Kommer mer

Här är bara lite från går dagen. Kameran är tyvärr död så kan inte lägga in bilder från den idag. Men tills imorgon ska jag ha laddat den och då kommer bilderna från helgen. Här kommer bara två skit bilder typ. haha !


Halva går dagens outfit. Min nya T-shirt med. Gillar den!


Hann även fixa till naglarna igår innan modevisningen. Lite fransk manikyr. Kul men pilligt.

Hemma kväll

Går dagens kväll blev inte riktigt som jag tänkt mig. Först skulle jag och Eve åkt och simmat ihop och sedan gått på Hotellet på kvällen. Men först glömde hon badkläderna och sedan stannade hon hos sin pojkvän över kvällen. Så det blev en hemmakväll för mig med familjen. Vi satt och tittade på en film med Jennifer Lopez som gick på 5:an. En värsting till moster eller något sådant hette den.


En värsting till Moster





Nu ska jag strax sätta mig och äta lite frukost (rostade mackor och te, Mmm..) och sedan göra mig iordning så kommer Elin och hämtar upp mig så ska vi in på Modevisningen som börjar vid 12. Spännande. Gabbi ska ju gå för den nya affären People. Hon kommer va snyggast!


Chili Thai

Hela inriktningsgruppen fick gå till Chili Thai idag över lektionen och käka deras super goda Bufé. Finns nog ingen godare alltså.



Tänk att tallriken alltid blir överfull där. Och här har man ändå ätit en hel del.



Mums!



Så trevlig när verkligen alla kunde hänga med också.




Hann även med lite shopping efter maten medans jag väntade på bussen.



T-shirt från Gina Tricot - 99kr
Nagelmanikyr från H&M - 59kr
Blått nagellack från Parelle Cosmetics - 25kr


Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och tvätta bort mitt smink. Sedan ska jag nog ta och baka lite bröd. Är så gott med nybakat bröd. Så kan jag sitta och knapra på det medan jag väntar på att Evelina ska ringa om om vi ska på Hotellet ikväll. Hoppas! För hockey killarna ska visst dit och sjunga ikväll. Haha! Inget man vill missa.

Blek




Kände mig väldigt blek i dagens outfit men man kan ju inte alltid känna sig fräch (hur stavas det? Haha!)

Länge sen..

Sorry. Var några dagar sen jag uppdaterade nu. Men har haft fullt upp. Massa plugg och igår tillbringade jag hela min dag i Eksjö. Surt! Men men.. I'm back !

Jag slapp alla fall provet idag. Det ända bra med att jag var i Eksjö hela dagen igår. Kände att jag inte kunde ett smack. Historia är inte med starkaste ämne om man säger så. Sedan hade vi även inriktningarna idag. Mkt trevliga lektioner måste jag säga. Idag skrev vi typ possitiva brev till varann i klassen. Får se vem jag får ett brev av som dyker upp i brevlådan om några dagar. Spännande.
Efter skolan var det bara hem och äta (grillad kyckling, så himla gott) för att efter det träna fotboll. Efter träningen är det bara att skynda hem till TV:en där Idol och Top Model redan börjat. Man får lixom ta och zappa lite emellan kanalerna där. Men idag var ju inte Idol det bästa programet. Man fick ju inte se några som sjöng. Lite tråkigt. Fast alla de som jag velat ska gå vidare har nog gjort det hitills. Det är ett så himla bra startfält i år alltså.


Och imorgon. Gissa vad vi ska göra på inriktningen då. Gå och äta på Chili Thai. Helt underbart! Snacka om att jag älskar den maten där eller. Mmm.. Perfekt lektion eller vad :) . Haha!





Går dagens
Mina nya jeans från JC




Ska beställa dessa skor från La redoute imorgon (fast i svart). Funkar inte på internet?


Kram

B-laget kvalar

Jag vann bowlingen i lördags. så nu vet ni det. haha!

Nej men igår vann B-laget sedan och ska nu kvala upp till 3:an. Underbart!




