Strosa i stan

Kom precis innanför dörren för att ha tagit en promenad med Issa. Innan dess har jag bara varit i skolan och käkat lite lunch. Skoldagen blev kort idag. Hade bara lektion i 30min. Men så har jag ingen buss för ens om två timmar då så pluggade en timma och sedan gick jag ner på stan och strosade lite. Hittade ett fint halsband på Lindex som jag lagt undan till imorgon. Strosar på stan någon eller några dagar i veckan nu mer pga de sega busstideran. Men får skylla mig själv när jag inte tagit mitt körkort ännu. Men snart så :) .
Och i och med att jag går så mycket på stan så hittar man alltid något. Försöker att inte kolla för mycket för måste spara pengar men smyckerna kan man inte låta bli. Men handlar alla fall bara om jag hittar något billigt. Förra veckan hittade jag ett par öronhängen för 15kr. Visste inte om de skulle komma till användning men 15kr. Så idag andvände jag dem i alla fall.




The look of today

Så nu ska jag nog gå och sätta mig och kolla Gossip Girl som jag missade igår kväll.

 

Fresten. Spelade ju i lördags. Det gick varken bra för laget eller för mig. Så väldigt tråkigt i och med första A-matchen. Nästan första matchen över huvud taget för mig. Men fick spela på söndagen igen och då gjorde jag ett mycket bättre inhopp kändes det som. Förlorade doc matchen men vi vet att vi kan mycket mer..


Game day

Morgon allesammans! Uppe tidigt idag igen. Men idag är det nog också för att jag är nervös. Var inte så farligt när jag vaknade med herre gud säger jag bara nu! haha! Försöker ladda men det är inte jätte lätt när fjärillarna är som galan i magen. Men det ska nog gå bra. Jag ska spela med A-laget idag. Har bara spelat en match än så länge på 1½ år så jag har all rätt att vara nervös idag.
Vi ska åka till Emmaboda så kommer inte komma hem igen förens sen eftermiddag. Men gud vad jag har längtat efter det här ändå! :)

-------

Igår kväll blev det som jag trodde. En seg hemma kväll. Ännu segare när jag fick reda på att syrran inte heller skulle vara hemma. Utan fick köra henne på Mogärde-disco. Hoppas hon hade kul alla fall. Och att alla 91:or igår levde livet på 3:3.

På tal om syrran. De har fått sina avslutningskläder nu (hon slutar 9:an). Hennes mysbyxor var felmärkta så hon ska få ett par till. Så hoppas på att jag ska kunna få hennes felaktiga. Mina gråa mysbyxor är fortfarande hos Pontus. Som jag glömde där för.. hmm.. Är det ett år nu? Kan säga att jag saknar dem alla fall.

 
Idas feltryckta byxor. Kan ju försöka ta bort texten eller något.


Ikväll när jag kommer hem ska jag beställa lite kläder tänkte jag. Är i stort behov av kläder just nu. Speciellt sommarkläder och skor. Och så har jag hittat precis en sådan BH jag vill ha. Äntligen! Så det blir det och sedan ska jag ha myskväll med Robin. Då hoppas jag på att kunna ha ett bra samvete efter en bra genomförd match och vinst i protokollet.


Upptäckte precis att jag inte har så många bilder på mig och älsk. Det måste fixas.
Men här kommer alla fall en på oss från balen. Vårkänsla på köpet!


VÅR

Jag bestämde mig för att ta mitt nya färgglada linne idag på morgonen. Och det gjorde jag rätt i för när jag kom ner för trappen var det redan 3 plus och solen sken. Så när jag pluggat en stund och såg att tempen bara gick uppåt bestämde jag mig även för att sno mammas vår-jacka till skolan. Så nu skrotar jag vinterjackan för i år. För nu är det VÅR. Så snittsigt va.


Mitt nya Linne på dagens.


I skolan hade jag mitt svåraste prov någonsin. Trodde jag kunde allt hyfsat men nu får jag vara glad om jag får G. Men det får jag nog. Tänk possitivt!
På tal om possitivt. Jag ska spela med A-laget imorgon. Tror ingen kan förstå min lycka. Låt det gå bra för mig! haha!
Mera possitiva saker idag är att jag är klar med dagens städning, har varit uppe hos mina mysiga morföräldrar och nu har fått en burk av världens godaste Kola. Lillebrors bästa kolablandning.



Kvällen ser där emot inte så ljus ut. Har inget att hitta på. Alla ska på 3:3 och pojkvännen ska på hotellet. Kunde ju gå dit en stund men vill verkligen ladda inför matchen imorgon så det blir det inte.

Men röj järnet nu på 3:3 alla mina partypinglor! :D


Plugg

Ja plugg är vad min dag består av idag. Har pluggat sedan jag vaknade. Okej gjort mig iordning lite för skolan vid 1, käkat och läst tidningen. Säkert ingen som missat mig där idag. Men är tyvärr inte riktigt nöjd med bilden. Óch pga det vet jag inte om jag kommer lägga upp den här till er som inte prenumererar på VP. Men får se om jag känner lite bättre för den i eftermiddag.. Så här kan det bara ibland..

Men nu ska jag väll återgå till plugget igen.. Efter regn kommer solsken !


Regn...


SOLSKEN ! (Bild som jag tänkte bloggat med igår)




Problem

Jag börjar undra om det är meningen att jag ska blogga mer.. För nu har min dator laggat bara sådär.. Har alla mina bilder och allting där. Får inte lägga in något på Pappas dator (som jag använder nu) så blir svårt att lägga upp nya bilder och så.. Ska klura på detta..

Nu ska jag alla fall strax iväg för att gå på dagens engelska lektion. Ska få tillbaka mitt prov med. Mitt första engelska prov som jag varit på som det känns som om jag fattar någonting av. Härligt! Haha!



Saker som Anna fixar idag:
Städat rummet, nästan klart-plockat undan. Dammsuga och damma imorgon. Men det är framsteg.
Lagat en portion mat - Pasta och med kyckling a la skinksås 
Pluggat




Och nu ska hon dra till skolan....


GRATTiS

Idag fyller min kära kusin Axel 10 år! Vi var och firade han i helgen. Mycket trevlig med mijoner kakor och en maffig tårta som Axel själv hade bakat.


GRATTIS !!


Och så har vi ännu en som fyller år idag.. Ett stort Grattis till Amanda!

Thailand

Ne men hejsan alle sammans. Det var inte igår va.. Men jag har faktiskt varit iväg i Thailand, och okej jag kom hem för lite mer än en vecka sen men jag bestämde mig för att inte blogga för ens jag hade lite bilder från Thailand att lägga in och nu äntligen har jag, Malin och Emma (flicksen jag åkte med) fixat så alla har fått bilderna. Så nu får ni bilder med korta förklaringar om resan.


Resan började så himla bra när vi kommer fram till incheckningen och personalen frågar:
- Har du kollat på ditt pass det sista Malin Sjöberg?
What?..
Rusa till polisen och fixa nytt pass i sista stund! Panik! Och vi fick verkligen inte Åka TAXI!!
Men 5min innan incheckningen stänger hade vi nytt pass och checkade in.

Så tips till alla er som ska åka utanför Europa. Passet måste vara giltigt 6månader framåt från att ni åker.


Det första vi upptäcker är den sjukt underbara naturen.


Stekarna! haha








Denna bild får avsluta så länge. Vågar inte lägga upp hur många som helst på en gång. Man vet aldrig när datorn eller bloggen laggar. Men mer kommer..


RSS 2.0