Östanå med Jasse

Hejsan! Har haft fullt upp två dagar i sträck nu. Eller inte fullt upp. Men tillräckligt fullt upp för att inte hinna med datorn.

Igår cyklade jag in till Jasse. Vi bestämde oss snabbt för att åka ner till Östanå och steka. Vi hann bara några meter på cykeln (Jasse skulle skjutsa mig) då vi märkte att det inte fanns någon luft i däcken. Vi bestämde oss för att pumpa om vi någonsin skulle komma fram. Vi stod i en kvart och kämpade med de dära jävla cykel däcken. Först fick vi väl in lite luft och då kom en gubbe och sa att vi gjorde fel. Då försökte vi med en anna pump och då åkte ALL luft ut istället. Började med den andra pumpen igen. När vi entligen fått i lite mer luft alla fall kom en snubbe och tog den pumpen som vi använt och skulle pumpa sitt bildäck med. OJOJOJ! vad vi skrattade! Tur för oss att vi inte var blonda. haha! Vi hade använt bildäckspumpen. Och ändå sa folk till oss på vägen att det inte såg så bra ut för vårat cykeldäck. haha!
Det hände massa sjukt roliga saker under dagen. Men drar dem inte nu. Vi hade det alla fall as bra. Och träffade många känningar vid Östanå och Både jag och Jasse fick färg som bara den. Underbart .
Vi måste ses snart igen nu. Får inte gå så länge som det brukar gå mellan omgångarna.


Med tidningar, musik, jorgubbar, Ramlösa, sol och bad blev dagen i och till Östanå perfekt ihop med Jasse.


Om vi stekte. Jag blev till och med röd.


PS. Vart är du Gabriella??

Kommentarer
Postat av: Rebecca Fridsäll

Gabriella jobbar :D

2009-07-01 @ 10:24:23
URL: http://rebeccafridsall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0