BIK BOK

Att inte BIK BOK kunde få finnas någonstans i min närhet. Gu vad jag är sugen på dessa plagg.


Ponchon är snygg men har redan beställt en från H&M nu. Och den är minnst lika snygg :) . Men jackorna är det som drar mest i detta inlägget. Have a nice dream Anna...

Halsfluss

Det var inte mycket till lycka på Vårdcentralen. Jag har halsfluss. Precis vad jag behöver (not) ! Det ända som är bra är att jag inte hade stått ut om det hade blivit värre nu. Jag kan inte ens äta. Hungrig, men det gör så jäkla ont att svälja så en måltid är riktigt kämpig..

Så nu ska jag äta medicin i 10 dagar. Och får börja träna om en vecka igen. Vad är detta? :(
Men nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på den nyaste Shrek filmen (Hoppas den är bra behöver något som roar mig) och värma en kopp te om en stund. Det är det ända som går bra att få ner. Saker som är riktigt varma som bara bränner förbi mandlarna. Men det får bli om en timma. Får inte äta ihop med medicinen heller. A ja, onödigt vetande. Nu ska Shrek få ta mig till en annan värld en stund :) 


Mot Vårdcentralen

Håller nu på att göra mig iordning för att sedan åka till Vårdcentralen. Så himla skönt att jag fick tid så snabbt. Fick tag i dem halv nio och har tid redan klockan kvart i 11. För har svullnat ännu mer i halsen idag och febern har stigit lite redan sedan jag steg upp. Så när jag gjort mitt besök där hoppas jag på att jag kommer tillfriskna snabbt.

Men ska nog försöka ge mig av strax nu. För det väglaget och det väder som råder ute nu så vet man aldrig hur sakta och hur lång tid det kommer ta ut till Landsbro.




Wish me luck!


...

Mår fortfarande inte bra. Det värsta är att jag nog mår sämre. Men ska gå till Vårdcentralen imorgon. Misstänker att det är halsfluss som rusar med mej. Så blir nog ännu en dryg dag hemma imorgon. Men nu ska jag hoppa ner i sängen. Försöka sova lite och kolla in H&M:s tidning och drömma mig bort lite :P

 
Håret står åt alla håll och jag är trött på att vara sjuk!

Fösökte nyss trösta mig själv lite med att göra en beställning från H&M som kommer V.48 :)



PS
. För er som inte visste så är Drama Queen Malin tillbaka i Sverige :D


sjuk igen

Tycker inte det var länge sen jag var sjuk! Jag hatar att vara sjuk! Men jag tror alla fall det är på rätt väg nu. kan svälja lite bättre med halsen idag.
Så igår sov jag mig igenom nästan hela dagen. Jag rörde mig när jag var tvungen att gå ut med hunden och när jag hängde med mamma till affären. Annars var det en dag av Gossip girl och Top model. hihi


Kunde inte sitta något vid datorn igår heller då internetet laggade som vanligt. Men här (i Vetlanda) funkar det bättre så blir nog lite met bloggläsande och klädinspiration idag. Men ska försöka gå till jobbet sen. Ska försöka få ner febern lite så jag orkar jobba en stund alla fall. Jag hatar verkligen att vara sjuk! men men.. thats life.

Efter idag är det inte många dagar kvar denna veckan känns det inte som. två dagar kvar på jobbet, då vi på fredag åker på höstresa med jobbet till kalmar slott på julmarknad, äter julbord och sedan åker vidare till Kosta Outlet. Och sedan kommer Malin hem i helgen. Åh vad det kommer bli underbart och kul! Det blir fira av med Klackarna i taket på hotellet :)


Jag, Malin och Emma.


Första cupen kan starta

Godmorgon solstrålar!

Sitter nu och laddar med frukost inför säsongens första innomhus cup i fotbollen. ska bli riktigt kul. Så som jag har längtat :) . Ska hämta upp stadsborna nu vid 20 över 7 och då bege oss mott Borohallen och sedan vidare mot Växjö. Så om ni har vägarna förbi kom gärna in och kolla läget i Tipshallen en dag som denna :)

Men nu ska jag bre klart mina smörgåsar och matsäck så jag orkar med alla dagens matcher.

Hej så länge och wish us luck!

Time to move

Kom nyss hem från jobbet. Eller hem. Ja jag ska flytta idag. Byta hem :P. Så får väll säga att jag nyss kom hem till mamma och pappa och håller nu på att packa resväskor med kläder och donar. Tänkte åka in snart. Får ta lite i taget då jag inte orkar konka på allt och så vill jag bara in till stan nu!

