Stora bilder

Någon som vet hur man gör stora bilder som man kopierar på datorn mindre när man sätter dem i bloggen. De får ju inte plats. Kolla tex på den stora bilden på mig och Maja i förra inlägget. Maja är ju halv. Hur kul är det. Hur gör jag för att hela bilden ska få plats??

Så Enkelt i JKPG

Sitter här hemma i lägenheten igen nu som en död efter kvällen och nattens bravader. Var i JKPG med några kompisar och hälsade på Simon och Gabriella.
Det började med att jag och Maja åkte upp för att kolla på när Myresjö spelade fotboll mot Thord (simons nya lag) med Gabbi. Det var en bra match och med humöret uppe åkte vi och åt Taco tallrikar på A6 för att sedan åka hem till Gabbi och Simon. Där satt vi och slappade ett bra tag och tog igen oss och jag hade stora funderingar om jag skulle stanna kvar där över natten eller åka hem. Men efter många om och men stannade jag kvar och åh vad glad jag är för det. Vilken kväll! Hade verkligen jätte kul hela kvällen och natten och så himla kul att umgås med Gabbi. You are great!


Vi besökte ett ställe som hette Så Enkelt. Riktigt bra ställe. Bara en massa sköna och trevliga folk, inte en skymt av skummisar, och massa bra musik.
Tack för en toppen kväll, hoppas på en snar repris :)

GeKås

Gekås och Ullared blev inte alls så stressigt och trångt som jag trodde det skulle bli idag. Det var nämligen knappt något folk :) . Hur skönt som helst att gå där och strosa. Det tar verkligen en hel dag men det är det så värt. Kan inte visa allt jag köpt men blev en del inredning, så här kommer lite av det:
En tvålpump och tandborstställ
Nya ljuslyktor. De är lila längst upp, syns bara inte på denna bilden.
Tidningsställ. Har sett en lika dan på Invit för 300:- och nu köpte jag den för 99:-
Nya panelgardiner. Äntligen! Var så trött på de andra.
Sedan hittade jag en massa plock som skarf, läppstift, balsam, tops ja en massa plock och småsaker helt enkel. Man plockar på sig en hel del när man är där för att det är så billigt och ändå kommer priserna upp när man går. Men då har man faktiskt fått mycket för pengarna. Så för er som inte har varit där kan jag ändå rekommendera det någon gång under livet :)

I am who I am 28/1

Dagens
Linnet är ett av kapen från Malmö förra helgen.

Familje äventyr

God morgon! Jag är ledig idag men ändå uppe med tuppen. Hmm.. vad är det jag ska hitta på? Jo jag ska nämligen till Ullared, GEKÅS. Hela familjen ska åka. Jag, mamma, pappa och Ida. Vet inte när det hände senast. Så nu blir det en heldag där. Trötta fötter, trängsel, kul, stimmigt, fashinerande och mkt shopping. haha! Ullared förklarat i ord.
Tänkte lägga in dagens outfit här nu innan jag åker men Robin har städat lägenheten (jätte snällt) så nu hittar jag inte min minneskortsläsare. Han har städat bort den. haha! Får lägga in det så fort jag kommer hem istället :) .

H&M

Fick hem två ringar från rean och ett par nya sommar skor från H&M i början av veckan. Ringarna var visst slut från rean nu så de får ni se senare men skorna kommer här (ej rea).
Give me summer!

så trött!

Ligger hemma i soffan nu och försöker ta igen mig mellan mina arbetspass. slutade vid ett och ska börja nu vid fyra igen. Orkar knappt! fattar inte vad det är med mig. Jag är helt slut och nu har jag ont i halsen och är förkyld. Ska mina sjukdomar aldrig försvinna från mig denna vintern eller???
Död i soffan

Långt hår

Har nu jobbat mina tre första dagar på jobbet och är helt slut på kvällarna. Igår somnade jag till handbollen vid halv 9 och idag ville jag nästan gå och lägga mig vid 20 över 5. haha!
Men men.. satt och kollade på lite bilder jag tagit med camen. Inte så många men gu vad jag plötsligt började sakna mitt långa hår! Nu är det verkligen bara spara som gäller!
give me my hair back! ;)

