just det ja. Köpte ett par jeans som min lillasyrra velat ha så himla länge till henne. Hon blev jätte glad när jag kom hem med dem. Tog en bild när jag testade dem på mig.



På väg till Jkpg



Idas jeans från BikBok

Nu sitter jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Skulle behöva städa rummet eller något sådant men orkar inte. Är lite sugen på någon kaka så ska nog baka lite. Någon som har förslag på något gott recept?

Stressmorgon igen

Jag hade blivit så himla bra på att ha tid över på morgornana ett tag nu men nu de sista vet jag inte vad som har hänt. Börjar falla tillbaka till Tidspesimisten på morgorna. Är alltid så trött och seg med att komma upp och sedan tror jag att jag ska hinna både göra mig iordning och äta en lugnfrukost. nej nej! Skärpning nu. Hinner ju inte ens ta en dagens outfit. Ska försöka ta någon under dagen.
Nu väntar vi på bussen till Universitetet. Hoppas på en bra dag så man kan få lite inspiration till framtiden.

Måste komma ihåg att ringa om min balklänning idag med. Påminn mig!

Program

Vi ska åka till ett universitet imorgon och kolla inför framtiden. Har vart inne lite på en hemsida och kollar lite vad man kan kolla på men jag hittar bara 3 som känns lite mer intressanta. Är det någon som har något bra förslag på vad man kan kolla på? Just nu har jag följande:

Polis
Europastudier
Coaching och sport mangerment
Digitala medier
inredning- och butikskommunikation



Är inget av detta som jag verkligen vill bli men det är ju bara ett universitet vi ska till men om ni har några bra förslag på något någonannan stans som vore värt att kollaupp. Säg gärna till. Är öppen för förslag.



Ikväll har jag varit på Vattengympa och sedan kollat på Den rätte för Rosing. Jag vet. Alla tycker att det är lika B men det är faktiskt sådant som man drar sig till vid TV:en vare sig man vill eller inte.



A ja nu ska jag försöka sova och komma på lite mer fantasifulla idéer om vad jag ska kolla på imorgon. Natti Natii !

Bara Teorin kvar

Nu är det alla fall bara teorin i fotbollen kvar idag sen slutar jag. Så skönt. Funderar på om jag ska köra lite vattengympa ikväll eller om jag ska ta en vilodag för den hårda träningen igår och köra skidor imorgon? hmm.. Får se om jag är trött sen. Just nu har jag inte så mycket sug för nu är jag bara hungrig. Hem och mat! mm..

Fick en hemtänta som är helt konstig idag i samhäll och religion, vi kör de ämnerna ihop på något lustigt vis. Men jag tycker typ bara det är religion.

Nu ska jag försöka hitta mina klasskamrater så jag inte missar en massa. Tjao!

Sprang

Hejsan! Ny dag igen.
Det blev ingen jogg igår. Jag sprang som bara den. Kan säga att det känns idag. Är rädd att det hänt något med mitt ben. Har as ont. Men vi får hoppas på det bästa. Kändes alla fall skitbra igår att äntligen få springa skiten ur sig. Hahah! Jag vet. Det är inte många som gillar den känslan. men jag älskar den.

Men skulle bara lägga in lite snabbt för orkade inte igår efter träningen. Kollade 90210 med. Har lite bråttom här nu. Har inte käkat frukost än. ska försöka lägga in under dagen men har lång dag så får se om jag hinner mellan lektionerna.
Hej så länge!

Jogg

Det blir nog bara att jogga för mig sen. Känns surt för känner verkligen att jag vill springa på. Men jag vill inte slita ut min kropp heller. Åh vad svårt det är. Alla dessa val. Kan ingen bara bestämma åt än vad som är bäst för just min kropp. Vill ju få ut så mycket som möjligt av träningen. A ja. Får la jogga ett pass till först. Har bara joggat två gånger ännu. Men nästa vecka då jäklar.

