Crispy chicken bites spice mix

Lagade nyss lite mat här hemma och testade då den nya spice mixen Crispy chiken från santa Maria. Oj vad gott det var. Spröda kyckling bitar som man kan servera som man vill. Antingen isället för taco köttfärs, till klyftpotatis eller dyligt eller bara som snacks till någon god dipp. Mm..

Bingo i shoppingen idag

Hittade lite av det jag skulle idag och lite extra också. Jag hittade alla fall mina träningsbyxor och något som jag velat ha länge nu en ear cuff.
Min första ear cuff. Funderar på om jag ska beställa en till fin jag har hittat. En ny hit alltså!
Hade 20% rabatt på sminket på H&M också så tänkte att jag måste passa på innan värde checken går ut så inhandlade detta mörklila läppstift från Max Factor.

Sista februari

Nu ska jag ner på stan och införskaffa mig ett par knickers att träna i på Zumban och en ny necessär då min är alderles för liten. Ramlar ur mer än vad som får plats i nästa.
Min marinblå koftan kommer bli en hit i sommar över mina ljusa jeansshorts och och ett slappt enkelt vitt linne.

Lördagens kvällsoutfit

Kom bara på att jag glömt lägga in kvällens outfit + ett par svart lila spets pumps.

Lag fest del 2

Handla Piggelin på Willys var jag och Maja rikrigt bra på. (Köpte en och en i glassboxen, när vi sedan kommer till festen får vi reda på att de fanns i packet 15st för samma pris som vi fick för 6st).
At the Party!
Och snart började folk resa på sig och festen kunde verkligen börja!
(Julia jag är tvungen ;) ) haha!
Limbo var en roande lek under kvällen..
..och även att spela fotboll med en apelsin.
Sedan vidare mot all in på hotellet..
Lagfest <3 . Haha!

Lagfest

Här kommer lite bilder från Lagfesten igår. Kommer mer bilder sedan när jag tagit några bilder från Maja så länge kommer några bilder jag snott från syrran :)
Riktigt kul kväll! :D
Vi är verkligen ett lag där alla är välkomna att vara sig själva och släppa loss!

Can't sleep

Åh jag som vill sova ut! Jag förstår inte jag kan inte sova längre.. Har legat vaken sen klockan fem och snurrat, gått på toa, blivit hungrig.. Ja det gick helt enkelt inte ligga kvar längre. Vill ju vara utvilad till första matchen på säsongen som utspelar sig klockan ett idag och sedan kvällen och årets första lagfest!
Men istället för att sova får jag sitta och njuta av mina tulpaner på köksbordet med en smoothie och läsa H&M:s magazine Vår 2011.
Inspration

Grattis Älskling!

Har inte haft tid att blogga så mycket idag. Har haft fullt upp då min pojkvän fyller år och har bara velat ägna tid åt honom :) .
Ett stort Grattis Älskling! Skål för dig ;)

A-creme

Min ansikts kräm var nu slut och jag bestämde mig för att testa en ny. Har hört mycket om denna att den ska vara bra så nu är det upp till bevis.
A-Creme, 120 g i gruppen <a href=
124:-
Tråkig burk men antagligen bra innehåll.

Golden

Ska gå till Cecil nu och möte upp Malin för att planera lekar till våran lagfest :) .
Dagens smink:
Idag är det guld som glimmar.
Ps. (Jag ska noppa ;) )

snake

Någonting som jag verkligen känner att jag vill få in i min garderob just nu är något omrskinnsplagg. Riktigt hett!

Hur snyggt!