Grattis Carro

Helgen i Malmö när vi firade Carro blev kanon. Jag han med två timmars shopping på morgonen. Men det blev intensvit. haha! Men hittade några riktiga fynd. T ex en skinnjacka för 129kr på Zara. Helt sjukt! Så fick med mig en del shopping på den korta stunden trotts allt. Sedan var det tillbaka till Carros lägenhet där jag hjälpte hennes mamma med alla förberedelser inför kvällen. All mat som skulle göra. Det var intensivt ända in till halv 7 då gästerna kom. Mat, göra sig i ordning, fixa i lokalen mm.. Men jag hade kul hela tiden. Var riktigt trött ett tag men fick tillbaka all energi när festen började. Ett Stort Grattis till Carro och hennes lärar examen!
Under kvällen var det god mat, roliga lekar (kan dela med mig av dem sen), trevligt folk och senare framåt tolv åkte vi vidare för utgång så då blev det även en hel del dansBåten i Malmö. Ett mysigt uteställe på en båt. Är nog riktigt mysigt på sommaren då man kan vara ute och njuta av musiken på havet :)
De ända bilderna jag har från kvällen just nu men får förhoppningsvis mer att visa sen.

Träffade även tjejen längst till vänster som är från Vetlanda från början hon med. Riktigt härlig tjej så vi tre tjejer och Emelies kille bildade ett rikrigt härligt team. hihi! :)

Malmö

Kom igår fram till Malmö, Carro och Johanna. Carro är nu och jobbar men sitter här med Johanna och har en lugn och skön morgon medan jag laddar inför en liten snabb shoppingtur. Tänkte även besöka några frisör-skolor då jag är sugen på att börja utbilda mig till det framår hösten. Så nu blir det en tur där jag får se vad som känns mest inspirerande och bäst.


Mot Malmö

Har snart packat det sista för avresa mot Malmö. Jepp.. ska ner till Malmö i helgen och fira Carro som har tagit lärarexamen. Så hennes mamma kommer och plockar upp mig här klockan 4 :) .
Jag är helt slut efter så här långt in på dagen. Hoppas jag kan sova mycket på vägen. Första dagen jag är uppe så här länge utan att sova något emellan. Det kanske börjar ta sig men nu känner jag att en lur är mer än behövlig.
stan som utsikten från mitt boende i helgen :)

Zumba

I går anmälde jag mig och en kompis till den nya workouten Zumba. Alltså jag längtar så sjukt mycket till det börjar nu, kommer bli så kul.

Adina och jag på dansgolven sen. Oj oj oj! ;) . haha


Jag har gått på dans en gång innan men det var funk-street. Men det tyckte jag var as kul och detta är nog inte sämre. Har hört att det är mycket skaka. Perfekt. haha!

Dagens



Bok tips

Jag får ont i huvudet av att glo in i TV:en och datorn om dagarna så då brukar jag underhålla mig med att teckna lite eller läsa. Brukar inte läsa böcker så mycket annars men nu har jag hittat en som faktiskt är ganska bra. Tänkte bara ge den som ett litet tips.

Elsas Mode. Sofie Fahrmans första bok.

Sova, sova och sova

Ligger nu och kollar på handbollen hemma hos mamma och pappa. Ska strax hoppa i bädden då jag redan är jätte trött. Jaf fattar inte. Det ända jag gör just nu är att sova. Jag sover på dagen jag sover på natten. Vilket liv! haha! Måste gå över till nästa vecka alla fall!
Sedan kom jag på att jag lovade ju visa er väskan så tog en bild nu när jag hade den packad med mig hem.
En ny väsk favorit :)

Personlig almanacka

Nu är äntligen en ny almanacka påväg hem till mig. Snacka om att jag är i behov av en ny. Är helt vilsen utan! haha! Då bara tar jag allt som det kommer och det löser sig ju alltid men ändå lite kul att ha lite koll på vad som händer. Hatar när jag gjort mig dubbelbokad.
Personligalmanacka.se Där kan du göra din egna personliga almanacka. Jag älskar min från förra året.