Idag:
Trött som bara den idag. Orkade knappt upp. Men var tvungen att till och med gå upp lite tidigare idag för att måla klart en skiss till bilden. Jag tror faktiskt att den kommer bli as bra :). Ni kan få se sedan.
Och nu sitter jag på engelska lektion och letar för- och nackdelar med jakt. Men längtar hem till soffan, tv:en och Top Model. Bara ett problem idag. Svenska boken ska vara färdigläst imorgon och jag har hela 200sidor kvar. Börja Läsa nu Anna!!!

A ja måste arbeta lite nu. Hörs ikväll.

Bowlat

Hann inte skriva något mer inlägg igår sen. Var full rulle här.
Köpte ingen dator i Eksjö men har kollat ut en som verkar helt okej. Och snygg är den. Men köpte alla fall ett par jeans. Ska lägga in en bild på dem sen. De var lite korta men de satt så bra och nu under hösten och vinter kan man ju ha jeansen nerstoppade i skorna osv. hihi! Och innan vi åkte hem tog vi en sväng till MAXI för att köpa godis. Snacka om att de har ett sinnes bra utbud på godis. Och så himla gott är det också. De har nästan allt i lösviktsgodis (utom dumle som jag älskar, men det får man leva med). Blev en påse för 50kr :P



Men oj vad klockan är mkt. Måste gå. B-laget spelar jätte viktig match kockan 3 (om 15min). Måste göra mig iordning.
Hej då!

Ps. skriver om bowlingkvällen sen ikväll istället.

Lördagens

Ska strax åka nu men är redan klar så hinner skriva en gång till.



Här är skarfsen från H&M som jag nyligen köpte och även den långa tröjan från GinaTricot.

God morgon!

MorrnMorrn! Så skönt. Inatt sov jag alla fall 6 timmar och klockan är hela 7 på morgonen. Underbart! Låter sjukt att vara glad över det men har verkligen fått sömnproblem.

Idag ska vi åka till Eksjö och handla lite. Jag har bara ett mål med dagen. Besöka Elgiganten och köpa mig en egen bärbar dator. Använder ju familjens just nu. Sen om jag hittar ska jag köpa en riktigt mysig stickad kofta.





Men nu ska jag gå ner och toasta en god frukostmacka och sätta mig och glo på TV tills vi ska åka. HejSvejs!


Fredag

Idag slutade vi skolan redan vid halv 10. Herre gu. Gick bara skolan 1timma idag. Och Gabbi som inte slutade för ens halv 3. Fick sitta vid datorn i skolan och fördriva lite tid och sitta och snacka skit med tjejerna. Hann även gymma innan hon var klar för att gå och ta en fika i staden. Gick till Cecil. Inte vart där sedan de byggde om. Riktigt nice faktiskt.



Stod länge och valde på salladen eller en Kycklingbaguette. Men salladen vann så tänkte jag att jag kunde tjuva lite av Gabbis baguette. Hehe!



Både salladen och baguetten var riktigt goda :P





Efter fikat bestämde vi oss för att gå och handla lite mat till Taco inför kvällen, hyra film och köpa chips och dipp. Mums!
Och jag hittade äntligen min älskade Osis+ Dust it. Alla säger att den ska ge så himla bra volym till håret. Och det får den allt göra nu. 169kr för den lilla burken.


169kr





Filmen var helt psyco alltså. Något av det lustigaste jag sett.

Top Model

Alltså jag älskar det programet. Och nu är det ju så jobbigt att det går samtidigt som Idol. Så ska kolla repriserna på söndag. Och just denna omgången, omgång 10 är nog den bästa hitills. I love it!

Americas-Next-Top-Model-10-004.jpg

Håller hårt på henne och Keenya och en till (kommer ej ihåg hennes namn nu).



Gabbi ringde innan. Jag slutar ju redan klockan 11 imorgon så efter det ska jag kanske gymma om det känns bättre i halsen sedan ska hon och jag gå och ta en fika. Underbart. Var så länge sedan hon och jag gjorde något ihop.

Slutat tidigt

Jihoo! Fick nyss reda på att de sista lektionerna är inställda. Så ska redan åka hem för dagen. Robin kommer och hämtar mig. Fick muta honom med massage men, ja ja I do it! haha!