ZARA

Visste ni att Zara ska öppna internetshop den 3 mars! Äntligen. Är alltid så svårt att få tag i deras kläder annars då de inte har någon butik här i närheten.
LEATHER DRESSKNOTTED PEEP TOECOCONUT PLATFORM COURT SHOEPARTY PEEP-TOESOFT BALLET SHOETWO-TONE BOWLING BAGGATHERED MESSENGER BAGDOUBLE-HANDLE CITY BAG WITH CLASPPLAITED LEATHER BELT

Skidtävlingen genomförd :)

Jag har nu genomfört min första skidtävling :) . Helt ärligt är jag faktiskt stolt över mig själv och det var riktigt kul. Prestationen kanske inte var den bästa men tänk om jag skulle träna och ligga i.. Åh! saknad! Men nu är det fotbollen först så får man se vad som händer till nästa vinter. Men tack Julia och Carola som fick mig att hänga med ikväll. Superkul :)


Ladda skidtävling

Ska nu göra mig redo och ladda för årets första skidtävling för min del. Förstår inte riktigt till 100% vad det är jag ger mig in på men det blir nog kul. Otränad som man är räknar jag faktiskt med att komma sist så ingen press :P .
Bara synd om Julia som jag ska åka med då det är parstaffet. Men hoppas på att försöka att inte tappa så mycket så hon kan åka ifatt igen ;) . haha!

Hej så länge!

Storstädning

Håller på att städa lägenheten för fulla muggar. Men måste visst göra ett uppehåll nu då jag inte vill dammsuga eller städa sovrummet så länge Robin sover. Så väntar bara på att han ska vakna nu! Waiky Paiky!
Diskar som aldrig förr ;)

Mormors kalas

Det var ett trevligt kalas igår hos mormor med skidor, jätte god mat, god tårta (som Axel bakat) och trevligt sällskap.
Ett stort Grattis igen Mormor!
Och vi ballar ur! :D

Outfit

Här är tre outfits som missats i arkivet den senaste veckan:
Tappade igår mitt bruna armbandet jag har på mig på denna bilden :(
Älskar mitt nya halsband. (Och jag som tvekade på om jag skulle köpa det).
Syns inte så väl men har under jackan en vit spetts skjorta från H&M

Monki

Tänkte lagt in lite bilder från kalaset igår men hittar inte min plugg till kameran just nu bara för det så istället tänkte jag lägga in några favoriter från Monki:
OlgaLindaJudyDianaLoulouTessAidaPolly
Armband 80:- , Transparent skjorta med skinn fickor 350:- , Jacka 450:- , Koftor 300:-/st , Randig topp 150:- , Linne 100:- , Strumpor 30:-

Blue Dragon

Det var extrapris på Blue Dragon wok saucer denna veckan på Willys och bestämde mig för att testa. Har nu bara stekt till kycklingfilé och wokgrönsaker och blandat med Blue Dragon Oyster Spring and onion sauce och sedan serverat det med nudlar. Oj oj oj.. Hur smidigt som helst och jätte gott.
Ett tips till god mat som går jätte snabbt :)

Lila

Ska snart iväg på kalas idag också. Idag är det dags att fira Mormor. Fick lite lust att sminka mig lite extra till det så kör på Lila idag.
Jag har ett stort intresse över smink. Sminkar mig ofta här hemma i olika nyanser och så bara det att jag inte brukar gå ut med det. Men funderar på om det inte skulle bli lite ändring med det.
Hoppas på att jag ska kunna få gå en make up artist utbildning i framtiden (snar framtid?) och lära mig ordentligt. För tillfället är det bara självlärning.

Idas dag

Jag tror allt min lilla-syster fick en bra födelsedag igår med många fina paket och rikrigt god kladdkake-tårta. Ska försöka fixa receptet sen :)
Våran heldliga "födelsedagsfotölj" hemma.
Hon fick inte önska något då hon behövde 3 blås på sig för att få ut alla ljusen.
Av mig fick hon en söt liten navelpiercing då jag vet att hon tjatat om en som hänger lite :)

Escada

Escada gör inför varje sommar en ny fräsh doft och jag har nu klippt Escada Taj Sunset som är denna säsongens doft. Riktigt fruktig och härlig inför sommarens heta dagar :)

Pris: 30ml/395:-


Grattis Ida

Ett stort stort Grattis till min syrra som fyller 17 år idag! :D
Love you sis!