Beställning

Gjorde för en liten stund sen en ny beställning från H&M. Hittade faktiskt lite smycken och så på rean och så köpte jag ett par skor som kommer bli jätte söta till sommaren. Ni får se när de kommer hem. Roligare då :)
Älskar att fynda på rea :)
(Jag brukar vanligtvis inte beställa så mycket på internet men av att bara och sitta och glo på kläder och ta det lugnt på dagarna gör en väldigt sugen :) )
Vaknade nyss upp av att jag var jätte hungrig så nu sitter jag bara här och myser i min nya kofta och väntar på att mina ägg ska bli klara. Mmm.. för äggmackor :P

Har ett väldigt gott tycke för koftor som är glest stickade eller virkade.

BIK BOK - Vår kollektion

Sitter här nu och har precis duschat och kollar på The Voice. Så skönt att det börjat igen så man har något att fördriva mornarna med. Men hittade även en annan rolig sak på datorn nu. (Sitter lite vid den samtidigt) Nämligen BIK BOK:s vår kollektion.
Denna T-shirten är jag helt såld på. Give me!
Även byxdressen till höger är en liten förkärlek av mig.
Denna amerikanska trenden som kommer nu känns också som en trend jag skulle kunna falla in ganska bra i.
Kom på en sak nu när jag såg denna fransväska. När jag skulle in på H&M för att köpa mina BUS produkter stod en fransväska där precis framför ögonen. Jag kunde inte slita mig utan den åkte med. Ska visa den sen. BIG Like!

BUS

En sak jag har testat nu undertiden jag varit sjuk är Brun utan sol. Har aldrig testat det innan. Eller jo en gång testade jag med Doves BUS men den luktade så sjukt mycket Sol så jag klarade inte av det. Men nu har jag köpt en spray som lovas att inte lukta och har nu sprayat med den två dagar i rad.
Jag köpte en för kroppen och en för ansiktet.
Loreal lovade att inte lukta brun utan sol vilket den doc gjorde. Inte så strakt men lukten finns där. Gillar det inte riktigt men man kan härda den då faktiskt resultat blir jämt och bra. Jag har bestämt att jag inte ska sola mer solarie utan testa denna vägen och detta känna som en bra början.

Veckans..

Ja ungefär såhär är det jag ser ut varje dag nu.. Slappare än slappast.

Nytt och snyggt på posten

Har sovit nästan precis hela dagen idag. Vilar så mycket jag bara orkar och kan. Har fortfarande feber men har nu fått ännu en nya antibiotika av doktorn. Hoppas det hjälper denna gången :) .
En mycket rolig sak som hänt under dagen är alla fall att både mina skor från Nelly kom och så lite nya kläder som jag beställt från H&M. Eller kläder och kläder en lång klänning och ett par armband. Har även beställt en bikini men den kommer inte för ens i maj. Lite segt.. men den som väntar på något gott :) . Kommer ju inte använda den innan dess ändå.
Lång klänning och armband från H&M. Klänningen satt hur bra som helst. Armbanden trodde jag skulle vara mer starkt turkosa men de funkar bra ändå :)
Och mina nya skor! De satt som smäck om foten. Nya Party High heels killers :D

Julgransplundring och outfit

Fick äntligen på mig min första långklänning igår. Trodde inte jag skulle använda den för ens i sommar men nu åkte den på :) . Vi skulle nämligen till mormor på julgransplundring. En tradition vi har varje år. Jag med min feber och allt var kanske inte världens piggaste under kvällen men det var kul att alla fall få vara med :) . Har inte gjort något på hela veckan innan igår..




Julgransplundringen
Vi börjar alltid med att äta gröt, det sista av julskinkan och lite annat smått och gått som frallor och fruktplanka.
Sedan ska granen kläs av och slängas ut.
Och sedan är det dags för efterrätten.

Det är ungefär vad som sker under våran julgransplundring, men hela släkten är där och det är faktiskt en mysig sista julkänsla men ändå känna att nu försvinner den ;)


Här kläs granen av.


