Skidläger

Nu har jag kommit hem från mitt skidläger. Eller ja, okej. Jag kom hem i söndags kväll. skidlägret var okej. Orkar inte skriva så mycket komentarer kring det. Hade fortfarande ont i foten så kunde bara köra ett pass om dagen. Seegt! Men trevligt sällskap:).


Inatt sov jag naturligtvis hos Robin. Han åker imorgon så var tvungen att spendera tid med honom. Vi hade mysmys. Idag åkte han och jag och köpte de sista julklapparna. Skönt att äntligen ha allt klart. Sitter nu och håller på att lappa ihop lite Julrim. En del blir riktigt bra faktiskt. Förvånad själv. haha!

 

Det ska snart komma bilder i min blogg igen. Men har ingen fungerande mobil som jag alltid fotar med nu. Så den är väldigt tråkig just nu tyvärr. Men efter jul kanske. hehe!


Skidläger

Inatt har Robin sovit hos mig. Världens mysigaste och underbaraste pojkvän.
Igår var vi i Jkpg. Jag tänkte köpa de sista julklapparna och en ny mobil till mig och kolla ut en system kamera jag ville ha i Julklapp. Jag kom hem med 0 nya saker! Robin som inte skulle handla gjorde ett fynd. En bil-borst-skrapa. haha!


Idag vid 15.15 kommer Lasse och hämtar mig här hemma. Då bär det av till Orsa för skidläger. Jag har tjatat så om detta skidläger innan. Men sedan jag stukade foten har jag inte ens kunnar jogga och nu ska jag träna från 0 till massor. Känns så hemskt. Känner inte för det längre. Men men.. Har fler orsaker. Robin åker iväg när jag kommer hem. Han ska till Canarie öarna över Jul. Och så vill jag vara hemma och göra sådant man gör innan jul. Allt julmys! Jag älskar Julen specielt nu när det äntligen ser ut som om att det kommer bli en med snö.

A ja. Nu ska jag börja packa. Tjaoo!

bep.jpg
Hörde den låten idag på morgonen på Vakna med The Voice. Riktigt bra.


Lucia morgon

Nu på morgonen var jag och mamma uppe redan klockan 7 och satte oss och mös med Tända ljus och Lussefika för att kolla på Lucia.



Det var en mysig morgonen som avslutades med morgonpromenad med hunden.

Lille-Jul

Igår kväll var vi och firade Lille-Jul. Det var en mysig kväll med Lussekatter, pepparkakor, Julklappar, Risgrynsgröt och med allt som hör julen till.

Vi började kvällen med Julefika.

Sedan började den efterlängtade Julklappsutdelningen.



Många paket delades ut.


Man blir hungrig av allt paketöppnande. Gröt och mackor med Julskinka sitter då inte fel.


Måste testa de nya prylarna direkt.


Tack släkten för ännu en mysig Lille-Jul!


12/12

Idag har jag faktiskt varit fuktig och tagit mig till Gymet. Kändes väldigt bra. När jag kom hem hjälpt Robin mig att bära upp en stor jobbig soffa på övervåningen. Trodde jag skulle bli krogig efter det. haha!

Nu har jag käkat lite våfflor och gör mig iordning för att fira årets Lille-Jul. Det är någonting vi gör varje år med mina småkusiner på mammas håll. För de åker upp och firar riktigt Jul i Kiruna sen. Så det ska bli mysigt. Lite småtjuvstart på Julefirandet.


Jag som håller på att göra mig iordning. Med min nya Tröja som jag verkligen har fallit för.
Mitt kap från Jönköping i Onsdags.


Problem sömn

Godmorgon!
Jag vet inte vad det är med mig. Jag kan aldrig sova längre nästa. Idag vaknade jag redan vid 4:a. Försökte somna om men gav upp vid fem och gick upp och satte mig lite här framför datorn tills Vakna med The Voice började. Nu sitter jag och kikar på det samtidigt som jag letar efter en ny mobil. Min tappar funktion efter funktion just nu så den håller inte så länge till plus att helften inte funkar längre. Vill ha en kamera mobil till ett hyfsat pris. Helst skulle jag vilja ha en sådan med slide på sidan med tangentbord ni vet men de blir för mycket pengar. Någon som har något förslag?
Jag som ville ja en system kamera. Kört nu på ett tag tack vare dålig Mobil! A ja..

Nu tänkte jag försöka komma ut och testa om min fot håller för att åka rullskidor. Kan inte springa ännu och det har gått 2½ vecka och jag har fortfarande väldigt ont. Någonting vill inte att jag ska kunna träna. Sorgligt.

När jag åkt (om jag kommer iväg) ska jag bara göra mig iordning så ska jag mamma och Ida åka till Jkpg. Ida ska på fotbollsuttganing till gymnasiet - Lycka till stumpan!     När hon är där ska jag försöka hinna med att kolla efter en ny mobil och kanske även lite julklappar. Har inte hunnit köpa en ända ännu. Och nu är det inte långt kvar. 16 dagar. Ingenting!


 

Fresten har fått lite mer bilder från Panos visningen.



Ne he. Nu laggar datorn igen! Får ta bilderna senare. Tyvärr.. en blev det ju alla fall.

 


Julbak

Ikväll har jag, Ida och min kusin Moa varit och bakat julgodis hos mormor. Ätit så mkt så jag har ont i magen nu. Men gräddkola, marsipan doppad i choklad och knäck! Mmm.. Tog faktiskt några bilder men min mobil har blivit jätte konstig nu det sista och nu märkte jag att det inte ens går att koppla in den till datorn nu. Nu vet jag alla fall vad jag ska önska mig i Julklapp. Jag som ville ha en System kamera!

Mer saker som jag gjort idag?
Hmm.. Vart en ganska slö dag. Skulle gått till gymmet men latmasken tog tag i mig igen. Illa! Men imorgon SKA jag. haha! Jo jag har Victorias secret show hemma nu! Gaah! Måste kolla den imorgon nu. Robin blir sur på mig om jag kollar på den ikväll nu när han kommer. hehe! Men han har varit och hyrt film så det blir mys framför TV:en strax. Han kom precis.

Jag tröttnar aldrig på Victorias secret!


Panos Emporios

Heej ! Nu händer det verkligen saker i mitt liv. Har hänt en hel del nu det sista men det absolut största är att jag blev uttagen till att gå manekäng till Panos emporios. Det var en av de roligaste kvällarna i mitt liv.

Det började redan vid 7 på morgonen för mig då jag tog tåget till Göteborg. Vid tolv skulle vi vara där och repetera och öva in för kvällens show. Vid 17 fick vi våran rast då vi kunde käka och lite. Sedan var det dags för smink och hår som gjordes av Make UP Studios (alltså proffs).
När alla var klara vi (jag, alla underbara modeller och Erik Saade) och förberedde oss inför kvällen med champis. A ja. gu vad jag tjabbar känner jag nu. Showen började alla fall vid halv 1 på natten på Park Lane i GBG. Här får ni lite bilder. Kommer antagligen att komma fler. Då vi blev fotade underkvällen också för att bygga ut våran Portfolio. Men de bilderna är inte klara ännu.



Mingel under kvällen.


Anna Book var en av många kändisars ansikte som fanns där under kvällen.




Jag till vänster.


Erik Saade sjöng upp bl.a sin nya singel.




Ett stort Grattis till Mikaela som gick vidare till Panos Emporios Final!

Detta var en kort förklaring till en sjuukt rolig kväll ihop med ett gäng underbara modeller.


RSS 2.0