Restauranger i Vetlanda

Var ute och åt med Robin för en liten stund sedan. Vi tänkte äta på Bowlingen men märker att det är fullt när vi kommer dit. Tänker då åka någon annan stans i stan och upptäcker då... Vad finns det mer för bra resauranger i Vetlanda om man inte är sugen på Kina mat?? Herre gud vad dåligt utbudet är i denna staden!
Men efter en åktur efter restauranger blev det stammis-stället Arena.
Kvällens outfit
Nu sitter jag hemma i lägenheten igen. Robin är och spelar och det är nästan ingen som är hemma eller är upptagen i Vetlanda denna helgen. Förstår inte vad jag ska hitta på? Ikväll nu blir det att sitta med mig själv och börja beta av The Hills first season. Har alltid tyckt det verkat bra när man kollat små snuttar på MTV (aldrig följt det) så nu blir det äntligen av att börja kolla på riktigt.

ZUMBA

Ja ha. Då har man varit på sitt första Zumba pass. Shit vad kul det var! Man fick skaka massa, dansa röven av sig i 50 min och ha sjukt kul samtidigt som detta ska vara träning! haha!
Första låten kände man sig lite tillbaka dragen men ju mer tiden gick ju mer släppte man loss och snart var det som att vara på en nattklubb i något varmt samba land :) . Jag rekomunderar detta starkt alltså!

18/2

Sitter nu och laddar inför dagens Eksjö resa med jobbet och sedan dagens första pass på Zumban. Ska bli spännande att se vad det har att ge :)


Jordgubbsyoughurt-dryck

Kom hem från träningen för en stund sedan och sitter nu och äter taco och dricker smoothie :) . Mumms.. Hittade ett nya recept på smoothie för några dagar sedan på olika smaker. Kan lägga ut ett efter ett när jag testat dem.
Här kommer det första:
Jordgubbsyoughut-dryck
1,5 dl vanilj yoghurt
1,5 dl mjölk
1,5 dl frysta jordgubbar
1 msk sötmandel eller solrosfrö
1/4 avokado
1 msk havregryn
1/2 lime (saften)

Jag tog doc bort avokadon och och limen och la i en halv kiwi istället. Super :)


Alla Hjärtans Dag

Igår var det Alla Hjärtans dag. Det var mys på jobbet med Vaniljhjärtan och tårtor, man fick och skickade sms till människor man tycker om, man bryr sig om alla lite extra. En fin dag helt enkelt. Själv fick jag inte träffa min älskling för ens efter min träning på kvällen. Då hade han lagat taco och dukat upp och till efterrätt blev det det bästa jag vet. Jordgubbar och mys :) .

Solen :)

Det är så härligt när solen skiner! Jag vill bara ut ut och åter ut! Var ute och gick med Malin och Thea innan och på vägen tillbaka hem ställde jag mig mot en husvägg i solen i lä och bara njöt av solens strålar som värmde. Åh, solen är lycka. Bara de kunde varit typ 20-30 grader varmare också :P .
Nu kom jag alla fall tillbaka till lägenheten och fick syn på att alla saker här hemma inte gillar solen lika mycket som jag. Som t ex mina ljus.
haha! Dags att sätta något annat i fönstret nu. Frågan är bara vad? Tycker ju om min fina ljusstake som jag fick av Eve på min födelsedag. Skulle behöva lite inredningsinspration.

