Sjuk

Fick gå hem från jobbet igår. Mådde kasst. Sjukt ont i magen, spytt, feber.. Vad är detta nu för skit! Mår inte riktigt lika illa idag men magen är kass. Fattar inte vad det är? Får bli hemma från jobbet idag med :/ .
Hade tid hos fissan igår under alla omständigheterna. Men jag tvingade mig dit. Kunde inte vänta längre nu. Satt som ett lik i stolen men håret kapade jag. Och tjoff så var man korthårig. Klippte det väldigt kort denna gången och lite tuffare frisyr men från och med detta ska jag spara ut. Var bara tvungen att bli av med allt det slitna och kul att testa en ny frisyr. Betsämde det faktiskt precis innan jag gick då Robin, Simon och Alle hettsade om att jag skulle klippa av mig det. Så jaja.. Ni fick nästan som ni ville. Inte rikrigt så kort som på bilden jag visade men kortare alla fall ;)


Ganska dålig bild och ser död ut. haha! Är jag nästan också så.. Men kommer bättre bilder med tiden och så är jag inte klar än. ska färga och slinga mig imorgon.


SPA

Igår fick jag min födelsedagspresent av Robin. Vi åkte på SPA. Mm.. Spa är bland det bästa som finns. haha! Snacka om avslappning. Och så fick jag massage. Hon hittade ett antal knutar och tyckte jag borde träffa massörer lite oftare. Skönt men dyrt!
Efter Bubbelpool, bastu, massage och mys blev det vidare till en restaurang och äta gott :) .


Tack Robin för en super dag :)


Min leopardtröja

Idag är det måltidensdag och det ska firas lite på jobbet så bestämde mig för att klä upp mig lite mer idag. Hittade min gamla leopardtröja i garderoben. Den är som hittad igen i dessa tider. Så la jag sminkningen efter tröjans färger.



Snö kaos

Vid halv 6 började det snöa och det snöar än. Och det är inte lite snö som kommer. Shit! haha! Känns typ som i In thependence day eller något. Jag och Ida gick ner en sväng i Landsbro innan för att kolla på kaoset som rådde i vår lilla by. Bilar och lastbilar överallt som inte kom någonstans. En lastbil som stod över hela vägen och bilar som inte kom upp för backarna. Dags för vinterdäck kanske ;)

Vi började även leka lite i trädgården hemma. Jag kan inte säga att jag hatar snö. Åka pulka och flumma i snön är great :)



snö är det!! Detta är på bara en och en halv timma. innan detta hade vi inte sett skymten av sö i år! Sjukt! haha

20 oktober

Då var det dags att fara iväg till jobbet igen. Idag är jag uppbakad nästan hela dagen på jobbet så denna dagen kommer gå fort. Skönt.
Och ikväll blir det skidträning för hela slanten. Sprang intervaller på skidorna i måndags. Fick en sådan härlig känsla när jag fick kall luft i lungorna. Benen bara började springa och gud vad jag längtade efter att få åka på snö och ge järnet! :P


Kör på clean i ansiktet idag. Ingen mascara utan bara lite bas.

Skjorta - Gina Tricot
Halsband
- Glitter
Strumpbyxor
- Vero Moda

Ska försöka få upp bilderna från festen i helgen idag. Gick inte på blogg.se innan då det tog alderles för lång tid att över huvudtaget lägga upp en bild. Men ska göra ett nytt förök idag., Dessa bilder gick ju alla fall fort :)

Men nu måste jag åka! Tjaoo!


Yesterday = busy

Tänkte verkligen ha bloggat igår och lagt upp massa bilder men hann bara inte. Hade min 20-års fest i Lördags, därefter allt donande och allt jag köpt som jag inte kunnat visa ;) Det var nämligen Halloweenmaskerad. Så städade hela förmiddagen igår och sen åkta jag ut till Sandsjöbaden för att äta med fotbollslaget och så fort jag kom hem skulle jag köra hem Robin som låg hemma och sov. Så ganska fullt upp hela dagen för när jag väl kom hem och skulle sätta mig satt Ida här. Så de får bli idag istället. Men hinner tyvärr inte just nu heller. Får bli när jag kommer hem från jobbet för nu måste jag ner och äta frukost.

Tjao så länge


My happy Birthday

Uppe med tuppen. Och det var inte min mening idag. Tänkte sova länge så jag skulle orka med kvällen till topp. Men men.. Får orka det ändå :)
Har suttit och spelar Playstation nu på morgonen för att få tiden att gå lite men nu var det dags att sätta sig här. Datorn står nämligen utanför mammas och pappas sovrum så vill inte gå hit allt för tidigt ifall jag väcker dem.

Men nu när jag väl sitter här tänkte jag att jag kunde berätta lite om vad jag fått när jag fyllt och så. har ju inte visat något från det än.