Prinsessan Rut och Ida


Och jag gör mig sådär otroligt bra på bild nu när jag är sjuk. haha! Därför det inte blir så många av det just nu ;)

Sist men inte minst måste jag berätta som en utmaning som Rut satte oss alla i under kvällen hon kan sitta ner och utan att ta i händerna ställa sig upp. Sitt på rumpan med benen rakt ut och sedan bara böj ihop dem och ställ dig upp. Jag klarade det faktiskt men det var precis vill jag lova. Hem och testa och jag ska öva :)

Gold

haha! så fort jag la ut bilderna nu bestämde jag mig. Det blev de guldiga! Höll på att ångra mig precis när jag skulle trycka klar men nu känns det bra. Tror det kommer bli kanon :)

Nelly  Shoes - Glitter Sonja


Vilken färg

Idag ska jag till doctorn. Så nu återstår att se hur länge jag ska behöva bli sittande här hemma till.. Hoppas jag är frisk imorgon ;) .

Tänkte beställa ett par skor men kan inte bestämma vilken färg jag ska ta? Någon som kan hjälpa mig?
Nelly  Shoes - Glitter SonjaVSNelly  Shoes - Glitter Sonja


Fortfarande sjuk...

Är fortfarande sjuk.. har 40graders feber, hostar och är allmänt seg och tröh i bröstet. Därför jag inte skrev igår. Orkade knappt någonting. Idag när jag vaknade sa jag till Robin: Åh jag tror det känns lite bättre idag :)!   
Not, när jag tog febernlåg den på samma fortfarande. Men är det lika dant imorgon ska jag ringa vårdcentralen.
Ja ja.. Vad gör jag när jag är sjuk? Jag kollar på Disneyfilmer. haha! När man blir sjuk känner man sig lite som liten igen. Blir alltid sugen på disneyfilmer när jag är sjuk. Men har doc bara kollat på två än. Hinner somna till dem vart ända gång. Har inte sett något slut än :P . Annars sitter jag lite vid datorn, kollar bloggar, nya kläder eller sitter vid tv-spel.
På tal om kläder hittade nyss min drömmössa.

Åh den är så härlig med pälsbollen där uppe :)


Inte igen

Ja ha. Då var man sjuk igen :( . Kände i halsen igår men kände ändå att jag inte ville missa mer träningar nu så gick och tränade ändå. Och nu får jag stå mitt kast för det. Ligger i feber och ett otäckt tryck över bröstet. Mamma tror att det är lunginflamation. Det hoppas jag verkligen inte!!! Please! Är så himla trött på att vara sjuk nu. Jag som alltid brukar va en person som aldrig blir sjuk och nu är jag sjuk varannan vecka känns det som :( . Buh!
Så nu ska jag la kolla någon film som jag kan somna in till en stund till. ska försöka jobba en stund i eftermiddag. kommer bli tugnt men vill inte vara borta från jobber mer nu då jag bara har två månader kvar nu. Gör mig frisk!

KM helgen över

Kom hem från KM för en liten stund sedan. VFF (Robins lag) gick vidare till Finalen mor Myresjö IF. En riktigt kul match! Precis så som jag ville ha det :) . MIF blev det segrande laget ur tuneringen som nu är slut för detta året. Har nu hängt i Norrgårdshallen i två hela dagar och roat mig. En riktig höjdar helg.


Gabbi och Simon var också hemma över helgen för att kolla fotbollen. Så igårkväll så lagade vi 3, Robin, och Jonte taco, spelade Donkey Kong, kollade film, hade massage kväll och snackade. En mysig kväll faktiskt. Fler kvällar med sådant tack :)



Och så sist men inte minst måste jag visa gårdagen och dagens outfit:

Går dagens:

Dagens:



Nu ska jag bara vila lite och ladda inför kvällen fotbollsträning. Kommer bli lugnt då jag fortfarande har ont i halsen men tänkte alla fall köra lite. Men vill Mycket! :P


KM

Igår drog en av årets första och största händelser igång. Nämligen KM i futsal. Vi (damerna) spelade hela eftermiddagen och kvällen igår och idag är det herrarnas tur innan alla final-spel på söndag. Det börjar egentligen redan nu vid 8 på morgonen men palla! Visst jag är redan uppe. Svårt att sova när Robin dundrar upp klockan halv sju för att strax samlas så.. Men tänkte vara där innan klockan halv 10. Då möts nämligen Vetlanda FF (Robins nys klubb) och Myresjö IF (Robins gamla klubb). En riktigt roande match. Men i alla fall kommer jag hänga i hallen hela dagen idag och sedan under finalerna till klockan två imorgon. En av de få helgerna på året då Norrgårdshallen är mer än fullsatt.

