Gossip Girl & One Tree Hill

Bästa programen som finns alltså. Blir helt crazy när de är på TV:en. Haha!
Och Serena i Gossip Girl. Gillar hennes stil stenhårt. Och så snygg är hon ju. Avis. haha!



Blake Lively

1:a Advent

Idag är det ju första advent och alla har fått upp sina ljusstakar och julstjärnor i fönstrerna. Känner verkligen mer och mer julkänsla för var dag nu. Som idag när vi åkte in till stan på Julskyltningen och de hade tänt alla julgirlangslamporna över gatorna. Så mysigt allt ser ut. Och sedan när vi kom hem fixade mamma risgrynsgröt. Mumma. snacka om julstämning ihop med lite ny julmusik.



Och på julskyltningen idag fick jag bara med mig ett armband hem från Gina Tricot. Och just det ja. Ett paket också som jag och syrran vann på lotteriet. Vi tänkte först vänta med att öppna det till jul. Men vem kan hålla sig lixom. Haha! Det var en julstrumpa i fylld med marsmellows. haha! Ganska så mumsigt faktiskt.



Och nu borde jag egentligen snart sova. Ska upp tidigt imorgon igen. Taxin kommer redan 20 över 6. Gud det borde inte vara tillåtet. Men jag är dessvärre inte trött ännu. Kan inte somna så här tidigt även om det är det man egentligen skulle behöva.

A ja. Imorgon är det första dec. Öppna första luckan i alla kalendrar. Jag ser mest fram emot chokladkalendern. Haha! Vad är det för julkalender på TV:en i år fresten? Har inte hört något om det? Någon som vet?

Tjingeling!

Söndag

Hej Hej!

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och börja med maten. Är en sådan riktigt slöar dag idag känner jag. Har sovit lite nu efter frukost och har inte ens fått på mig några riktiga kläder än. haha! Men ska göra mig iordning efter maten sen alla fall. Ska ju åka in på Julskyltningen i stan sen. Kommer bli mysigt tror jag allt. Ska bara höra med vem jag ska åka in med. hehe!

Nu sitter jag fresten och fixar massa nya jullåtar. Någon som har några bra på förslag?

Pepparkaksbak

Igår eftermiddag var det dags för det årliga pepparkaksbaket med hela släkten. Det är verkligen mysigt. Kände jultämning i hela kroppen. Det ända som saknades var egentligen snön. Vill ha snö nu! Hellre snö än regn lixom.





Alla kusinerna var där (på mammas sida)



Bara det att degen är ju minst lika god som kakorna. haha!
Och gulliga Rut i bakgrunden. Hon är verkligen så sjukt söt. Min gullekusin.



söta Rutan igen. Har aldrig sett någon som var så galen i degen som hon. Haha! Det måste blivit magknip sen.

Bilder från veckan

Har ju inte lagt in på länge och orkar inte ta allt så lägger bara inte lite bilder från veckan:

Taco och filmkvällen med Eve och Becca





Eve fixar köttfärsen



God mat och...



...mkt godis :)




Dagens i söndags med shopping med mamma och Ida på A6





Converse skor
Halsduk och vantar från H&M
Lång t-shirt från Monki
Gammal jacka




Tacobufé igen. Haha! Tröttnar aldrig!




och inte Ida heller :)


Köpte doc bara en Chai Latte syrup så jag kan göra egen nu. hihi!



Dagens i tisdags (tror jag det var)



Ny tröja från H&M




Bakade lussebullar med Carro och världens gulligaste hund (Torsdag)



Lyckades med de godaste lussekatterna någonsin..




En sådan här gullegris ska jag också skaffa en dag.



Oj vad trött man får vara. haha! Så söt :)

Taco och filmkväll med Eve och Becca

Igår kväll tog jag, Eve och Becca tag i våra liv och bestämde oss för att hitta på något. Efter 2 ½ år hände det. Haha! Vi tog en taco och film kväll hemma hos Becca. Trevligt trevligt.
Och nu måste vi hålla i detta också så vi inte bara skiter i det igen nu.

Den första filmen vi hyrt var Blonde and blonder eller någonting. Se aldrig den. Vi kollade typ första kvarten sedan stängde vi av. Sjukt dålig utan handling.
Men den andra filmen var alla fall okej. Kommer inte ihåg vad den hette nu men det var om en tjej som hade en förbannelse över sig. Hon föddes typ med en stor grisnäsa. Haha! A ni får se den själva. Helt ok alla fall.



