snart...

kommer snart bättre uppdatering.. hittar bara inte min telefonsladd så kan inte lägaa in några bildert. och inläggen blir ju ganska mkt roligare med bilder.

Snart Lovar.. Letar för fullt !

Uppe med tuppen

Redan vaken idag. Får banne mig ingen sömn på morgorna längre. Jag som alltid varit den som sovt till 12 på dagarna innan. Vad har hänt?

Ser alla fall fram mot dagen idag. Känns som om att den kommer bli väldigt lyckad. Mår lite illa just nu så väntar lite med frukosten men tror de kommer gå över snart. Julmarknaden, träffa Carro och.. Ja hela dagen ser jag fram emot. Måste gå in och kolla när Bion går med kom jag på nu. Måste se! :) . Varken jag eller syrran kommer att kunna slappna av prdentligt för ens vi sett den. haha! Twilight.

Men nu ska jag lägga mig och slappa och vänta på att någon mer ska vakna som jag kan käka frukost med. Ska nog kolla klart på Föräldrafällan. Började kolla på den igår på vägen hit. Så himla bra film. Jo de ska jag göra. Blev ännu mer sugen på det nu när jag skrev om det.

Så ni får sova vidare så gott. Eller just de ja. Det är ju fredag så ni har ju arbete och skola idag. Då måste ni ju också hoppa upp snart. A ja . haha! Ha en bra dag :)

Malmö

Yes yes då var man i Malmö igen. Kul Kul! Fast denna gången hälsar man på sin trevliga farbror :), Ska va här över hela helgen. Imorgon blir det Tivoli i köpenhamn på julmarknad. Mysigt värre, Och sedan ska jag shoppa och åka skridskor med Carro på lör och äta frukost på EspressoHouse på sön. haha! Ser fram emot helgen i massor. Ska kolla Twilight också ja. Måste se den filmen. Alla säger att den är så sjukt bra. Måste gå till Bion imorgon och boka plats alltså.

Hej Hej!

2 dec

Trodde jag skulle haft sovmorgon först idag. men inte. Fick ett SMS av Tanläkarn igår sen. Hade tid hos dem klockan 08.00 idag. Så det var bara hoppa upp och käka lite gröt och ta min första choklad ur chokladkalendern. Glömde det igår. Hur man nu kan glömma det? haha!



Hos Tandläkarn gick allt fin fint. De sa att jag hade jätte fins tänder och inga hål :)

Sedan när jag kom hem där ifrån fick jag något ryck att jag skulle göra om på mitt rum. Så har tagir ner hyllor och flyttat om möbler i hela rummet. Hitills ser det faktiskt riktigt bra ut. Får lägga in bild när det är klart sen. Och så lagade jag mat till mig och mamma också ja. Rikitigt god och inte alls svår att göra. Sweet Chili kycklingwok med ris. Mumma :P




Och när mamma kommer hem med hunden nu ska vi åka in till stan och köpa en ny lampa till vardagsrummet och nya gardiner till mitt rum. Jippie!

RSS 2.0