Skumdisco

Går kvällen blev bara bra alltså. B-laget vann matchen med 3-1 och efter det skyndade man hem och koka en majskolv att äta och sedan göra sig iordning. Det gick faktiskt fortare än vad det brukar göra att göra sig iordning. Men kan ju bero på att man inte behövde göra sig så fin. Har ju hört att skummet förstör kläderna så de behövde man ju inte ta några fina, och håret var inte lönt att fixa. Ganska gött ändå.


Redo.


Förfesten blev mkt trevlig till slut. När vi insåg att vi skulle dricka. För det hade stått i tidningen att man inte kom in om man hade alkohol i kroppen. Alla skulle alkotestas. Men så blev inte fallet. Vi kunde vara lulliga och glada och kom in gjorde vi ändå.
I början var det riktigt kul men sista 40 min av discot började man nyktra till och man var ju helt dyngsur så man började bli ganska kall. Och när vi sedan kom ut från discot sådär blöta var det iskallt alltså. Bara någon plus ute och blåste. Chit! Men hem kom vi. Fick värma oss så gott det gick i bilen med filtar och dumlekolor. Haha!
Men i stort sett var kvällen lyckad :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0