Sedan är det fika efter träningen ikväll. Gott! Lär vara Pågens bröd med ost som vanligt. Men det händer verkligen något mystigt med bröden på vallen. De blir alltid mkt mkt godare där. Känns som att äta kaka. Haha!


Var med i TV

Jag var med i TV idag på idol. Haha!

Fresten vill ni se min Robins audition så klickar ni in här:
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603883

Nu stänger jag av datorn. Haha! God natt!

Brunhårig

Ja ha och så kom man ut från frisören idag som brunett¨. Får se hur jag kommer trivas som det. Har inte vant mig riktigt än om man säger så.





Hann även med lite shopping idag. Kan ju säga att det mer än behövdes. Köpte detta:

Från Gina Tricot : Svart Pennkjol
                                Svart lång oversize tröja
                                Svarta leggings


Från H&M : Svart lång kappa
                     Röd härlig skarfs

Bilder kommer.. Ska nog använda något ut av det redan imorgon så.

Men nu ska jag kolla film som vanligt innan jag somnar.
God natt!

Hairstyle

God natt eller vad säger man såhär mitt i natten. Klockan är 3 och jag kan bara inte sova. Har så fruktansvärt ont i halsen och allting. Ska lägga mig och kolla på film nu och hoppas på att jag somnar om till den.

Men tänkte bara att jag kunde lägga in bilden på hur det är jag ska färga mitt hår klockan kvart över 11 idag. Lite halvnervöst men snacka om att det behövs. Ganska mkt utväxt.



Fast hennes hår är orange jag ska färga mitt brunt. Men gillar verkligen slingorna hon har.



Och vet ni. Både jag och Robin var med på TV:en igår. Fast bara i bakgrunden. Men i alla fall. Men kan ju vara med ännu mer ikväll för det är ju i GBG en kväll till.

Men God Natt nu! NattiNatti!

Idol i GBG

Kom på det nu. Idol är i Göteborg ikväll!!! Jag var ju där som tänk om man dyker upp på TV. Eller min älskling. Faktiskt ganska stor risk att han blir med. Han var jätte duktig och juryn sa så vitsigt till honom. Hoppas :)

Samhäll

Sitter i skolan nu även fast jag är sjuk. Men kände att jag missade allt för mkt om jag inte åkte in på samhällen. Och rätt var väl det. Gått igenom en hel del idag och nu sitter jag och jobbar på en uppgift om vad det är för skillnader på att bo sambo och att vara gift. Lite intressant alla fall. Sedan ska jag hem igen. Vet inte om jag ska på fotbollsträningen i eftermiddag eller om jag åker hem och kolla klart på Bratz filmen som jag började på igår kväll. Inte suverän men man vill ändå se slutet.



Men nu måste jag jobba. Hej Svejs!

Sjuk

HejHopp!
Blev ingen skola för mig idag. För när jag gick upp idag och åt frukost kände jag nästan direkt att något inte var som de skulle. Och i och med att jag sov hos Robin inatt och halva hans familj ligger i feber var det ju som gjort för att jag också skulle få det. Så fick krypa ner till Robin i sängen igen. Så har i primsip sovit mig igenom denna dag.. Försökt läsa lite i min bok som ska vara utläst imorgon men har aldrig varit med om sämre bok. Fattar ingen ting. Gammalsvenska av något slag :S .



Ganska mysigt ändå :)




Jo jag har varit hos frisören idag med jag. Tagit av mig håret. Känns ganska tomt nu men ändå skönt. ska färga och klippa mig på onsdag nu med men jag vet inte om jag verkligen ska färga det alltså. Ska alla fall klippa tillbaka min lugg men toppa resten. Men färgen? Vet hur jag vill göra om jag gör det men gillar faktiskt den hårfärg jag har nu också. Klurigt. Sätter in en bild när som på hur det är jag kanske ska färga det.

Men nu ska jag gå och lägga mig och kolla film. Ni vill inte veta vilken. Bratz The Movie! haha! Men kände att jag var tvungen att se den i alla fall. Tihi!

GodNatt!