Men nu tror jag att jag snart ska börja göra mig iordning. Måste bara hämta lite mer energi först. Jag är typ för pigg för att sova men för trött för att gå upp.. Hmm.. Jobbigt läge liksom.


Mina kusiner från Malmö och min farbror är hemma från Malmö över helgen med :) . Så hoppas verkligen på att jag ska få lite tid över ikväll så jag kan åka ut och hänga lite med dem sen.


Kalas

Kom nyss hem från kalaset för Affe och Rasmus. Det blev gott fika och mycket återseenden med Robins släkt. Länge sedan jag träffade dem sist. Mot slutet av kalaset blev jag, Robin, Rasmus och Moa lite rastlösa och bestämde oss för att sticka ut och åka lite pulka. Och det gick som det gick säger jag bara. Det hade kommit så mycket nysnö så vi knappt kom framåt i backen. haha! Men vi roade oss så gott vi kunde :)


Bosse (Robins mammas hund) var också med ja. Han var snabbare än pulkan ner i backen kan jag säga.


Dressed up for Släktkalas :)


21

Kollade på en film här om kvällen. 21! Säger bara detta som ett tips till alla er där ute. Sådana filmer gillar jag så därför blir det dagens filmtips :)


Donkey Kong is back

I förgår fick jag jobba hela dagen. från 7 på morgonen till 9 på kvällen. Därför det inte blev mycket med bloggen. var helt död efter det. Och igår på jobbet fick jag så sjukt ont i huvudet. Sådan tur var slutade jag tidigare och kunde gå hem och sova en stund innan jag åkte in till stan till Robin för att handla mat och sedan göra Taco.
En sak till jag handlade när vi var inne på MAXI var Donkey Kong till nintendo wii. Det spelet är man ju uppväxt med så det är med lycka jag nu sitter och spelar det framför TV:en :P .


Nyårs bilder

Är alltid lite stressad såhär precis innan jag ska åka till jobbet men har lite mer bilder från nyår nu alla fall:










What a night! :)



En söndag i hemmet

Idag är en sådan dag när man egetnligen inte har alls för mycket att göra. Alla affärer är stängda och många är väldigt slöa efter helgens bravader. Så det kommer bli för mig idag som för de flesta andra. En dag i hemmet.

Jag tänkte:
städa iordning i lägenheten
Laga matlådor inför veckan
Göra klart min beställning från vårkatalogerna som kommit hem
Och så ska jag nu gå in och kolla Victorias secrets hemsida. Såg ni showen i torsdags? OMG! :)



Och med resten av tiden ska jag allt spela vårt nya spel till X-boxet. Worms! haha! As kul!

Gott nytt år!

Ja ha. då börjar det nya året och alla nyårs löften ska dras igång. Och jag börjar nu igen åter med bloggningen :)

Har firat in det nya året på ett lite annorlunda ställe i år. Nämligen på sommar ön Öland Strandhotell med mina 6 partypinglor.
Alla gör sig så otroligt fina inne på våra hotellrum innan vi beger oss iväg till en förfest några hotellrum bort (vilket ändå var världens labyrint att hitta) där vi möts av ett helt gäng Oskarshamnare. Där börjar drinkspelen på en gång. Vi lär oss en ny lek: SNAP! -Whats the name of the Game?.. Kommer visst att vara en ny lek som kommer lekas vilt på Vetlandas fester numera. haha!

Sen går vi ner i den stora salen där det är välkomschampange och sedan tre rättersmiddag
Menyn:
Skagen toast
Oxfile med rotfruktsgratäng
Panacotta

Absolut en av de godaste menyerna jag varit med om! Sedan börjar dunket i rummet brevid och festen är i full gång! Så nu har jag firat in det nya året på ett nytt, kul och förhoppningsfullt sätt!  Hoppas eran början på ert år är lika bra som mitt :)


De sju damerna från Vetlanda! :D


Min nyårs outfit! :)


RSS 2.0