New in

Nu ska jag åka och jobba i 3 timmar. Puh! haha! Men det är ingen längre sträcka så det går nog snabbt.
solglasögon och Bodylinne som jag fick med mej hem igår. Även äntligen mina svarta converse och lite annat smått och gott :)

Nya ansikten på dansgolvet

Oj vilken dag det blev igår sen. Jag kom hem från JKPG med nya roliga plagg (ni får se dem senare) slappade i soffan en stund innan jag satte på lite musik och Malin ringde och hettsade om att vi skulle ut. Hade verkligen inte tänkt det igår men så blev det. Det blev en kul kväll med Mathilda debutandes på Hotellets dansgolv. Hon var magisk. hihi! :)
Tack för en bra kväll flickor och hoppas du hade kul Mathilda :)

Min outfit från igårkväll om man tar av koftan sätter på lite mer smycken och släpper ut håret :)

JKPG

Nu ska jag dra mig uppåt JKPG idag igen. Robin och Dennis ska åka och kolla när deras B-lag spelar så då tänkte jag passa på att ta en runda på A6. Känner mest för BIKBOK idag och ett par nya skor, har ju varit ute efter de svarta conversen länge nu. Men nu hettsar Robin. Måste gå. Hej svejs! :)

Åh 90-tals musiken

Elin och Malin var de sista att lämna lägenheten för kvällen. Har myst med dem, Thea och Emma framför den nya filmen You again. Kul film faktiskt. Avslutade sedan kvällen med gamla låtar och dans. Sitter faktiskt just nu och lyssnar på Agua med Roses are red. Åh! haha! Gamla låtar har verkligen sin charm.
Dagens. Blir ofta bulle i håret nu då jag inte behöver göra något med det då som sliter. spara Spara.. Det får ta sin tid men kom igen :P

Första träningen

Igår kväll gjorde jag min första träning på en månad. Sa ju att jag skulle komma tillbaka nu :) . Det kändes bra i bröstet, det ända problemet var att jag var helt död efter halva träningen och fick springa med mjöksyra i både armar och ben resten. haha! aldrig kännt så på en fotbollsträning innan. Dags att börja ta igen lite.
Men sjukt kul att vara tillbaka! Laget är så sjukt underbart :)
Orsaken till att inlägget inte blev igår kväll är ganska simpelt. Anna låg som en död padda i soffan. Ända rörelsen efter träningen var de få stegen mellan soffan och sängen. haha!

Vårkänslor

Idag har det äntligen varit solsken och till och med några plusgrader. Var ute och gick innan solen gick ner och gu vad härligt det var. Vårkänslorna bara rusade över mig. Fortsätt så nu..
Och jag blev extra lycklig då detta var första gången jag kunde vara ute och gå utan att jag fick ont i bröstet sen jag hade lunginflamationen. Så denna veckan kommer jag nog vara fit fot fight igen :D
Sen var jag hemma hos mamma och pappa innan. Nu börjar sökandet in på skolan. Ah! Vilken spänning! haha!

Hund schampoo

satt och kollade på lite saker till våran hund hemma hos mina föräldrar. Och hittade dessa schampoon.
Pet Head "Feeling Flaky" Dry & Sensitive Skin Shampoo'Pet Head "Quickie" Quick Rinsing ShampooPet Head "So Spoiled" Conditioning Crème Rinse
Jag som älskar att köpa saker till mitt eget hår. Den perfekta presenten till vår hund från mig. haha!

Utvilad med nytta

Gu vad länge jag sov idag. Så himla skönt! Var jätte länge sen jag verkligen fick sova ut. Så nu kommer jag var piggelin idag.
Igår var jag riktigt duktig faktiskt. Gjorde matlådor till veckan. Mexicansk taco sopppa och en fiskgratäng. Det blev riktigt gott faktiskt. Sen kom Malin och då gjorde vi kola paj att ha till kvällen.
Kvällen bestod nämligen av mig, Elin, Amanda, Malin, Peter, vitt vin, skön musik och kolapaj. Ett stort plus till Amanda som var hemma från Halmstad :)
Idag ska jag snart hem till päronen då jag ska få lite hjälp att söka den skola jag vill till i höst. Skulle bli så lycklig om jag kom in därför måste jag göra det bra.

