Slingor?

Sitter här och funderar på vad jag ska göra mitt hår. Har inte så mörkbrunt hår längre. Och jag är nu rädd för att få ett fesbrunt hår i Thailand av solblekning. Men har en laddning slingor hemma så funderar på att lägga i det eller ta med det så kan jag lägga i det om jag ser att håret blir förfärligt.


Kollat en del på Jessica Simpsons hår här där hon är korthårig och blond. Jag ska inte ha riktigt så blont hår men det är snyggt att vara solbränd och blond. Får se hur jag gör.


Nu väntar jag på att min baby ska vakna. Mysa lite med honom innan vi gör oss iordning för Landsbro. Måste hem och packa in för resan. Något viktigt som man inte tänker på som man måste ha med sig?
Sen ska jag gå och kika på Avatar ikväll. Äntligen. Har velat se den så länge. Alla säger att den är så sjukt bra.

My hair

Hej då långa hår!

Måste ta bort håret innan Thailanda. Jag som älskar mitt hår! Hoppas på att det finns billigt hår där nu.

 

Nu ska jag pinna upp på mitt rum och göra mig iordning för dagens engelskalektion.


Kan inte sova

Inatt har jag verkligen sovit skit dåligt och jag gick upp och satte mig i tv soffan redan vid halv 5. Det var inte ens lönt att försöka mer. Så har suttit här nu och pluggat engelska glosor vid 5 på morgonen. Normalt!
Men nu skippar jag glosorna för lite Vakna med The Voice.

Igår fick jag en hel del gjort i min dag. Jag var på arbetsintervjuInter Sport i Eksjö. Gick okej. Sedan var jag ute med hunden, pluggade på trafikskolan och skrev på svenskan. Men det blev ingen träning. För när jag gick hem från Trafikskolan halkade jag och slog i bakhuvudet. Så ingen träning för mig. ska försöka hålla igång lite extra idag istället. Något mer som jag ska göra idag är att slumpa det långa håret och göra slingor om jag hinner. Vill inte ta bort det men det är ett måste nu. Vet ändå inte hur bra det hade blivit med det långa håret i Thailand. Hoppas på att de är duktiga på löshår där. Hoppas på en ny lång friss då.


Bara jag och våran gofiga hund uppe så tidigt på morgonen.


RSS 2.0