Time to blog

Yes då var det dags igen. back to the Blog! Har inte suttit vid datorn på nästan två veckor. helt sjukt men har haft en massa annat för mig. Men nu tänkte jag försöka komma igång igen. Har inte heller haft någon dator tillgänglig när jag varit hemma hos Päronen vilket jag är några dagar i veckan då jag jobbar på samma ort där de bor. resten av boendet spenderar jag hos Robin i stan. Vilket snart är mitt hem också :) och där står alltid min dator till hands.

Idag mötte jag upp Jullan, mathilda, Elin och Thea i stan för att shoppa lite kläder till Papporna våra till Söndag, Ni har väll inte glömt bort fars-dag? Det är faktiskt inte det lättaste att hitta något till Pappsen alltid men jag känner mig faktiskt nöjd med mitt köp även fast det var lite veligt i butiken. Kan ju inte avslöja ännu vad det är.
Men som vanligt tänkte jag inte shoppa något till mig själv mer än en ögonskuggsborste. Men doc skulle Jullan prongt in på Gina och väl inne blir köpstoppet svårt. haha! En mysig kofta och ett linne till morgondagens bravader fick följa med mig hem. Var först osäker på koftan men så fort jag fick på mig den här hemma slets prislappen bort = Nöjd :) .

Tänkte visat både koftan och linnet här nu från Ginas hemsida men upptäckte tyvärr att ingen av dessa fanns på hemsidan. Lite dålig uppdatering från deras sida där måste jag säga. Får visa på bilder imorgon istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0