Hyvelcup

Har precis kommit hem nu efter att ha kollat på laget spela Hyvelcup. Det var en drös med roliga matcher och hade en riktigt trevlig kväll. LIF gick för fulla tåg och kan glädja mig över att vi spelar den bästa fotbollen. Doc hade vi alderles för mycket stolpar och ribbor mot oss i finalen.
Heta tofflor ( I know ), Men så sjukt kallt golv hemma i huset.
Men nu måste jag hoppa i säng. God natt!

Grattis Gabbi

Idag vill jag utbringa ett fyrfaldigt leva för Gabriella som fyller 20 år idag!!!!
HURRA HURRA HURRA HURRA!
Grattis Gabbi! Hoppas din dag är toppen! Får komma upp och fira dig snart :)

Mellanrum?

Det har blivit något fel på blogg.se det sista tror jag. För det går inte göra mellanrum mellan styckerna i texterna längre så det blir jätte jobbigt att läsa och inte alls lika kul för mig att skriva. Om det inte löser sig snart tänker jag byta blogg-site. Om det inte finns någon som förstår vad det är för problem?

Snabba frukostbullar

Sitter nu och äter nybakta frukostbullar. Mmm.. de är så goda. Så tänkte lägga in receptet som man så smidigt slänger ihop så här på morgonen när man vill ha mat snabbt.

12st
Ingredienser
4dl vetemjöl
1dl grahamsmjöl
1msk bakpulver
½tsk salt
2msk sirap
3dl filmjölk
Pensling: 1 ägg
* Blanda ihop allt
* Forma 12 bullar av degen (jag brukar bara forma 8st då de blir så små annars)
* Gräda bullarna i ugnen 10-15 min i 175-200grader
Finns även lite alternativ till satsten:
- Byta ut sirapen mot socker eller honung
- Rågmjöl istället för graham
- Ha i en riven morot i degen (brödet blir då lite saftigare)
Det bästa med detta recept är även att man kan spara bullarna lite. De blir inte äckliga om man inte äter dem direkt utan håller sig även några dagar framåt.

natti natti

Har suttit och bara varit hela kvällen nu. Spelat Donkey kong och druckit cola. Fick köpa hem LOKA idag för ett starkt försök att försöka alla fall minska ner på cola drickandet.
Nu ska jag strax hoppa ner i sängen för att vara utvilad till morgondagen då jag ska träffa Eve för första gången på jätte länge. så himla kul.
starkt försök att hålla uppe ögonen på en sista bild för kvällen.

God natt! :)

MOOD

Blev faktiskt nöjd med min hemma-slingning :) . Inte en gul ton så långt ögat kan nå precis som jag ville ha det. Tänk att MOOD:s slingor aldrig sviker mig. Och det är stor skillnad på att betala 400:- hos frisören och 30kr för ett hemma paket på ullared ;)
så om ni får för er att slinga hemma någon dag rekomunderar jag denna starkt om ni inte vill ha några guldiga slingor.

Slingor

Håller på att slinga håret här hemma. Hoppas verkligen det blir bra nu. Inge gula toner tack.
Så här söt är jag i hättan! haha!

Taco kväll med Malin

Var med Malin igår kväll med. Och oj vilka planer vi har. Vi måste verkligen börja genomföra nu. Jag tror det skulle kunna bli hur bra som helst! :D Men vi måste börja nu så att allt kan bli på topp och inga andra planer bokas in. Tar mer när planerna börjar närma sig ;)

Svarta converse

Har länge varit ute efter ett par svarta converse nu har bara inte blivit av att jag köpt dem. Så igår efter jobbet bestämde jag mig för att gå ner på stan och köpa ett par. Men naturligtvis var de slut i min storlek och istället kom jag hem med tre par nya byxor. haha! Jag är inge vidare på det här :P

RSS 2.0