Vad är detta för skit. Det funkar inte att lägga in bilder :( . A ja . Får lägga in det imorgon då. God natt nu!

Inget Jkpg

Det blir tyvärr inget Jönköping idag för mamma och pappa bestämde sig för att åka på Lena och Orup istället. Men det är helt okej för mig. Kul för dem att hitta på något också. Men jag och syrran tar la en tripp in till stan sen alla fall. Tar en fika och sola lite kanske. Känner behov av en Chai Latte. haha!
Sedan blir det Jönköping och A6 imorgon istället. Har en del inköp som ska göras men Laptopen står överst.


Ikväll ska jag vara med Eve och Becca också. Var så sjukt länge sen. Ska göra Taco, glo på film, käka godis och skvallra i massor. Hehe! Saknar er tjejer! 
Någon som har ett bra förslag på vilken film vi ska se?

Trött

Är så himla trött ikväll men orkar alla fall lägga in dagens outfit.



Tröja(ny) - H&M  (den tröjan jag köte i svart också)
Tights - H&M


Fredag

Alltså vädret idag har verkligen fått mig att må toppen. Helt underbart.



Härlig vinterbild!



Jo vi var ju hos mormor och bakade julgodis innan idag med, Det blev riktigt lyckat. Knäck och marsipantomtar och mumsig fika på det med mormors egenbakade frallor och bullar.



Min kusin Moa som maler mandeln till mandelmassan.



Mums.. Längtar tills mormor kommer hem med knäcken imorgon. Hann ju inte smaka dem idag för de hann inte kalna så fort. Älskar knäck. Om den inte är för mjuk vill säga.



Men nu måste jag visst sticka. Ska hämta Affe på bowlingen nu ringde han precis och sa, Hej så länge!


Snö

Inatt precis när jag skulle lägga mig till sömns kollade jag ut genom fönstret och såg de första snöflingorna falla. Härligt. Och idag när jag vaknade så var det strålande solsken och det låg snö på backen. Det känns verkligen härligt nu. Hellre snö än regn alltså. Så nu blev min längtan till allt Julmys ännu större. hihi!

Och nu när vädret gör mig på så glatt humör borde jag verkligen ta tag i mig själv och städa mitt rum. Men frågan är om jag orkar. Hah! Nej jag måste! Just do it Anna! Haha!

Kram så länge!

Skålen

Här är den gulliga godis skålen jag fick av mormor igår. Fast i rött och fylld med Choklad. BLir gullig nu till jul och allt :)




Och så står det ditt på den andra halvan :)



Idag höll det bara på till klockan 13 i Jkpg. Skönt. Blev tyvärr ingen shopping där idag heller men nu har mamma lovat att vi ska åka in på Lördag igen med syrran också. Ska verkligen inskaffa mig en Laptop. Känner att det behövs nu.
Idag har det faktiskt inte hänt någonting alls annars. Ätit en jätte god kladdkaka. haha! Men det är la typ det. Finns ju inget riktigt att se på TV ens så är ganska uttråkad, Någon som inte har någonting för sig kan ju slå en pling. Hehe!

Kram på er !

Migrän

Vaknat upp redan nu. Men har sådan otrolig migrän. Hemskt! Har inte haft det på så länge. Därför jag inte uppdaterade igår heller. Vart helt död här hemma. Var alla fall i Jkpg igår. Men det var bland det drygaste jag gjort. Låg och lyssnade på musik typ hela dagen och sedan stoppade migränen mig från att orka shoppa något efter. Men ska ju tillbaka idag så hoppas på att mamma kan hämta mig lite senare efter åt så kan jag springa in på A6 en snabbis och handla en vit jätte mysig kofta från H&M (Har den redan i svart och rosa), ett par marinblå mjukisar från BikBok och om jag hinner även kolla en bärbar dator. Känner att jag har ett stort behov av att skaffa en egen nu alltså. Då denna är upptagen av syrran hela tiden.

Fresten fick en jätte gullig godishjärtan skål och godis av mormor igår. Så snällt. Hon är underbar. Mina favvogodisar också. Lila dumlekolor. Mums.. hihi! Lägger in en bild på det sedan.