På min fördelsedag fick jag först gå till jobbet då jag fick vara på en avdelning där inte en kotte visste att jag fyllde (kul) haha! Men innan det sjöng mamma och pappa för mig på sängen och jag fick blommor.
På kvällen efter jobb och testning av skidkläder och så kom jag hem till dukat bord med kräftsoppa och varma mackor och Krabba! Krabba är gudomligt! :) Och naturligtvis Paket! :)
Farmor och farfar kom även förbi då de inte kunde komma på mitt Kalas.



I paketen fanns:
* Ett par leopard vantar
* Nya löparskor
* Öronhängen
* Super Mario Galaxy (I know, lite nörd ;) )
* En Halsbandsklocka (av sis)
* En färgglad mössa, som jag tyvärr måste byta då jag mest såg ut som en svamp
* Blommor
* Pengar (av farmor och farfar)
Ja nu kommer jag nog inte på mer.. Kan ha missat något.
Robin dök också upp med SPA överraskning, middag och världens största Ros. Så vi åker upp till Jkpg nästa helg :) . Mmm :)


Sen förra helgen var det dags för kalaset med släkten.


Mormor och morfar var först på plats (blundade tyvärr på alla bilder med morfar)


Med bommor och med blader vi gör henne så glader...


Jag bakade min egen tårta och choklad-kola paj :P


I´m a happy Girl :)

I paketen gömde sig denna gången:
* Serveringsskålar med Chips, godis och dipp
* Halsband och armband handgjorda av mina kusiner :)
* Blommor
* Öronhängen - hängande vingar
* En ring
* En LOB-vas - Ljusrosa
* Ljuslykort
* Leopardtröja

Ett lyckat och kul firande än så länge och i helgen väntas ferre med vännerna :D






















En Glad och sprallig Gustav till kusin får avsluta kalaset!

Pyjamas byxor

Lovade ju att visa mina nya pyjamas byxor med. Var bara tvungen att kolla Idol först. Gu vad bra de är i år men Jay måste jag säga ligger högt på min lista.

149kr från H&M


15/6

Fick inviga både mitt nya linne och mina nya skor idag :)


Red lips

Kom för en liten stund sedan hem från stan. Gått en sväng med Thea. Fixat saker inför imogon och bytt en tröja jag fick när jag fylde. Det blev istället ett par pyjamas byxor och ett rött läppglans. Har aldrig varit inne på rött läppglans så innan. Hade det en gång när jag klädde ut mig i USA men det är faktiskt snyggt :) .



Senast jag hade red lips .

Mina pyjamas byxor får ni se ikväll sen när jag hoppat i dem efter duschen jag känner att jag behöver nu.


120 palette

Fick äntligen hem min 120 palette denna veckan. Beställde först från något mindre företag, vilket jag aldrig skulle gjort! Fick aldrig någon vara men pengarna drog de :/ . Riktigt surt. Men beställde den nu från Eleven.se och fick den innom tre dagar. Ett företag man verkligen kan räkna med och lita på :)

Eleven 120 Colour Eye Shadow Set
Älskar min nya palette. Ska bara gå och köpa en primer imorgon så skuggorna sitter bättre sen.

Vilken Jacka?

Tjoho! Jag är inte död! haha

Igår var jag i Jkpg med Robin. Meningen med resan var att jag skulle byta några saker där som jag fick när jag fyllde. Men när vi kommit halvvägs så upptäckte jag att jag glömt sakerna jag skulle byta! Jag fattar inte vad det är med min hjärna just nu men på topp kan den då rakt inte vara! Skulle ut och springa i förgår och när jag väl kom upp till spåret så upptäcker jag att jag glömt ta på mig sporttoppen! Hallå! det är det första man tänker på!! Massor av sådana konstiga saker har skett för mig under veckan. Vad är det som händer? haha!
A ja tillbaka till saken.
Vi bestämde oss för att åka vidare upp för jag skulle ändå hämta en jacka på Stadium med. Det var en resa vill jag säga. Valde mellan 4 jackor som snart blev 3 men de 3 var makalösa! Usch vad svårt det var! Tillslut blev det alla fall en röd dunjacka men jag vet faktiskt fortfarande inte om jag är nöjd! Beslutsångest till max! Det blev alla fall ett linne från Carlings med som jag är nöjd med och sedan en sak till som jag inte tänker nämna nu ;) .



Outfiten som fick följa med till Jkpg:


Inte alltid så kul att klä sig nu och så då jag jobbar på äldreboende då det finns vissa regler. Det kan vara lite tråkigt ibland då man vissa dagar verkligen känner för att klä upp sig lite mer och som man vill. Men man får rätta sig till det Bästa :)


RSS 2.0