Har precis fixat till mig lite med då det var nödvändigt. Höll på att försova mig för första gången i mitt liv idag. Om det inte varit för mamma hade jag gjort det. Hon kom in kvart 10 i sju och frågade om jag hade sovmorgon idag. Spärrade upp ögonen och frågade vad sjutton klockan var! Snabbt upp och bara dra på sig ett par brallor och lite kläder och äta fruosten på vägen till jobbet! Herre gu! haha! (Men jag kom i tid ;) )

Today


Min nya kofta som jag är väldigt glad över att jag bestämde mig för att köpa tillslut. Jullan köpte en lika dan fast i en annan färg men kan absolut inte tänka mig att hon ångrat sin heller. Kan använda den var dag. Passar till allt.

Delar av det som missats

Jag vet att klockan är kvart i sex och allt. Men har nu legat vaken i två timmar och jag kan verkligen inte somna om. Då kom jag på nu att det är massor jag inte visat och berättat under tiden jagvarit dator och blogg fri. Så här kommer några godingar från missade delar ur veckorna.


HALLOWEEN/20 ÅRS FEST




I was a dark angel
















ÅRSFESTEN

Jag fixade mig ihop med sis till årsfesten





Älskar min nya klänning från Nelly

Sedan bar det av till Hanna (vår lagkapten) för förfest och sedan vidare ut till årsfesten. har tyvärr inga bilder från själva festen men är det någon som har där ute så säg gärna till.


Ida fick pris för årets spelare i dam B och jag i Dam A :) Happy! :)



MITT HÅR

Som ni vet har jag klippt av mej håret men ni har inte riktigt fått se resultatet. Här är när jag klippt och slingat mig första gånge. Men då jag tyckte att ena sidan var mörkare än den andra gick jag tillbaka till frissan. Det var snyggt det också men kändes inte rikrigt som 100 jag just då.




Här är jag nu ljus i hela håret och börjar nu vänja mig mer och mer med mitt nya klipp. Fattar fortfarande inte ibland hur jag vågade. haha!


H&M bootsen



Fick en fråga om vart mina svarta Boots kommer ifrån. Och de är från H&M och kostar 399kr.


Snabb Tacofrestelse

Hittade ett recept i en Allas tidning här om dagen och bestämde mig för att göra det ikväll till mig och Robin. Och i och med att jag är en stor Taco-man är det naturligtvis ett Taco recept. Jag gjorde doc om det en del. Eller egentligen väldigt mycket men här kommer alla fall min version av receptet och det blev riktigt gott. Rekomunderar starkt då det även går väldigt snabbt att göra :)



* 4dl Pasta (använde pasta snäckor)
* ca 500 köttfärs
* 1 påse tacokrydda
* 1 tomat
* en burk skivade champinjoner
* en halv liten burk majs
* en burk tacosås (230g)
* 50-100g tortillachips (jag tog med ost smak)
* riven ost att strö över

1. koka pastan enligt anvisning på paketet
2. Bryn köttfärsen och blanda med tacokryddan
3. Bottna en smord form med pastan. Täck med köttfärsen, grönsakerna och svampen. Födela tacosåsen över, rör med en gaffel så såsen blandas lite i pastan. Lägg på chipsen och strö osten över.
4. Gratinera i 225 grader i 10-15min.

klart! Smidigt och otrligt gott. Taco variation.

Time to blog

Yes då var det dags igen. back to the Blog! Har inte suttit vid datorn på nästan två veckor. helt sjukt men har haft en massa annat för mig. Men nu tänkte jag försöka komma igång igen. Har inte heller haft någon dator tillgänglig när jag varit hemma hos Päronen vilket jag är några dagar i veckan då jag jobbar på samma ort där de bor. resten av boendet spenderar jag hos Robin i stan. Vilket snart är mitt hem också :) och där står alltid min dator till hands.

Idag mötte jag upp Jullan, mathilda, Elin och Thea i stan för att shoppa lite kläder till Papporna våra till Söndag, Ni har väll inte glömt bort fars-dag? Det är faktiskt inte det lättaste att hitta något till Pappsen alltid men jag känner mig faktiskt nöjd med mitt köp även fast det var lite veligt i butiken. Kan ju inte avslöja ännu vad det är.
Men som vanligt tänkte jag inte shoppa något till mig själv mer än en ögonskuggsborste. Men doc skulle Jullan prongt in på Gina och väl inne blir köpstoppet svårt. haha! En mysig kofta och ett linne till morgondagens bravader fick följa med mig hem. Var först osäker på koftan men så fort jag fick på mig den här hemma slets prislappen bort = Nöjd :) .

Tänkte visat både koftan och linnet här nu från Ginas hemsida men upptäckte tyvärr att ingen av dessa fanns på hemsidan. Lite dålig uppdatering från deras sida där måste jag säga. Får visa på bilder imorgon istället.

RSS 2.0