Korvpanna med Chilisås

Provet gick bra innan idag. Skönt. Var inte så svårt. Eller så gjorde jag helt fel. haha! Fast det var en sådan uppgift som man egentligen kan skriva hur mkt som helst på. Skrev alla fall 4 sidor. A ja . Nu står jag i köket och dukar fram till syster min när hon kommer hem. Hittade massa falukorv i kylskåpet som ingen äter upp så jag bestämde mig för att laga en korvpanna till henne nu. Smakade av den nyss. Känns som om den e riktigt god faktiskt. Och så naturligt vis pasta och grönsaker till. det står att man bara ska ha sallad till men. Ne inte om man ska springa intervaller på kvällen inte. Vi får visst nog springa dem i världens snö väder. Kul när det är första fotbollsträningen för mig. Och första intervallpasset också för den delen.

Korvpanna med chili

Korvpannan från www.recepten.se

Där kan man hitta en massa smidig mat att laga. Ett tips bara.

Prov

Hej hej ! Ska strax på ett möte. Och innan det och efter också för den delen sitter jag och läser det sista inför det Pedagogiska ledarskapsprovet vi har efter estetiskverksamhet idag. Våran lärare i det pedagogiska är helt lost. Den sämsta lärarn jag någonsin varit med om. Han verkar inte ens kunna det han ska lära oss. Han sa att man inte kan läsa på till provet idag men helt plötsligt så kunde man det. Helt konstigt. Och han kunde inte säga vad det var för typ av prov vi skulle få men de va ett som alltid alla elever hatar sa han. Känns sådär jätte bra. Men efter det idag så har jag bara fotbollsgymnasiet kvar då jag gymmar. Så dagen kommer gå fort ändå. Så skönt. Och ikväll sen har vi Mentalträning på fotbollsträningen istället för styrka. Så det kommer bli bra tror jag. Får köra lite hårdare på gymet så spelar det ju ingen roll. Men nu måste jag läsa vidare på provet. Hej svejs !

Silverschapoo

Ja ha . och så började dagen lida mot sitt slut . Har inte fått så mycket pluggat idag som jag tänkte . Men dagen bara rusade ju iväg sen. Övningskörde till kiosken med mamma och Ida och efter det hoppade jag in i duschen för att testa ett Silvershampoo som jag fick låna av Carro en snabbis. Hoppas på att mitt hår ska få lite snyggare färg av det . Får väll se imorgon om det är någe bättre. Hoppas. Carro tyckte absolut att det funkade på henne alla fall.



Silver Schampoo

sedan gick jag och hunden och lämnade tillbaka schapoot innan hon gav sig tillbaka till Malmö. Men hon kommer hem om två helger igen. Så kul att hon kommer hem lite oftare nu.
Vet ni vad som hände när jag var påväg hem fresten. Fick väldigt brottom hem. För när jag var hos Carro såg jag att klockan var 5 över 6 och vad börjar då? One Tree Hill. Hallå! Fick småspringa hem men när jag nästan var hemma händer det. Hunden får ett ryck och springer in framför mina fötter och jag stupar. Skrapar upp både hand och knä. Gissa om jag var glad på henne sen.Min tröst fick bli alla bra TV program för kvällen och den jätte goda maten som mamma fixat. Fläskfile och Mammas super goda pastasallad. mm..

Men ni får sova så gott nu allihopa. Hoppas ni får bra drömmar. Jag hade fresten helt sjuka drömmar inatt. Så sjuka att jag inte ens kan skriva om dem. haha! A ja . God natt!

Lagfest

God morgon höll jag på att säga. Men jag har faktiskt varit vaken en stund nu. Var nyss ute med hunden och ida på en promenad. Behövdes. Kände mig nästan äcklig nu av att ha legat i sängen hela dagen typ.

Blev en mycket trevlig dag igår alltså. Först förfest hemma hos Gabbi och sedan avfärd til Lagfesten hos Issa. Den var inte så fartfyld som den brukar vara men kan bero på att Sofie och Chris inte var där. haha! Men det var riktigt trevligt.



Förfest hemma hos Gabbi.



Världens goaste Issa.



Party Party hemma hos Issa :)


Tack för en trevlig kväll girls ! :)


Sedan kom Robin och hämtade mig där och vi la oss och kollade på skräckfilm. Kommer inte ihåg vad den hette nu och jag somnade ifrån den. Men den va as bra så långt jag såg. Ska kolla den en annan dag nu. Men inte idag. För det ska bli plugg och naturligtvis One Tree Hill och GossipGirl sen. De bästa serierna ever.

RSS 2.0