Landsbro IF B - Bor

Spelade match igår med ju. Hade ont i halsen och bad att få sitta på bänken. Men det fick jag inte. Var ganska arg för det för nu är jag verkligen inte frisk. Och på grund av allt så kan jag inte vara med A-laget och spela idag.
Visst det gick riktigt bra för mig på matchen igår även fast det värkte i hela bröstet men för laget gick det värre. Om vi vunnit den matchen hade B-laget gått upp i 3:an men nu är det verkligen inte säkert. Beror på hur mkt tur vi har med att de andra lagen förlorar rätt matcher. Fast än det bara är två matcher kvar. Hoppas på en bättre lyckad match för B-laget nästa match.


Insparken

I fredags var det insparken. Jag och Gabbi åkte hem till Rebecca för att göra oss iordning och när vi väl va klara började det dundra in folk i lägenheten. Förfesten hade börjat. Det var en riktigt lyckad förfest. Men när vi kommit fram till parken där insparken ägde rum klarade jag inte av att vara ute så länge. Det var ute alltså. Hade bara ett par tunna tights på mig och pumps. Höll på att frysa ihjäl alltså. Fick ringa min älskade mamma som fick komma och hämta mig. Missade säkert en del roligheter senare den kvällen men jag ångrar inte attt jag åkte hem. Vet alla fall varför jag frös så mkt, är nämligen sjuk nu. Hade ont i halsen redan igår och nu är det ännu värre.

Bilder från kvällen kommer. Har min kamera hos Gabbi.
Tjingeling!

Städ

Godmorgon! Även fast det var en liten stund sedan jag gick upp. Har svårt att sova om morgonen nu mer. Sjukt segt i och med att jag alltid varit den som sovit till minst 12 för ut. Fast dagarna känns ju mycket längre nu i och för sig.
Gick upp och åt lite frukost och kollade på några gamla Idol avsnitt från 2006.
Och nu ska jag göra något som verkligen behövs. Städa mitt rum. Det var visst ett tag sedan. KAOS där inne ju. Så nu ska här dammsugas, dammas och allt onödigt slängas. Kommer tillbaka senare med ett rent och fint rum.

  
Sa ju att det var stökigt. Kommer nog ta ett tag innan jag fått ordning på allt.

Top Model eller Idol?

Kom hem från min fotbollsträning för en liten stund sedan. Fick skynda mig som tjyven hem. För på torsdagar har vi alltid fika ihop hela laget och Idol och Top Model börjar ju vid 20.00 och fikat är inte slut för ens kvart över :O. Men så kommer det svåra valet. Vi har ingen sådan box som man kan spela in program på och se senare så jag måste välja vad jag ska kolla på. Men som vanligt ångest framför TV:en och klickar sig lite fram och tillbaka framför kanalerna och så ser man och missar lite på båda. Måste komma på någon bättre strategi för det där alltså. De går ju alltid samtidigt och jag älskar ju båda.


vs





En tråkig sak som hände ikväll var också att jag på lördag ska spela match med B-laget. Inte vad jag väntat mig precis. Det som är insparken och allt imorgon. Jag som tänkte festa till det lite. Men icke. A ja får la ta igen det en annan trevlig dag. ska gå i alla fall. Kan ju ha trevligt ändå :)

BF

På lektionen förra veckan fick vi en uppgift att rita oss själva hur vi hade sett ut om vi hade varit ett träd. Lite mysko uppgift men går man BF så gör man. Haha! Och idag skulle vi förklara en och en för klassen varför vi målat vårat eget träd som vi gjort och vad allt på bilden betydde. BF, BF, BF... Iband känns det nästan som att gå på Dagis. Haha!
Alla våra vackra träd. (Tyvärr lite dålig bildkvalite)
Alla våra vackra träd (Tyvärr lite dålig bildkvalite)


Då ska vi se

Då ska vi se om jag kan komma igång med min blogg.
Det är bara det att det är så mkt man inte förstår i början. Vill ju ha en snygg design på den men har inte hajat hur man fixar det än. Någon som kan hjälpa mig?
Ska pula med det imorgon också. Lediga från skolan:) Jippie! Det är perfekt för då är man utvilad till insparken på kvällen.

Men nu börjar min Historialektion. Träl!
ByeBye! Ps. Glöm inte ge mig tips om designen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0