Hard work work

Ja så var det dags att åka till jobbet igen. Vi pratade om det igår. Det är svårt att ha ett riktigt liv när man jobbar hela tiden alltså. Man måste verkligen hitta ett jobb sedan som man trivs med och känner att man brinner för. För tänk hur myucket tid det faktiskt kommer ta av hela ens liv.
Gäller bara att välja rätt.. Och det är doc inte alltid så lätt!


Division 2 nästa!

I söndags gjorde vi det! Vi vann sista matchen på säsongen och är obesegrade genom hela och nu klara för 2:an! Underbart!!!!




We ar the Best! Ingen Protest!!! :D

Morgonfrallor på jobbet

Nu ska jag strax åka och jobba. Jobbar sådan tur är bara till 10 då jag har haft tre timmars sömn i natt hit tills och vill vara på topp till sista matchen i år mot Ormaryd. Så hinner komma tillbaka hem och sova några timmar innan. På jobbet ska jag baka frallor till de boende att vakna upp till. Det är riktigt mysigt det vet man själv att komma upp i huset och det luktar nybakat och bara gå och sätta sig vid frukostbordet och bli serverad :)

Men nu måste jag åka! Tjing!

Bored

Igår när Thea och jag hade kollat idol, "kollat" på Dårarna (såg ingenting, flummade och pysslade med annat) och fixat lite och det var dags för Thea att gå hem. Då började min uttråkade tid att komma.
Här är ett exempel på vad kul man kan ha med en cam om man har tråkigt.




Ibland missar man när animationerna kommer upp. Haha!



Ja så här kan det se ut när man är rastlös. haha!

 


Nytt jobb

I måndags började jag på mitt nya jobb. Det är därför jag har haft fullt upp och när jag kommer hem är det bara att byta om för träning sedan har jag varit död när jag kommit hem. Så datorn har kommit vid sidan av. Men nu på morgonen när jag är hos Robin kan jag sitta med datorn vid bordet vid frukosten så då hinner jag skriva några rader.

Nu ska jag först jobba till halv fem sen ska Thea hjälpa mig att börja fixa för ett härliogt datum som börjar närma sig. Nämligen min 20-års dag. Okej det är två veckor kvar och ännu lite till till The Happening men ändå.. Man ska börja förbereda sig i tid ;)


Kofta - H&M
Tights - Gina Tricot

Gillar faktiskt tightsen skarpt. Visste inte riktigt innan jag testat dem men de sitter verkligen bra :)

Sjuk

Sitter hemma hos Robin nu. Kunde knappt sova i natt för att jag fått så ont i halsen över natten. Och det har inte blivit det minsta bättre under dagen. Tyvärr åt fel håll. Tror även jag börjar få feber nu. Känner mig sådär konstig i kroppen. Detta är verkligen inte vad jag ville ha just nu!



Så sitter här framför datorn nu och använder de flesta knep jag vet för att bli frisk.
*C-vitaminer
*För handla vitlök att lägga i maten
*Glass för halsen
*Kanske ska försöka med honungsvatten med. Men tycker bara det är så sjukt äkligt.


Ska försöka samla på mig lite kraft nu alla fall för att ta mig bort till ICA Kvantum för att handla lite kvällsmat till mig och Robin sen till Idol. Hoppas verkligen det finns revbensspjäll kvar. Är så sjukt sugen på det!
Skulle egentligen tillbringat kvällen ihop med brudsen men huvudet väger och tror inte jag skulle vara det roligaste sällskapet tyvärr :( . Jag som längtade så.. Men jag är ensam hemma imorgon så får väll försöka bjuda in dem till mig då. För jag måste bli bättre!

Hallon- & kanelbullar

Kändes fakitskt bättre än vanligt för mig när jag lämnade frisören idag. Hon trodde till och med att mitt hår skulle kunna bli lite längre om jag först klippte av det en bit. så nu får jag ju en anledning till att klippa av det med.
Ni får se hur jag ser ut senare för har gått i ösregn och ser mest ut som en slickad katt.

Sitter här nu med nybakade hallon- och kanelbullar. Och det blev inte det lättaste baket i min historia. haha! När allt gick så himla bra upptäckte jag att det inte finns någon Kavel hos Robin. Hur ska jag nu göra för att få ut degen? Jo jag tod en Coca-Cola flaksa och försökte kavla med den. Haha! Det tog tid och när jag var klar var deggen ändå otroligt ojämn. Men bullar skulle det bli. När jag nästan var helt klar upptäckte jag ännu en grej. Inget Pärlsocker! Bullar uten Pärlsocker är knappt några bullar! Men aja. Fick försöka med vanligt socker för orka gå ner till Willys som ligger 50 meter bort ;) . haha!
Men med fasit i hand kan jag alla fall meddela att kanelbullarna var jätte goda. Ska snart testa en Hallonbulle också. Det är ju inte utsidan som räknas ;)