Inatt åker Emma och hennes familj till Egypten också. Vill verkligen också åka. Vi skulle vart med på den resan men var ju tvungna att ställa in. Det är så jävla tråkigt. Men vi får la åka senare.. Men just nu känns det väldigt surt med det skitvädret man har här hemma med. Regn och blåst hela tiden. November är verkligen ingen rolig månad. Men bara 2 veckor kvar till dec nu alla fall. Och då blir det mys med alla adventsljusstakar och peppakaksbak och Tomteskum. Älska! haha!



Får åka en sista minuten nu. Jag behöver verkligen komma iväg känner jag. Ingen som känner att den vill hänga på?

Tokio Hotel

Hur har jag kunnat missa detta. Hämtade hem deras album innan tack vare Kenza på hennes blogg. Men hallå! De är ju svin bra! Är kär i den låten 1000 oceans. Mmm.. Ryser..


Idag

Här är jag idag påväg in till Arena och stan.



Blev en trevlig dag. Med spänning på fortsättningen..

Strul med bloggen

Hej Hopp!
Har strulat massor med bloggen därför jag inte kunnat uppdatera.
Men nu funkar den igen.

Blev en hel del shopping till i Malmö sedan. Handlade för 1000spänn på H&M. och det är bara en affär. haha! Herre gud! Men det behövdes faktiskt lite uppdatering i min garderob.

Testa min första Chai Latte på Wayne's Cafe med. M m m.. Om det var gott...



Godaste mackan ihop med godaste Chai Latten.




Idag:
Skulle åka in till skolan idag på ett möte. Längtar till och med lite efter skolan. Herre Gud! haha! Kul att träffa alla. Anna och Carro och ja alla..

Men innan jag stack ditt blev det pizza med grabbarna. Käkade en kebabpizza med pommes på. Den maffigaste pizzan jag ätit. Men den gick ner. haha!



Den smarrigaste pizzan på länge...


Sedan efter mötet i skolan var det dags för fika igen. Haha! Hade lovat Emma. Men det fick räcka med en Chai Latte. Min nya favvodryck nu alltså. Tack för att du visade mig den Carro :) .



Blev en massa skvaller och snack med Emmsan på Cecil Cafét.

Lördag i Malmö

Det blev lite shoppat idag alla fall. En svart kofta och halsduk från H&M, en längre fest t-shirt från Monki och ett par vita Converse. Äntligen tog jag tag i mig själv och köpte dem. Har tänkt göra det länge men det har lixom bara inte blivit av så nu äntligen.. Sedan gick jag och Carro och kollade den nya High School Musical filmen.



Den var faktiskt bra. Älskar musiken :)


Sedan skulle vi ta och käka på en indisk resaurang. Jag var ju tvungen att strula till det lite som vanligt. Bestälde en någon kycklingrätt som skulle vara medelstark men jag skojar inte. Jag kunde inte äta den. Min mun brann. Så var tvungen att fråga om jag kunde få ny mat! Haha! Så pinsamt. Men de var jätte trevliga så fick ny god och mild mat. haha!

Men nu är jag som en bulle. Mär nästan illa. Har nog nytt rekord i att äta mkt godis. Nästan ett helt kilo. Men jag mår ju också lite sisådär i magen nu asså. hhaha!

Och imorgon bitti ska jag testa min första Chai Latte.. Mmm.. Hoppas jag. För vi ska äta frukost på Espresso House. Hihi!

See ya tomorrow!

Fredag kväll

Åkte till Malmö igår eftermiddag för att hälsa på min gamla granne. Hon är underbar. Kom ju inte förens på eftermiddagen så vi tog först bara och hämtade ut en tröja till henne på H&M sedan handlade vi massor av godis (1kg, nytt rekord tror jag, haha) och saker till kvällens kvällsmat. Min favvo - TACO!

Sedan käkade vi när vi gjort det och kollade idol och åt chips :P . Mums! En riktig slöar kväll. skönt!



Carro fick äran att hacka salladen.



Någon som blir sugen? mm.. Love!




Och nu sitter jag och äter frukost. Carro har åkt till jobbet men jag ska bara göra mig iordning sedan ska jag gå ner på stan och shoppa lite :) . I Malmö måste man ju kunna hitta någonting. hihi!



Mm.. skulle kunna äta tacoköttfärs jämt. haha!

Idag

Idag händer det.



Förklarar mer senare..

RSS 2.0