Hallonbullarna (Det är insidan som räknas) ;)


Nu sitter jag och väntar på att Thea ska komma och hjälpa mig med Skype. Sen ska jag kunna ringa Malin och äntligen få se hur hon har det. Det blir lite mer Live liksom :)

New look begins

Titta noga nu hur jag ser ut. Sista gången ni ser det nu på ett tag.
Oj, vad dramatisk jag lät nu, haha! Jag ska bara till frisören ;) . haha! Men ska göra något som jag inte brukar tycka om. Take the Hair off. Men jag ska försöka göra det bra denna gången och fortsätta gå med huvudet högt utan det. Lite sugen på att klippa av håret. Men våga! Kan inte någon ge mig lite mod! Jag tror det skulle bli riktigt bra men så sjukt rädd att det inte växer ut igen sen :S . Får börja med första steget nu och se hur jag känner sen.


Skjorta: Gina Tricot
Linne: Cubus
Skor: Converse

Lipsy dress

Sitter och tittar på kläder från Asos. Har rabatt där denna veckan och är sugen på att beställa. Har fastnat för denna klänningen, problemet är bara att jag inte vet om storleken kommer passa mig eller inte, chansa och hoppas kanske?

Image 1 of Lipsy Dress Asymmetric Draped Jersey


Myresjö dagis

Har kommit hem från dagens arbete på dagis. Kanske var sista gången för idag om man inte får hoppa in på ett vanligt jobb medan man arbetar på ett ungdomsjobb? Det måste jag ta reda på. Hoppas alla fall att det är så så jag får mysa med alla gulliga barn och trevliga fröknar lite mer. Har nämligen trivts väldigt bra ute på Myresjös dagis.
Har nu alla fall dragit på mig myskläderna och önskar nu att någon kunde läsa mina tankar och komma upp med nybakade bullar till mig. Har fått sådant sug efter bullar. Bullar, bullar, bullar. Hade med mig ett antal bullar hit i helgen som jag bakat men de är redan slut. Och nej jag åt inte ens hälften av dem. Robin kan vräka bullar han. Helt sjukt! haha



Måste skaffa mig lite mer ork bara sen tänkte jag att jag skulle springa över till Kicks och köpa en primer. Behövs nu när jag äntligen har beställt 88 paletten som alla just nu verkar vilja ha. Längtar till den kommer. Oj vad jag ska exprimentera :) .


88 paletten skimmer

Cecil mys

Det blev inte så mycket shopping på staden idag. Vi tittade in i några affärer väldigt fort sen kände vi nästan direkt att vi var mer sugna på att sitta på Cecil och snacka. Thea hängde på också så vi hade alla att prata om. Diskuterade en hel del om framtiden. Om vad man ska göra? Men vi alla var nog ganska överens om att flytta är ett måste. haha! Göteborg är visst något som drar för flera.

Hittade alla fall en billig bas tröja på Gina. Den fick ensam åka hem i en påse idag. Kollade på en BH med men att det alltid ska vara så jobbigt att testa. haha! Får göra ett nytt försök på den imorgon.


Precis en sådan tröja som man aldrig tröttnar på. Snart har jag nog en av varje färg i min samling.


Nytt

Hejsan svejsan!

Sitter och väntar på att Emma ska ringa. Tänkte åka in till stan och mysa lite. Fika och se om man kan fynda något.


Inviger idag min nya tröja från Gina :)

Köpte den i för går när jag skulle hitta en klänning eller liknande till kvällens utgång. Men hittade allt annat än en fest outfit. Som vanligt. Så inhandlade även en ny jacka, som jag kommer använa mig mkt av i vinter, och så plockade jag på mig ett gäng nya undisar. Känner mig alltid som ny med nya underkläder.



Ska se om det är någon som har lite bilder från de två senaste helgerna. Skulle vara kul själv att se lite bilder från de bravaderna. haha

Börjar dagen med bakning

Morgon!

Idag har jag lite att se fram emot även fast jag är ledig idag. Har fått lite extra nu alla fall. Ett steg framåt.
Nu på morgonen ska jag strax gå och baka muffins och kakor till kiosken på fotbollen, sen ska jag upp till skolan och prata med en om jobb, kolla killarna som byter dör på vårat kylskåp (haha! det där lät lite fel), plocka blåbär med Elin om jag hinner. Hoppas verkligen det för har velat ha de där blåbären så sjukt länge nu! Och sist men inte minst så ska jag spela match. Ska spela mittmitt. Har aldrig spelat på den possionen innan så blir väldigt kul att se hur det ska gå. Kommer jag vara en yr höna? haha!

Kladdmuffins
Första sysslan börjar jag med nu!

RSS 2.0